20 Onder de $20: Geweldige Cadeaus die Je Waarschijnlijk niet Denken aan

0
112
LightField Studio ‘ S/Shutterstock

Je hoeft niet te blazen uw spaargeld op een goed cadeau. In feite, kunt u kopen een echt praktisch cadeau voor slechts onder $20. Hier zijn 20 van onze favoriete betaalbare cadeaus, met genoeg variatie voor elke giftee.

Een Aangepaste Koffie Mok

Hoed Haai

Koffie mokken zijn ongelooflijk persoonlijke items, vooral wanneer ze worden afgedrukt met aangepaste foto ‘ s en berichten. Het blijkt dat je kunt afdrukken van een aangepaste mok via Amazon voor slechts onder $20. Upload een leuke foto, typt u enkele snarky tekst, en dat is dat, je bent de beste cadeau-gever op de planeet.

Een Persoonlijke Schat

Gepersonaliseerde Voeg Uw eigen Tekst en Foto ‘ Witte Keramische 11 Oz Koffie Mok Aanpasbare Cadeau

Amazon verkoopt aanpasbare koffie mokken. Dit is een niet-brainier geschenk dat de kosten minder dan $20. Go for it.

Shop Nu

$18.90
Meer aanbiedingen

Een RAVPower Draagbare De Machtsbank

RAVPower

Power banken zijn een geweldige ga-naar goedkope cadeau. Maar u hoeft niet te kopen van een van deze waardeloze macht van banken in de vorm van een buis van lippenstift. De RAVPower 10,000 mAh de draagbare batterij is een indrukwekkende, betaalbare power bank met twee USB-poorten. Het beschikt over een 12-watt snelheid van het opladen, dat is mooi mooi voor deze prijs, en het is klein genoeg om in een tas of een rugzak.

Een Betaalbare, Snelle Power Bank

Draagbare Lader RAVPower 10000mAh Externe Batterij Pack Ultra Slim Power Bank met 3.4 Een Uitgang, twee USB-Poorten, Licht-Externe Batterij voor iPhone 11/Pro/Max/ 8/ X/XS, Samsung S10

Een 10.000 mAh de draagbare accu met twee 12-watt opladen van poorten? Nu dat is een goede, goedkope cadeau.

Shop Nu

$19.99
Meer aanbiedingen

Een Glanzende Safety Razor

WEISHI

De veiligheid scheerapparaten zijn geweldig voor het sluiten scheert. Ze zijn stijlvol, classy, ze eeuwig, en ze zijn technisch goedkoper dan multi-blade scheermesjes (omdat generieke dubbelzijdige messen zijn spotgoedkoop).

De Weishi safety razor is een duurzaam stuk metaal met een strak design en een makkelijk te gebruiken vlinder openingsmechanisme. Het is een goede goedkope cadeau krijgen wat de werkelijke gebruik voor vele jaren.

Een Goedkope, Duurzame Veiligheid Scheermes

Weishi Nostalgische Lange Steel Vlinder Open Dubbele Rand Safety Razor

De Weishi safety razor is super betaalbaar en beschikt over een aantrekkelijke en makkelijk te gebruiken ontwerp.

Shop Nu

$16.98
Meer aanbiedingen

Een Yootech Draadloze Lader

YOOTECH

“Draadloze opladers zijn, super duur, toch?” Dat is wat je giftee zal denken als ze uitpakken van de Yootech draadloze lader. Het is een super betaalbaar, super-dunne Qi-Gecertificeerde draadloze lader die pompen uit 10-watt voeding. In andere woorden, het is een koopje. Gewoon in gedachten houden dat het komt niet met een vermogen van baksteen (maar het komt met twee USB-kabels).

Een Betaalbare, Hoge Kwaliteit Lader

Yootech Draadloze Lader,Qi-Gecertificeerd 10W Max Snelle Draadloze Oplaad Pad Compatibel met iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/XS MAX/XR/XS/X/8, Samsung Galaxy Note 10/S10/S9/S8, AirPods Pro(Geen AC-Adapter)

De Yootech draadloze lader is Qi-Gecertificeerd en snel als de dickens, maar het is goedkoop genoeg om te dienen als een kous stuffer.

Shop Nu

$13.99
Meer aanbiedingen

Meer CARTMAN Tools Dan Je zou Verwachten voor Onder de $20

CARTMAN

Hulpprogramma ‘ s zijn de voorlaatste “ik wist niet wat om je” cadeau. Ze komen in mooie dozen, ze zijn leuk om te hebben, en je kunt nooit genoeg van hen. Als je gaat om te kopen een toolset als een gift, dan kan je net zo goed voor de CARTMAN 39-delige set. Het heeft een beetje van alles (hamer, stuurprogramma ‘ s, een stanleymes), het is super goedkoop, en het komt met een leuk doosje.

Meer Tools Dan Je zou Verwachten

CARTMAN Oranje 39-Delige Gereedschap Set – Algemene Huishoudelijke Hand Tool Kit met Plastic Toolbox draagtas

Wacht, een 39-delige toolset voor een minder dan Andrew Jackson? Dat is een van de beste cadeaus die ik ooit heb gezien.

Shop Nu

$16.99
Meer aanbiedingen

Een Potentieel Moordwapen

TF TAKEFLIGHT

De TF TAKEFLIGHT tactische self-defense pen is net iets uit een James Bond film. Het is een survival-multi-tool (en het schrijven van een gebruiksvoorwerp) met een ingebouwde glass breaker, een vliegtuig-grade aluminium body, en een verwisselbare inkt voor de kar. De botte glass breaker is, vermoedelijk, het gedeelte van de pen dat u als een self-defense tool.

Grappen terzijde, dit is een goed gebouwde pen dat is eenvoudig te gebruiken zelfs als je handschoenen draagt. Het zou een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van handwerk of leuk vindt om te spelen kleden.

Een Potentieel Moordwapen

Tactische Pen zelfverdediging Tool – Survival Multitool + Window Glass Breaker voor de Politie, het Leger, SWAT, EDC | Soepele Schrijven Zwarte Balpen, Geschenk Doos met Extra Vullingen (Zwart)

De TF TAKEFLIGHT self-defense pen is een klein hulpmiddel dat gemakkelijk te gebruiken is tijdens het dragen van handschoenen.

Shop Nu

$16.97
Meer aanbiedingen

De GreenPan Keramische Koekenpan

GreenPan

Keramische koekenpannen look en feel super zin in. Ze zijn meestal vrij duur, maar je kan kopen, een 7-inch GreenPan keramische koekenpan voor slechts onder $20. Het is een stevige, goedkope cadeau dat je eigenlijk een aantal echte gebruik.

Mooie, Betaalbare Koken

GreenPan Rio 7″ Keramische Anti-Aanbaklaag Open Frypan, Zwart

De GreenPan keramische koekenpan zorgt voor een luxueuze, goedkope cadeau dat daadwerkelijk krijgt wat het gebruik.

Shop Nu

$14.99
Meer aanbiedingen

Een 24-Pack van Ferrero Rocher Chocolade

Ferrero Rocher

De weg naar het hart van de mens is geplaveid met voedsel. En het is gewoon zo gebeurt het dat chocolade is de beste voeding. Dus overslaan van de grote geschenken en doel recht voor het hart met een doos van 24 fancy Ferrero Rocher chocolade. Deze bijzondere doos bonbons komt met hazelnoot, chocolade en kokosnoot aroma ‘ s. Hey, je kunt ook één kopen voor jezelf te maken.

Iedereen Houdt Van Chocolade

Ferrero Rocher Fijne Hazelnoot Melk Chocolade, 24 Tellen, Diverse Kokos Snoep en Chocolade geschenkdoos, 9.1 oz

Ferrero Rocher 24-pack van diverse bonbons is de ultieme goedkope cadeau.

Shop Nu

$9.52
Meer aanbiedingen

Sommige Fuzzy, Funky Sokken

SK Hoed Shop

Als u wilt geven uw giftee iets dat ze meteen gebruiken, kunt u overwegen het kopen van hen een 6-pack van fuzzy sokken. Ze zijn leuk, ze zijn zacht, en ze houden je giftee de voeten warm. Echt, wat anders zou iemand vragen?

Sommige Fuzzy, Funky Sokken

Gezellige 6 Paren Winter Fuzzy Warme Dikke Ski-Sneeuw Boot Sokken Effen Donkere Geassorteerd

Fuzzy sokken zijn een luxe buiten vergelijken. Ze zijn schattig, ze houden de voeten warm, en ze zorgen voor goedkope geschenken.

Shop Nu

$12.95
Meer aanbiedingen

Een Duur Ogende Keuken Mes

Soufull

Mensen zijn nieuwsgierig dingen. Ze houden crappy oude messen rond hun huis en absoluut weigeren om iets te kopen beter. Maar als ze toevallig een mes als een gave, ze opgetogen. Ze zeggen, “oh man, ik heb een nieuwe wagen te kopen mes voor de afgelopen vijf jaar!”

Laten we lean in. Als een gewone mes zorgt voor een indrukwekkend cadeau, dan denk wat een fancy uitziende mes kan doen. De Soufull Japanse Gyutou mes ziet er fantastisch uit—is het op dit golvend patroon op het blad en komt in een mooie doos, recht? Super cool, hè? Maar het kost minder dan $15. Wat een geniaal cadeau.

Een Duur Ogende Keuken Mes

Soufull Chef-kok Mes 8 inch Japans Roestvrij Staal Gyutou Mes Professionele Keuken Mes met Ergonomisch Handvat (chef-kok mes)

Keuken messen zorgen voor grote geschenken, vooral als ze op zoek duur, maar kost minder dan $20.

Shop Nu

$12.15
Meer aanbiedingen

Die HotHands Hand Warmers

HotHands

Als een geschenk koper, soms moet je genoegen nemen met de eerste beginselen. HotHands hand warmer packs zijn van essentieel belang voor de koude maanden, en een pak van 20 gaat voor net geen $15. Op een manier, je geeft iemand de gave van warme handen voor bijna een maand van hun leven. Je moet trots zijn dat.

Een Maand van Warme Handen

HotHands Hand Warmers – Langdurige Veilige Natuurlijke Reukloze Lucht Geactiveerd Warmers – tot 10 Uur Warmte – 20 Paar Value Pack

HotHands hand warmers zorg voor de perfecte goedkope cadeau. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik, ze zijn zeer goedkoop, en ze zijn van essentieel belang tijdens de koude maanden.

Shop Nu

$14.48
Meer aanbiedingen

Een Set van Oefening Bands

Fit Vereenvoudigen

Fit Vereenvoudigen exercise bands zijn een geweldig geschenk voor iedereen die het leuk vindt om in vorm te blijven. Ze zijn goedkoop, klein, en elke set wordt geleverd met vijf bands met verschillende weerstandsniveau ‘ s. Dat betekent dat uw giftee kunnen passen in hun bands in zowat elke workout routine, of het langzaam op te bouwen tot een reeks van mooie, zware banden.

Een Goedkope Fitness Cadeau

Fit Vereenvoudigen Weerstand Loop Oefening Banden met Handleiding, draagtas, EBook en Online Training Video ‘ s, Set van 5

Exercise bands zijn goedkoop, klein en groot voor zowat elke workout routine.

Shop Nu

$9.95
Meer aanbiedingen

Potentieel Levensbedreigende Koffie

Death Wish Koffie

Koffie drinkers genieten van het bombarderen van hun lichaam met semi-letale doses van cafeïne. Aangezien de beste giften worden gedaan aan een beroep op iemands interesses, je kan er maar beter je koffie drinken vriend een zak van Death Wish gemalen koffie. Het is een super-sterke dark roast met een waarschuwingsetiket. Blijkbaar is het drinken van twee keer zoveel cafeïne in de ochtend is gevaarlijk.

Potentieel Levensbedreigende Koffie

Death Wish Gemalen Koffie, ‘ s werelds Sterkste Koffie, Fair Trade en USDA Gecertificeerde Organische, 16 Ounce

Twee keer zoveel cafeïne? Klinkt als een koffie drinker droom.

Shop Nu

$19.99
Meer aanbiedingen

Een Budget DeWALT-Stuurprogramma Instellen

DEWALT

In de wereld van geschenken, tools zijn altijd een veilige optie. Het is niet de meest creatieve cadeau, maar iedereen kan genieten van een 45-stuk DeWALT-stuurprogramma instellen. Als ze niet waarderen het nu, dan zullen ze het waarderen wanneer ze hebben om iets op te lossen en toevallig hebben dat super leuk stuurprogramma je ze gekocht.

45 Stukken voor de Goedkope

DEWALT Schroevendraaier Bit-Set, met Stoere Geval, 45-Stuk (DW2166)

Iedereen kan genieten van een 45-stuk-stuurprogramma instellen, en ze zullen denken dat u besteed een veel meer dan $15 op.

Shop Nu

$16.05
Meer aanbiedingen

Super Leuk Voor Niet-Toxische Toetsenbord Schoonmaken Van Goo

SYOSIN

Kruimels. Stof. Vlokken. Follikels. Dit zijn de curs die etteren ‘neath uw giftee het toetsenbord. Je kunt niet zeggen van uw giftee schoon te maken van hun walgelijke toetsenbord, maar je kunt verleiden hen in het beoefenen van basic office hygiëne met de SYOSIN het reinigen van goo. Het lijkt als een stuk speelgoed, maar het is eigenlijk een simpelere oplossing om alle rotzooi dat zich ophoopt in de toetsenborden. Plus, het kost minder dan $15.

Een Leuke Manier om te Reinigen

SYOSIN Toetsenbord Cleaner Universele Stof Cleaning Gel Vuil Bacteriën Reiniger voor Laptops, Auto Openingen, Printers, Rekenmachines (Blauw)

De SYOSIN het reinigen van goo is een solide cadeau. Het is als het geven van iemand die een schoon toetsenbord, maar u hoeft alleen te besteden $10.

Shop Nu

$9.99
Meer aanbiedingen

Een Handige Waiter ‘ s Corkscrew

HICOUP

Je kunt nooit genoeg kurkentrekkers en een fles openers rond het huis. Dus, waarom geef je vrienden en familie een waiter ‘ s corkscrew. Zoals de naam impliceert, is deze kurkentrekkers als gewaardeerd door waitstaff over de hele wereld om hun vermogen om open flessen wijn en bier flessen. Het is net als twee geschenken voor de prijs van één.

Een Kurkentrekker en flesopener

Professionele Waiter ‘ s Corkscrew door HiCoup – Rosewood Handvat Alles-in-één Kurkentrekker, flesopener en foliesnijder, Gebruikt Door Sommeliers, Kelners en Barmannen en-vrouwen over De hele Wereld

Je kunt nooit genoeg fles openers of kurkentrekkers. Koop uw vrienden een waiter ‘ s corkscrew en het doden van twee vogels met één steen.

Shop Nu

$10.95
Meer aanbiedingen

De Klassieke Aromatherapie Diffuser

URPOWER

Iedereen kan genieten van een aromatherapie diffuser. Ze zijn mooi, ze zijn makkelijk te gebruiken, en ze maken de kamers ruiken goed. De URPOWER rooster is veruit onze favoriete budget diffuser, en het gebeurt alleen maar om de kosten onder $20.

Het grote ding over deze essentiële olie roosters is dat ze een beperkt bereik. Zelfs als uw giftee al een diffuser, zullen ze zeker waarderen een extra een voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer of welke ruimte nog niet in de ban van een diffuser.

Wij Houden Van Lekker Ruikt!

URPOWER 2e Versie van Etherische Olie Diffuser Geur van de Essentiële Olie Koele Mist Luchtbevochtiger met Verstelbare Mist Modus,Watervrije Auto Shut-off en 7 Color LED Lampjes Wijzigen voor Thuis (Wit)

De URPOWER aromatherapie diffuser is een betaalbare, gemakkelijk te gebruiken en het perfecte cadeau voor iedereen.

Shop Nu

$15.99
Meer aanbiedingen

Een Fancy Uitziende Koffie-Sampler

Taylors van Harrogate

Sommige mensen, zoals koffie. Anderen niet. Maar in onze ervaring, een fancy uitziende koffie-sampler is een van de meest flatterende gaven op de planeet. Zelfs koffie drinken wilden kijken naar de Kleermakers van Harrogate Klassieke Thee Diverse Vak-en zeggen, “oh mijn god, citroen en sinaasappel thee klinkt zo exotisch!”

Voor Snobs en Savages

Taylors van Harrogate Klassieke Thee Verscheidenheid Doos, 48 Tellen (Pack 1)

Een mooie koffie-sampler is de snelste manier om iemand ‘ s hart, of ze nu van de werkelijke thee drinkers of koffie te drinken wilden.

Shop Nu

$11.49
Meer aanbiedingen

Overtuig Uw Giftee om te Stoppen met het Stelen van de Vorken van de Restaurants

De wereld draait door en Stowe

Het is eerlijk om te veronderstellen dat je giftee heeft al wat zilverwerk in hun keuken, maar ze zou het niet erg met 20 stuks bestek, toch? Immers, niemand houdt ervan om te kopen bestek, en dit bij de wereld draait door en Stowe bestek set ziet er stijlvol voor de prijs. Hey, je weet nooit, je vriend kan worden kustvaarders op sommige ethisch dubieuze gestolen zilverwerk. Dit zou hun enige uitweg.

Iedereen Houdt Van Zilverwerk

De wereld draait door & Stowe 20-Delig Bestek Solide Roestvrij Stalen Bestek Set (Designer kwaliteit met een Matte Finish Handvat), 4 Tabel Instellingen

Voor $20, u kunt kopen een vriend of familielid 20 stukken van de stijlvol ogende zilverwerk.

Shop Nu

$16.99
Meer aanbiedingen

Een Leuke Deken Gooien

BOURINA

Iedereen houdt wel van een duur uitziende gooien deken. Dit BOURINA gooien deken is relatief groot (5 meter lang), het heeft mooie kwasten, en het is duidelijk uitgerust met een patroon van geometrische weeft. Voor slechts onder $20, dat is niet te veel van het goede. Plus, de BOURINA deken komt in zowat elke denkbare kleur, zodat je kunt krijgen die overeenkomt met uw giftee de meubels.

Een Leuke Deken Gooien

BOURINA Gooien Deken Geweven Effen Zacht voor Slaapbank Decoratief Gebreide Deken, 50″ x 60″,Off White

Deze 5 meter lange gooien deken ziet er veel duurder uit dan het in werkelijkheid is. Het komt in meerdere kleuren, en voorzien van kwastjes en een aangename geweven patroon.

Shop Nu

$19.99
Meer aanbiedingen

BONUS RONDE: EEN Sexy Jeff Goldblum Pailletten Kussensloop

JASEN

Weet je Jeff Goldblum, dat een man van in de films? Ja, nou, zijn gezicht zorgt voor een mooie pailletten kussensloop. Dit is een geweldig cadeau voor die vriend of familie lid die alles al heeft ze ooit zou willen. Ze zullen open je cadeau en zeggen, “wow, dit is echt raakt mijn Jurassic hart,” of “dit is Sylvester Stallone?”

Vliegen In Hun Hart

JASEN Grappig Omkeerbaar Pailletten Kussens Cover van Jeff Decoratieve Kussensloop van Kleur Veranderende Kussen Gooien Kussensloop 16×16

Het is een sexy Jeff Goldblum kussensloop. En het is pailletten. Wat een wereld.

Shop Nu

$9.99
Meer aanbiedingen