Det Bästa Värdet För Live Streaming Lokala TV-Kanaler

0
104
Andrey_Popov/Shutterstock

Det billigaste sättet att få leva, lokala TV-kanaler, för nyhetsbevakning och sport, är med en digital antenn. Men det är inte en lösning som alla kan använda: Ibland är du ute på rad, ibland signalen i ditt hem bara suger.

Om så är fallet, kan du nu få lokala kanaler över nätet som en del av ett live-TV-tjänst. Lokal kanal urval skiljer sig åt beroende på ditt område, men i USA, kan du oftast få minst en lokal affiliate för de “fyra stora” (ABC, NBC, CBS och Fox), plus några fler som CW, ingår i live-TV-paket.

I denna roundup vi ger prioritet till tjänster som erbjuder live lokala tv och sport, eftersom de är ganska mycket det enda saker som du inte kan hitta en la carte på alternativa plattformar online. Artikeln är även anpassade för den AMERIKANSKA marknaden, eftersom uppriktigt sagt, att korsa internationella gränser för någon form av underhållning service är en huvudvärk.

Det Bästa Totala Värdet: Hulu + Live TV

På bara $45 i månaden med lokala TV-kanaler och live-strömmar för de största namnen i kabel, Hulu + Live-TV är det svårt att argumentera med. Det inkluderar även, samt, Hulu, stand-alone system som konkurrerar med Netflix, som erbjuder ett brett utbud av TV-säsonger och filmer, samt sin egen ursprungliga innehåll som Den Tjänarinna Tale. Det är helt enkelt det mest innehåll, från många olika källor, för minst summa pengar. Som har tillgång till ESPN och Fox sportkanaler. Priset lägger upp om du vill kasta i extra paket, som ad-gratis streaming (som inte tar annonser från direktsändningar) eller premium tillgång till HBO, Showtime och Starz.

Hulu finns vissa grundläggande DVR-funktionalitet tillsammans med live-TV-alternativ, men gränssnittet är ganska spridda och förvirrande. Det hjälper inte att tjänsten i framtiden är i ett tillstånd av förändring, eftersom Disney äger nu en enorm bit av det och sätter upp sin egen premium streaming-tjänst, Disney+ (som inte har live-TV just nu). Men i slutet av 2019 och början av 2020, Hulu är fortfarande den bästa runt i termer av den totala TV-innehåll.

Registrera dig för Hulu + Live TV

Det Bästa för HBO-fans: PÅ&T TV Nu

AT&T

AT&T nu äger DirecTV och HBO, vilket innebär att alla digital-TV-tjänst (tidigare DirecTV NU) har den senare utan extra kostnad. AT&T vill ha $50 i månaden för sin live-TV-tjänst, inklusive levande lokala kanaler, samt filmer och serier från HBO stabil. Lägga till HBO till andra tjänster som ett separat paket kommer att sätta dig över mark från alla alternativ. Om du inte tycker att värdefulla beror på vilka specifika HBO-program du vill titta på. Observera att även med HBO-kanaler läggs på valet av bas-kanaler och ursprungliga programmering är inte riktigt lika bred som Hulu. Ytterligare kanal paket är dyrare också.

Obs: PÅ&T TV Nu inte ska förväxlas med AT&T TV (sans Nu), vilket är en konventionell kabel-TV-system som erbjuds i vissa begränsade marknader.

Registrera dig för AT&T NU

Den Bästa Streaming-Appar: YouTube TV

Google

Varför är det så svårt för alla att komma med en app för en TV-tjänst som faktiskt är vettigt att människor? Jag vet inte, men bland de olika val, YouTube-TV har den mest användarvänliga alternativ. Dess $50-en-månad-paket pris utan premium-kanaler eller mycket i vägen för ursprungliga planeringen saknas i värde, men dess samling av apps på telefoner, smarta Tv-apparater, digitalboxar, och i webbläsaren är de bästa. Om en anständig användarens upplevelse är din största prioritet, kan det vara värt några extra dollar och en mer begränsad samling av on-demand-program och filmer. YouTube TV obegränsad DVR alternativ också slå ut konkurrensen.

Köp

Tjänster för att Undvika: Sling TV och PlayStation Vue

Sling stolt utropar sig som det billigaste streaming TV alternativ runt, och det är tekniskt sant. Men anemisk urval av kabel-bara-kanaler, i två förvirrande $25 paket (eller alla kanaler för $40), är inte ett mycket bra värde. Det omfattar inte någon lokal TV-val, en brist som det försöker göra upp med rabatter på digital-TV-antenner . . . som du kan få för dig med ingen återkommande avgift. Och vad av Sony ‘ s PlayStation Vue service? Efter några år av förvirrande branding och medelmåttig prestanda, det är att stänga ner helt och hållet i januari 2020. Hålla sig borta från båda dessa alternativ.