Bagotte de B600 Robo-Vac Is Bevoegd, Maar niet te Schitteren In Functies of Waarde

0
52

Waardering:
5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $220

Kopen op Amazon

Michael Crider

Het idee van een robot die doet uw huishoudelijke klusjes voor je het hebben van een “goedkope optie” is een beetje gek. Maar hier zijn we in 2019, en hier ben ik, het evalueren van de Bagotte BG600 als zo ‘ n apparaat.

Hier is Wat We Willen

 • Relatief goedkoop
 • Eenvoudig in te stellen en te activeren
 • Groot reservoir

En Wat We niet

 • Mist app of smarthome functies
 • Base dia ‘ s rond
 • Zeer smalle borstel

En als het idee van een “budget robot stofzuiger” lijkt vreemd, op zijn minst de werkelijkheid is vrij goed. Je moet niet verwachten dat een robot stofzuiger volledig vervangen van uw reguliere schoonmaak taken. (Vergeet niet, als je alleen kunt kopen een vacuüm, niet het kopen van een robot.) Maar als een relatief goedkope manier te programmeren en automatiseren lichte reiniging, de BG600 werkt.

Robots Kunnen Worden Entry-Level Nu

De BG600 geeft u een vrij basic set van functies. Ingesteld, druk op de knop, en het zal rein zijn in een geautomatiseerde manier tot al de hele ruimte van de vloer is bedekt, of totdat het vuil reservoir vol is, of tot de batterij leeg is—wat het eerst komt. Het maakt niet live kaart te brengen, het niet doen smartphone of smart home control. Een infrarood afstandsbediening is ongeveer net zo complex als het wordt.

Het is als een hockey puck met snorharen. Michael Crider

De robot kan zoeken naar het basisstation terug naar huis te keren om op te laden, en het kan herkennen magnetische strips (het pakket wordt geleverd met zes voeten van de strip, maar er is geen lijm op de achterkant). U kunt de opdracht het te doen spot reinigen in een spiraalvormige beweging, maar je moet fysiek pick-up of wacht tot het de juiste plek . . . en met het kleine reservoir en beperkt de zuigkracht, op dat moment, je kan net zo goed trek de full-sized vacuüm en het zelf doen.

Michael Crider

Maar wat het ontwerp stelt om te doen, het maakt competent. Ondanks een borstel breedte van slechts 5,75 inch, het zal je heel veel stof en haren van huisdieren uit mijn haggard tapijten, het bespaart me de behoefte om te stofzuigen als ik nog niet had een grote messes van de laatste tijd. Voor het beperkte nut van een robot stofzuiger, dat is een overwinning.

Michael Crider

Het ziet er ook best goed, voor iets dat kan het niet helpen, maar kijken als een reusachtige hockey puck. Gehard glas op de top is een stijlvolle, zelfs als het erg stoffig (en het zal zijn), en de prominente knop maakt het gemakkelijk om te zien de verschillende kleuren van de status van het licht.

Het Wordt de (Kleine) Werk

De handleiding zegt dat de BG600 de batterij kan gaan voor ongeveer 100 minuten, en mijn testen draagt dat uit. Als hij die niet krijgt vastgelopen door een stukje van de vuil—en dat is vrij zeldzaam, dankzij de dubbele roterende goedkeuring borstels—ga voor de volledige uitvoering zonder klacht.

Michael Crider

Het zal pack in heel veel stof en hond haar in haar reservoir, ook—iets dat deze robots hebben soms moeite met het detecteren van een “volledige” ruimte wanneer het kan nog steeds worden gecomprimeerd. Het legen van dingen is eenvoudig en vereist niet dat u voor het openen van een slots of flip de vacuüm boven. Trek gewoon aan de trap uit wanneer het is aangesloten op een dockingstation, druk dezelfde knop voor het openen van het reservoir op zijn scharnieren, en leeg de prullenbak in.

De borstel lijkt meer vatbaar zijn dan gewoonlijk voor het vangen van strijkers en andere detritus, maar het is gemakkelijk genoeg om pop uit en reinig handmatig. Hetzelfde kan gezegd worden voor het vegen van borstels . . . maar de haren lijken bijzonder gevoelig te worden gestoord op een manier die niet eenvoudig kunnen worden opgelost. Het pakket wordt geleverd met twee spares, maar ik voorspel gebruikers zal door hen ongewoon snel.

Michael Crider

Het enige minpunt dat ik heb is met het laadstation. Het is zo lichtgewicht dat de robot heeft de neiging om te duwen in het rond als het niet mount perfect, wat resulteert in het besteden van veel tijd (en batterij) aan gemonteerd. U moet mogelijk gewicht naar beneden of tape aan de vloer.

Waarde Achter

Bagotte vraagt voor $220 voor de BG600 (of de upgrade 1600Pa, die voegt slechts ongeveer 7 procent extra vermogen voor dezelfde prijs), dat is veel als je kunt krijgen de entry-level Roomba 600 en de smartphone/smart home integration voor $50 meer.

Michael Crider

Als u kunt vinden de BG600 of de 1600Pa op de verkoop—dat gebeurt vrij regelmatig een relatief goede waarde voor de basisfuncties. Als je niet kunt, een duurder robot, of een goedkopere draadloze stick vacuüm, zijn beter pakt.

Beoordeling: 5/10
Prijs: $220

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Relatief goedkoop
 • Eenvoudig in te stellen en te activeren
 • Groot reservoir

En Wat We niet

 • Mist app of smarthome functies
 • Base dia ‘ s rond
 • Zeer smalle borstel