Det Bästa Krom Flaggor för att göra det Möjligt för Bättre Surfning

0
163

Innan vissa funktioner släppa i Google Chrome, de är ofta läggs i som tillval tweaks som är dolda bakom “flaggor” som du kan aktivera för att få en sneak peek. Här är några av de bästa flaggor för bättre surfar.

Dessa flaggor har testats på Chrome-78 i November 2019. Även om du använder en nyare version av Chrome, många av dem sannolikt fortfarande fungerar på samma sätt.

Hur du Aktiverar ett Chrome-Flagga

Innan du börjar att klicka bort och att aktivera alla de flaggor som finns, kom ihåg att de flesta av dessa funktioner är inte klar. Som ett resultat, dessa flaggor kan orsaka webbläsaren eller datorn blir instabil och mer-flaggor du justera den högre risken för att detta händer.

Vi försöker inte skrämma bort dig från att försöka på saker, förstås, men du bör hålla dina förväntningar i schack.

Tänk också på att Google kan ta bort någon av dessa funktioner som helst, så det är bäst att inte bli för fäst. Det finns en chans att någon särskild flagga skulle helt enkelt försvinna efter nästa uppdatering. Det händer inte särskilt ofta, men det händer.

Om du fortfarande är intresserad av att se vad som händer bakom kulisserna, öppna en ny Chrome-fliken och skriv följande i sin Adressfältet:

chrome://flaggor

Tryck på tangenten Enter för att öppna den flaggor sida där du hittar alla typer av härliga godsaker. Varje flagga har information om vilka operativsystem som fungerar på Chrome för Windows, Mac, Linux och Chrome OS, Android, eller på alla av dem. Se till att uppmärksamma det—några flaggor är bara för andra operativsystem och kan inte fungera på ditt nuvarande OS.

När du hittar en flagga du vill ha, klicka på den nedrullningsbara menyn och välj “Aktivera” för att använda den till Chrome.

När du har aktiverat en flagga, måste du starta om Chrome med hjälp av den lilla blå knappen som visas längst ner på sidan.

Du kan använda flera flaggor på en gång och sedan starta om webbläsaren efter att du är klar. Vi rekommenderar att du gör en i taget och testa dem, bara i fall du stöter på ett problem med två flaggor inte komma överens.

Nu när vi har täckt aktivera en Chrome-flagg, låt oss få in de bästa Chrome-flaggor för att surfa bättre.

Grupp Flikar Tillsammans

Vi är alla skyldiga till att ha alltför många flikar öppna på en gång, men ibland är det svårt att skilja vissa flikar från de andra. Tja, den här fliken-gruppering flaggan är på väg att göra det lite enklare för alla fliken hamstrare ut det.

Med den här flaggan, kan du komprimera alla dina öppna flikar i prydligt organiserade grupper utan att behöva stänga ett gäng eller ladda ner en förlängning. Grupp flikar, etikett dem därefter, och färgkod grupper för att enkelt identifiera dem.

Kopiera och klistra in följande länk i Adressfältet och tryck på Enter för att gå direkt till flaggan:

chrome://flags/#tab-grupper

Om flaggan inte riktigt göra det för dig har vi satt ihop en lista över de bästa Chrome-tillägg för att hantera flikar.

RELATERAT: De Bästa Chrome-Tillägg för att Hantera Flikar

Använda Chrome Dolda Läsare Läge

Google Chrome är en av de sista webbläsare har en inbyggd läsare läge, trots år av experimenterande på den stationära versionen av Chrome. Men du kan aktivera den genom en dold flagga istället för en kommandorad alternativ som tidigare krävdes.

Nu, när du vill läsa en artikel utan alla distraktioner, annonser och extra skräp som följer med det, du kan strip webbsidan ner till ett minimum, vilket gör det lättare att läsa.

Klistra in följande länk i Adressfältet och tryck på Enter för att gå direkt till flaggan:

chrome://flags/#enable-reader-läge

Medan detta bör komma igång, vi har en djupare dyk in i Chrome dolda läsare läge om du vill ha mer info.

RELATERAT: Hur man Använder Google Chrome Dolda Läsare Läge

Declutter Tillägg från Chrome Verktygsfält

Har du Chrome-tillägg som tar över ditt verktygsfält och menyer? Google arbetar på en lösning för de problem som finns med att installera alla tillägg. Den nya Extensions menyn döljer tillägg i en kombinerad ikon i verktygsraden.

RELATERAT: Hur du Aktiverar Google Chromes Nya Extensions Meny

Medan denna utvidgning kommer sannolikt att vara aktiverat som standard i framtiden, du kan testa det idag när du aktiverar flaggan. Du kan kopiera och klistra in denna text i Adressfältet och tryck på Enter för att aktivera flaggan:

chrome://flags/#extensions-verktygsfält-menyn

Kraft Mörka Läget Överallt

Du kan aktivera mörkt läge för din Chrome-webbläsare, men de flesta webbplatser kommer inte att lyda det. Webb utvecklare kan koden deras hemsidor för att automatiskt gå med i mörka läget tillsammans med resten av ditt operativsystem, men väldigt få gör.

Det är en “brute force” -lösning i Chrome flaggor. Aktivera “Kraft Mörka Läget för Webben Innehåll” och Chrome kommer att tvinga ett mörkt tema på webbplatser som du last, vrida vita mörka bakgrunder och mörka text-ljus. Det är inte perfekt och inte lika blank och fin som ett mörkt läge kodad genom att webbplatsens utvecklare, men det är inte dåligt alls och du kan välja flera alternativ för att finjustera det.

RELATERAT: Hur du Aktiverar Google Chrome ‘ s Dark-Läge på Windows-10

Kopiera och klistra in denna text i Chromes Adressfält och tryck på Enter för att hitta flagg:

chrome://flags/#enable-kraft-mörk

Få en Play/Pause-Knappen för Musik och Video

Många av oss lyssnar på musik och titta på videor på webben, men jakt ned den flik som media spelar in kan vara en knepig uppgift—speciellt om det är i ett annat webbläsarfönster. Chrome liten högtalare indikator på flikar hjälper lite, men den dolda Play/Pause knappen är ännu bättre.

På Play/Pause-knappen, så kan du snabbt kontrollera uppspelningen av webb media—och se namnet på vad som spelas från Chrome verktygsfält.

RELATERAT: Hur du Aktiverar en Play/Pause-Knappen på Chrome Verktygsfält

För att hitta denna flagga, kopiera och klistra in följande text i Chromes Adressfält och trycker på Retur:

chrome://flags/#global-media-kontroller

Rulla Smidigare

Denna flagga ger ett smidigare att bläddra medan du tittar på innehåll på Internet med din mus och tangentbord. Det använder sig av ett mer flytande rullning animation när du tittar på innehåll på en webbsida, medan standard rullning i Chrome verkar ryck eller stamma på mycket längre sidor i den bästa av tider.

Kopiera och klistra in följande länk i Adressfältet och tryck på Enter för att gå direkt till flaggan:

chrome://flags/#smidig rullning

När du har aktiverat flagga och starta om Chrome, längre sidor som används för att klonk tillsammans som du bläddrar uppåt eller nedåt flyter smidigare.

Surfa Snabbare med QUIC Protokoll

Den QUIC-protokoll (HTTP och 3), designad av Google, är ett snabbare sätt för webbläsare och webbservrar för att kommunicera och skicka information mellan varandra. Samtidigt som QUIC redan aktiverad i Opera och Chrome Canary med denna dolda flagga, du kan börja använda den på en stabil kanal omedelbart innan release. Naturligtvis kommer detta bara att surfa snabbare om du vill ha åtkomst till en webbplats som finns på en QUIC-aktiverad server.

RELATERAT: Hur är HTTP/3 och snabbt du Kommer att Snabba Upp Ditt surfande

För att dra fördel av HTTP/3 nu, kopiera och klistra in följande länk i Adressfältet, tryck Enter, och aktivera flaggan:

chrome://flags/#enable-quic

Aktivera ett Temporärt Filsystem för att Surfa Inkognito

Vissa webbplatser att blockera innehåll för vem som helst att använda inkognitoläget, vilket kan bli frustrerande när du försöker att besöka deras hemsida.

Filesystem API i Inkognito-flagg, det skapar ett temporärt filsystem i minne, som vanligtvis inaktiverade i inkognitoläge. Detta gör att webbplatser tänker du använder ett vanligt exempel av Chrome, unblocking innehållet. Efter att fönstret stängs, om något har sparats under din session, tas det bort direkt.

För att hindra webbplatser från röstningen din webbläsare för att kontrollera om du använder Inkognito, kopiera och klistra in URL-adressen i Adressfältet, tryck Enter, och sedan aktivera den Filsystem API i Inkognito flagg:

chrome://flags/#enable-filesystem-i-incognito

Medan en hel del av dessa Chrome flaggor är fortfarande under utveckling, vara försiktig när du aktiverar flera flaggor på samma gång. Som vi nämnde innan, ibland flaggor är inte testad för att fungera med varandra och kunde missköter sig oväntat. Njut av dessa webbläsare-öka flaggor med försiktighet.

LÄS NÄSTA

  • “Är Smarta Hem Värt Investeringen?
  • “Vad Är RNG i tv-Spel, och Varför Människor Kritisera Det?
  • “Hur Nedgradera Din Android-Telefon till en Tidigare Version
  • “Hur att Dela Foton och Videoklipp Från Din iPhone
  • “Att Glömma Tid För Skärmen! Spåra Din App-Användning i macOS Catalina med Dessa Alternativ