De Beste Waarde Voor het Live Streamen van de Lokale TV-Zenders

0
75
Andrey_Popov/Shutterstock

De goedkoopste manier om live, de lokale TV-kanalen voor nieuws en sport, is met een digitale antenne. Maar dat is niet een oplossing die iedereen kan gebruiken: Soms moet je buiten het bereik, soms is het signaal in uw huis gewoon zuigt.

Als dat het geval is, kunt u nu krijgen in de lokale zenders via het web als onderdeel van een live-TV-dienst. De lokale omroep selectie is afhankelijk van uw omgeving, maar in de VS, kunt u doorgaans ten minste één lokale partner voor de “grote vier” (ABC, NBC, CBS en Fox), plus een paar meer als De CW, opgenomen in live TV-pakketten.

In deze preview geven we prioriteit aan de diensten die het aanbod van live televisie en sport, omdat dit vrijwel de enige dingen die je niet kunt vinden a la carte op alternatieve online platforms. Het artikel is ook op maat gemaakt voor de AMERIKAANSE markt, want eerlijk gezegd, het overschrijden van internationale grenzen voor elke vorm van entertainment service is een van de hoofdpijn.

De Beste Totale Waarde: Hulu + Live TV

Bij slechts $45 per maand met de lokale TV-zenders en live streams voor de grootste namen in de kabel, Hulu + Live TV is moeilijk om te betogen met. Het omvat ook goed, Hulu, de stand-alone systeem dat concurreert met Netflix, het aanbieden van een breed scala van TV-seizoenen en films, plus haar eigen originele inhoud, zoals De Handmaid ‘ s Tale. Het is gewoon de meest inhoud, uit de meest uiteenlopende bronnen, voor de minste hoeveelheid geld. Dat is inclusief de toegang tot ESPN en Fox sportkanalen via de kabel. De prijs opgeteld als u wilt om te gooien in extra pakketten, zoals ad-free streaming (die niet de advertenties af van live-uitzendingen) of premium toegang naar het HBO, Showtime en Starz.

Hulu bevat een aantal fundamentele DVR-functionaliteit samen met de live TV-opties, maar de interface is een beetje verstrooid en verwarrend. Het helpt ook niet dat de dienst van de toekomst is in een staat van flux, sinds Disney nu in het bezit van een enorme hoeveelheid van en is het opzetten van een eigen premium streaming service, Disney+ (die heeft geen live TV opties op het moment). Maar aan het eind 2019 en vroeg 2020, Hulu is nog steeds de beste deal rond in termen van de totale TV-content.

Aanmelden voor Hulu + Live TV

De Beste Deal voor HBO-fans: AT&T TV Nu

AT&T

AT&T is nu eigenaar van DirecTV en HBO, wat inhoudt dat de digitale TV-service (voorheen DirecTV NU) omvat de laatste, zonder extra kosten. AT&T wil $50 per maand voor de live-TV-dienst, met inbegrip van live-kanalen, films en originele serie uit de HBO-stal. Het toevoegen van HBO naar andere diensten als een apart pakket zal u meer dan dat mark van elk alternatief. Of je wel of niet vinden dat het waardevol is afhankelijk van welke specifieke HBO-shows die u wilt bekijken. Merk op dat zelfs met HBO toegevoegd aan de selectie van base kanalen en originele programmering is niet zo breed als Hulu. Extra kanaal pakketten worden duurder, ook.

Opmerking: AT&T TV Nu moet het niet verward worden met AT&T TV (sans Nu), dat is een conventionele kabel-TV-systeem aangeboden in een beperkt aantal markten.

Aanmelden voor AT&T NU

De Beste Streaming Apps: YouTube TV

Google

Waarom is het zo moeilijk voor iedereen om te komen met een app voor een TV-service die daadwerkelijk zinvol is voor de mens? Ik weet het niet, maar tussen de verschillende keuzes, YouTube TV is de meest gebruiksvriendelijke opties. De $50 per maand prijs zonder premium-kanalen of veel in de weg van de oorspronkelijke programmering ontbreekt in waarde, maar de collectie van apps op telefoons, smart Tv ‘ s, set-top boxen, en in de browser zijn de beste. Als een fatsoenlijke user experience is uw grootste prioriteit, het loont de moeite om een paar extra bucks en een meer beperkte verzameling van on-demand-shows en films. YouTube-TV ‘ s onbeperkt DVR optie ook versloeg de concurrentie.

Kopen

– Diensten te Voorkomen: Sling-TV en PlayStation Vue

Sling trots verkondigt zichzelf als de goedkoopste streaming TV optie in het rond, en dat is technisch gesproken waar. Maar de bloedarmoede selectie van kabel-alleen de kanalen, in twee verwarrend $25 pakketten (of alle kanalen voor $40), is niet een erg goede prijs. Het bevat geen lokale TV-opties, een gebrek dat het probeert te maken met kortingen op het digitale TV-antennes . . . die kunt u zelf met geen terugkerende kosten. En wat van Sony ‘ s PlayStation Vue service? Na een paar jaar verwarrend branding en middelmatige prestaties, het afsluiten van volledig januari 2020. Uit de buurt houden van beide opties.