10 Raad Games Onder de € 25 die U hebt Waarschijnlijk nog Nooit Gespeeld

0
59
Josh Hendrickson

Board games zijn een fantastische manier om een avond door te brengen met familie en vrienden. Moderne games kan duur zijn, maar. Dat is de reden waarom we hebben afgerond tot op wat je hebt waarschijnlijk nog nooit van gehoord—en ze zijn allemaal van $25 of minder is.

Hoe Kies je het Juiste Bord Spel

Als het gaat om spelletjes, de meeste mensen meteen denken aan dingen zoals Scrabble, Monopoly, of Idee. De titels kozen we zijn een beetje meer recente en geavanceerde. Moderne bordspellen zijn functies die u niet normaal vinden in de klassiekers, zoals de meer ingewikkelde verhaallijnen, unieke onderdelen (zoals de ridders in plaats van pionnen), en het bouwen van de raad van bestuur als u het afspelen.

Board games verschillen als het gaat om de regels, de stijl van spelen, en de moeilijkheidsgraad. Hier zijn een paar dingen te letten voordat je een spel koopt:

  • Stijl van spelen: Board games in het algemeen komen in een van de drie smaken: concurrerende, coöperatie, of semi-coöperatieve. Concurrentie houdt iedereen is voor zichzelf, en het spel eindigt met een winnaar. In een coöperatief spel, iedereen is op hetzelfde team en spelen tegen het spel (spoiler alert: de raad van bestuur spel wint meestal). Semi-coöperatieve betekent voor de meeste van het spel, iedereen werkt samen, maar iemand kan ontstaan als de winnaar de titel.
  • Aantal spelers: wilt U ervoor zorgen dat het spel geschikt voor het juiste aantal mensen. Als u meestal alleen te spelen met uw echtgenoot of vriend, een aantal twee-speler optie. Als u een reguliere raad-spel nacht met een groep vrienden, u zult willen controleren games die overweg kan met vier of meer spelers.
  • Leercurve: Het aardige ding over Scrabble is vrijwel iedereen weet hoe het te spelen. Met moderne bordspellen, de regels kunnen zeer verschillend zijn, en je zou kunnen hebben om de instructies te lezen. Het is het gemakkelijkst om het spel te leren als er iemand aanwezig is op gespeeld en kan u leiden.
  • De lengte van het spel: de Meeste spelletjes informeren u op de doos of instructies over hoe lang het duurt om het afspelen van een gemiddelde game. Wat kunt u in een half uur of minder, terwijl anderen uren kan duren, en dat verhoogt alleen maar de meer spelers er zijn. Zorg ervoor dat u kiest voor een spel dat past bij de termijn die je normaal over.

Familie-Vriendelijke Spelletjes

Wanneer het family game night, is het handig om een paar opties die zelfs uw kleinste kinderen kunnen spelen. We hebben pakte een aantal opties die zijn over het algemeen eenvoudig genoeg voor iedereen om van te houden, zonder dat het een boring (ten minste voor de eerste play of twee).

Telestrations

USAOPOLY

Telestrations is een artistieke draai aan de telefoon spel. Iedereen opent u een drawing board, en op basis van een dobbelsteen worp, je kijkt op een woord en te tekenen. U mag het doorgeven aan de volgende persoon, en ze schrijft wat ze denkt dat je getekend hebt. De volgende persoon moet dan tekenen wat ze schreef.

Dit gaat op voor verschillende rondes, en de een of andere manier een eekhoorn zal een motorfiets (ja, dat is een echt voorbeeld). Maar in tegenstelling tot de telefoon spel, kunt u zien waar de veranderingen opgetreden, wat is de lol van het spel. De grootste lacht als je ziet dat Oma dacht dat je een tekening van een gebouw was een rekenmachine.

Telestrations is kort, zoet, en geeft je buik lacht.

Telestrations

USAOPOLY Telestrations Originele 6-Speler | Familie bordspel | Een Leuk Familie Spel voor Kinderen en Volwassenen | Family Game Night is nu nog Beter | De Telefoon Spel Geschetst

Dit is de telefoon spel met kunst—en het is hilarisch! Uw kinderen kunnen spelen, en het spel niet te lang blijven zijn welkom.

Shop Nu

$17.58
Meer aanbiedingen

Indigo

Ravensburger

Indigo ‘ s uitgangspunt is vrij eenvoudig. Het centrum en de randen van de raad van bestuur bevatten edelstenen, en je nodig hebt om een claim te winnen. U krijgt edelstenen door ze te verplaatsen naar uw rand van het bord, maar dat is waar dingen lastig krijgen.

Bewegen edelstenen, leg je neer tegels die tekenen van een pad voor het stuk te volgen. Echter, de tegel bevat andere paden die andere spelers kunt gebruiken. Ze kunnen veranderen van uw plan als het hun te verplaatsen, of gebruik maken van de extra paden die u hebt gemaakt om te stelen van andere edelstenen.

Het is een beetje zoals Glijbanen en Ladders, waarin u het bouwen van de raad van bestuur als je gaat. Als u bekend bent met Tsuro, het is een vrij gelijkaardig concept. Het spel is mooi, en de kinderen die oud genoeg zijn om vertrouwd te worden met kleine steentjes kunnen volgen, als goed.

Indigo

Ravensburger Indigo Familie Spel

Met hints van Tsuro en Glijbanen en Ladders, dit spel is eenvoudig genoeg voor zelfs de jongere kinderen om te spelen. Leggen van tegels en het bouwen van een pad te leiden edelstenen aan uw kant. Wees voorzichtig, echter—andere spelers kunnen gebruik maken van uw pad tegen je.

Shop Nu

$19.86
Meer aanbiedingen

Coöperatieve Bordspellen

In sommige opzichten, coöperatieve bordspellen zijn enkele van de gemakkelijkste om te leren. De regels kunnen het nog steeds moeilijk, maar in een co-op spel, het is in ieders belang om elkaar te helpen leren en beheersen van de regels.

Co-op games meestal een paar overeenkomsten delen, zoals elke speler die unieke krachten. Het uitgangspunt is dat u samen met de andere spelers om te verslaan van de raad van bestuur spel. Er zijn meestal een paar “winnen” en drie of meer “fail” – scenario ‘ s.

Verwachten verliezen op zijn minst een deel van de tijd, maar zelfs niet is leuker als je het samen doet.

Flash Point

Indie Boards en Kaarten

In Flash-Point, dat u en de andere spelers zijn brandweerlieden. Een gebouw staat in brand, en de mensen zijn opgesloten. Het is jouw taak om in, vinden de mensen, en hen veilig naar buiten.

Na elke ronde, het vuur verspreidt zich en kan doden de beknelde slachtoffers. Erger nog, de brand kunnen veroorzaken van explosies die schade aan het gebouw nog verder. Als er te veel mensen sterven, u niet. Als de brand schade het gebouw te veel, het stort in, en u niet.

De game heeft de beginnende en gevorderde modus, en je kunt spelen met een unieke bevoegdheden (zoals het gebruik van de brandweerwagen van de slang te blazen het vuur). Het is de veiligste plezier dat je ooit zult hebben met vuur!

Flash Point

Indie Boards en Kaarten vlampunt Fire Rescue 2e Editie

De spelers zijn een groep brandweerlieden proberen te redden, mensen die gevangen zitten in een brandend gebouw. U moet krijgen in, vinden de mensen, en slepen ze—zonder te sterven op talloze manieren.

Shop Nu

$24.99
Meer aanbiedingen

Verboden Woestijn

Gamewright

Uw helikopter een noodlanding in de Verboden Woestijn. Nu, u moet het uitgraven van een oude stad te vinden onderdelen, het bouwen van een zonne-energie aangedreven vliegende machine, en te ontsnappen.

Net als andere co-op games, elke speler krijgt een set van bijzondere bevoegdheden (zoals het bezit is van meer water, beweegt zich door het zand efficiënter, en dus op). In Verboden Woestijn, je bent gedwongen om te strijden tegen de dorst en zand om te graven naar aanwijzingen.

Als u met een drankje en uitvoeren van het water, iedereen sterft. Als u het toevoegen van zand aan de raad van bestuur, maar u bent van markers, iedereen sterft. Als de countdown-meter bereikt het einde, iedereen sterft. Alleen door samen te werken vindt u de stukken, ze verzamelen, en vliegen van daar.

Als je Verboden Woestijn, wilt u wellicht ook om te controleren van het oorspronkelijke concept, Verboden Eiland, en de nieuwste versie, Verboden Hemel.

Verboden Woestijn

Verboden Woestijn Bordspel

Na een crash-landing in een woestijn, u en uw vrienden zijn slechts een paar van de leveringen en een sprankje hoop. Je moet zoeken en graven van de onderdelen van een zonne-flying machine, voordat u bent begraven in zand of water.

Shop Nu

$24.14
Meer aanbiedingen

Strategische Bordspellen

De beste strategie spelletjes je dwingen om na te denken drie of vier stappen vooruit. U heeft een doel, het achterhalen van de benodigde stappen om dit te bereiken, en vervolgens doe je best om te verbergen wat je aan het doen bent, van de andere spelers.

Langs de weg, zult u ook wilt afleiden van je tegenstander doelen en te blokkeren, indien mogelijk, terwijl alle voorkomen dat ze blokkeren van je doel.

Reef

Plan B Spelletjes

Reef is een prachtig spel waarin je werken aan de opbouw van koraalriffen. De rondes zijn eenvoudig tegen de nominale waarde. Wanneer het uw beurt is, moet u pick-up of een kaart. Voor het spelen van een kaart, je pick-up van de stukken die overeenkomen met de foto ‘ s op de bovenste helft van je kaart en maak een patroon met hen. Als u overeenkomen met de onderste patroon op je kaart, je score. Eenvoudig, juist?

Nou, het wordt ingewikkeld snel, want de stukken die je opdoet in de bovenkant van de kaart zelden overeenkomen met de patronen op de bodem van de kaart, zodat u om te denken dat een paar zetten vooruit. Je speelt een kaart te verzamelen stukken, dus je kunt een kaart hoger en hebben een wedstrijd in de plaats. Met genoeg inspanning, je zou de keten, zodat elke kaart die je speelt is voorzien van een wedstrijd.

Echter, de meer voor de hand liggende je beweegt, hoe meer waarschijnlijk het is dat een tegenstander zal proberen om u te stoppen en uw stukken waardeloos.

Reef neemt ongeveer 10 minuten om te leren, maar al snel ontwikkelt zich in een ingewikkeld spel van aftrek en strategie.

Reef: Basisregels, Hoge Strategie

Reef

Kies een kaart of een kaart spelen. Klinkt eenvoudig, toch? Maar als je een kaart spelen, scoor je alleen als je de juiste stukjes op zijn plaats. Je stukken door het spelen van kaarten, dus nu heb je om vooruit te denken gewoon te scoren. Deze twist is wat maakt het Rif zo leuk!

Shop Nu

$24.99
Meer aanbiedingen

Kleine Epische Sterrenstelsels

Gamelyn Games

Kleine Epische Sterrenstelsels is een ander spel dat is bedrieglijk eenvoudig te beginnen, maar al snel neemt een beurt voor de ongelooflijk ingewikkeld.

Elke speler bestuurt een galactische rijk, en, net als alle galactische rijken, iedereen wil uitbreiden en regel ook meer grondgebied. Om de beurt de dobbelstenen te gooien, en ze u te voorzien van mogelijke acties. U kunt elk van de acties die u wilt (energie verbruiken, het nemen van politieke stappen, en zo), maar je moet voorzichtig zijn. Andere spelers kunt een kopie van uw acties door het besteden van middelen.

Dit betekent dat zelfs wanneer het uw beurt is, kunt u nog steeds de actie al is. Iemand anders keuzes kunnen perfect past bij uw doelstellingen, maar hij zal het niet weten totdat het te laat is.

Kleine Epische Sterrenstelsels

Kleine Epische Sterrenstelsels Ruimte Bordspel

Je bestuurt een galaxy, maar dat is niet genoeg! U kunt besteden middelen om acties te ondernemen en te groeien, maar wees voorzichtig—uw tegenstanders kunt een kopie van uw acties.

Shop Nu

$22.96
Meer aanbiedingen

Twee-Speler Spelletjes

Tal van bordspellen lijst met twee spelers als u een optie, maar ze zijn vaak veel meer plezier met drie of meer spelers. Soms zijn de regels gewoon niet zo goed met slechts twee spelers, van beide.

Als u voornamelijk spelletjes spelen met uw partner of een vriend, je hebt waarschijnlijk deze problemen. Gelukkig, een paar bordspel bedrijven hebben stapte op de plaat en ontworpen sommige games speciaal voor twee spelers.

Kahuna

Thames & Kosmos

Als je een fan bent van Ticket to Ride, zult u waarschijnlijk als Kahuna. Uw doel is om te beweren dat meer eilanden dan je tegenstander door bruggen verbinden met hen. Je stelt een eiland-passende kaart voor het plaatsen van een brug, en wanneer je de controle hebt, zijn score telt mee voor je.

Wees voorzichtig, uw tegenstander kunt besteden twee gelijke kaarten te verwijderen een van uw bruggen en uiteindelijk het nemen van controle van uw eiland.

Het spel duurt slechts drie rondes, dus je moet snel beslissingen te nemen over wat te claimen en te blokkeren.

Kahuna

Kahuna Bordspel | 2 Speler Kosmos Spel | Gebied Bepalen Strategie | 30 Min

Je bent een eiland heerser die wil uitbreiden. De enige manier om dat te doen is het toevoegen van bruggen. Bouwen genoeg, en je eigen eiland. Maar je tegenstander is om bruggen te bouwen, te—en ze misschien wel van plan om het verwijderen van de jouwe.

Shop Nu

$17.49
Meer aanbiedingen

7 Wonders: Duel

Asmodee

Op basis van de oorspronkelijke 7 Wonders spel 7 Wonders: Duel maakt een paar wijzigingen om beter geschikt voor twee spelers. U en uw tegenstander te verhogen een beschaving en neem het door drie leeftijden. Als je beschaving groeit, kunt u zich concentreren op het kopen van gebouwen, bouwen Wonderen, of verkoop van gebouwen voor geld. Om dit te doen, verwijder je de kaarten van een stapel stapel en ontdek de volgende kaart van de stapel (potentieel is voor je tegenstander).

Het spel heeft verschillende win-scenario ‘ s, en de eerste speler te raken met één van hen wint. U kunt winnen als u genoeg wetenschap of militaire punten van de gebouwen die u aanschaft. Als niemand wint na drie ronden, en je elk aantal van uw punten en de speler met het hoogste totaal wint.

Het bouwen van een wonder

7 Wonders: Duel

Verhogen van een beschaving door de eeuwen heen en ze leren warfare of science. U kunt bouwen wonderen te krijgen bevoegdheden, en stapel het dek in uw voordeel. Maar wees voorzichtig— – – wanneer je een kaart trekken, je zou geven uw tegenstander net wat ze nodig hebben.

Shop Nu

$26.99
Meer aanbiedingen

Makkelijk te Leren

Sommige games komen met de handleidingen van de grootte van de kleine romans. Het kan een uur of zo om te leren van de elementaire stappen, voordat u zelfs beginnen te spelen. Terwijl sommige van deze spellen kan worden verheugend om te spelen, het is leuk om te worden in staat om te springen in een spel snel.

Gelukkig, sommige spellen zijn makkelijk te leren en ingesteld. U zult waarschijnlijk worden het spelen van een van onze picks in minder dan een half uur.

Sushi Gaan!

Gamewright

Sushi Gaan! is een schattig spel met een sushi restaurant thema (het komt zelfs in een bento-box). Spelen is ontzettend eenvoudig.

Iedereen pakt een kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. Alle spelers tonen hun kaarten met de bedrukte zijde omlaag tegelijkertijd, en hun handen naar links (of rechts, afhankelijk van de ronde). Vervolgens kunt u het proces herhalen totdat je hebt gebruikt op alle kaarten.

Punten scoor je door het bouwen van wedstrijden (zoals twee Tempura kaarten voor vijf punten). Sommige wedstrijden vereisen meer kaarten, en sommige minder. Met sommigen, die u alleen score als je de meeste exemplaren van de kaart.

De truc is hoe goed u kan verbergen wat je aan het doen bent, zodat de speler op uw recht kunt niet ontkennen dat u de kaarten die u nodig hebt voordat je ze op. Installatie is snel, en de gameplay is snel, maar het uitzoeken van de beste strategie is moeilijker dan je zou denken.

Pass en Go

Sushi Gaan! – De Pick-and-Pass Card Game

Neem een kaartje, leg het neer, doorgeven van uw hand—zo gemakkelijk! Maar u moet overeenkomen met de kaarten die je vast, en als je het te voor de hand liggende over uw keuzes, de persoon die op uw rechter kan weigeren u de kaarten die u nodig hebt.

Shop Nu

$8.95
Meer aanbiedingen

Lantaarns: De Oogst Festival

Renegade Game Studios

Lantaarns: Het oogstfeest is een lastig spel om te spelen. Elke ronde stelt een meer tegel, die beschikt over vier groepen van gekleurde lantaarns georganiseerd naar de punt van de andere spelers zitten rond het spel. U legt de tegel naast een aangrenzende tegel—de kleuren van de lantaarns die in aanraking moeten overeenkomen.

Elke speler krijgt dan een lantaarn kaart die is van dezelfde kleur als de tegel die punten voor op hen. Nadat u het verzamelen van een patroon (vier van een soort in rood, één van elke kleur, enzovoort), kunt u de handel van uw lantaarn kaarten in voor een scorekaart.

Echter, elke keer dat dat gebeurt, is de volgende persoon die voltooit het instellen (zoals vier van een soort), scoort minder punten. Dus, wil je de complete sets snel. Je moet zorgvuldig kiezen bij neer te leggen tegels omdat je het overhandigen van gekleurde lantaarns aan je tegenstanders ook. Uw poging om te winnen konden de overwinning aan een van de tegenstanders.

Lantaarns: De Oogst Festival

Lantaarns: De Oogst Festival

Leg een tegel, neem een lantaarn kaarten, ze te ruilen, in te scoren. Klinkt eenvoudig te leren en te spelen, toch? Wees voorzichtig, echter—elke keer leg je een tegel, uw tegenstanders krijgen lantaarn kaarten. Uw poging om te winnen kan er toe leiden dat de uiteindelijke nederlaag.

Shop Nu

$24.89
Meer aanbiedingen