Zijn Smart Homes de Investering Waard?

0
88
Breadmaker/ShutterStock

Het omzetten naar een slim huis lijkt misschien duur en ingewikkeld op het eerste, maar de voordelen opwegen tegen de kosten en gedoe? Laten we eens kijken waarom het opzetten van een slimme woning is een goede investering van uw tijd en geld.

Gemak voor (Bijna) Iedereen

Josh Hendrickson

Wanneer u de installatie van slimme lichten, stekkers, thermostaten, en meer, voegt u veel comfort in uw huis. Het is niet dat je bent niet in staat van het krijgen van de bank af en het opgooien van een lichtschakelaar, je bent in de mogelijkheid om niet op weg naar de lichtschakelaar.

Wij aanvaarden allemaal een bepaalde mate van gemak in ons leven. Mensen zijn over het algemeen geen elektriciteit nodig en lichtschakelaars. Maar, je hoeft niet hoor vaak het argument dat de elektrische verlichting is het product van luiheid, en mensen moeten gebruik maken van kaarsen voor in de plaats. Slimme verlichting en andere slimme gadgets zijn slechts een natuurlijke uitbreiding van die vooruitgang.

Wanneer u start met het bekijken van een film, alleen om te beseffen dat je liever de lichten worden gedimd of uitgeschakeld, u zult versteld staan van het gemak van het maken van dat gebeuren zonder onderbreking van de film. Ook de eerste keer dat u het antwoord op de deur van uw kantoor, of zelfs wanneer u weg bent van huis, u zult versteld staan van het gemak van video bellentableau.

Als u ooit hebt geprobeerd om een familielid hoe bedien je ingewikkelde entertainment systeem, zie je de verlichting in hun ogen wanneer kunt u ze, “zeg maar ‘Alexa, zet de TV aan.'” Dat is zo veel makkelijker dan, “Hit macht op deze afstand, dan is dat op afstand, en dan dit afgelegen,” of de overdracht daarvan een universele afstandsbediening met tientallen knoppen.

Gemak is misschien niet een noodzaak, maar dat betekent niet dat het een slechte zaak. Smart homes comfort die u anders misschien niet zouden hebben, en, met dank aan routines, ze bieden zelfs de vrede van de geest, omdat je niet hoeft te maken als je onthouden in te schakelen het licht uit in de woonkamer.

Smart Homes Problemen Op Te Lossen

Amazon

Slimme technologie in huis en kan u helpen bij het overwinnen van sommige dagelijkse uitdagingen. Neem het klassieke voorbeeld van het vragen van een kind om een boodschap, alleen om ze te bekijken schreeuw het van twee meter in de voorkant van je.

Met voice-assistenten, je kunt communiceren met iedereen in het huis, ongeacht waar ze zijn, via de intercom functies. Google Startpagina ‘ s versie van deze wordt Uitgezonden, en het is briljant. Terwijl het eerste bericht gaat via elke luidspreker in het huis, Google Assistent stuurt het antwoord naar de oorspronkelijke spreker. Zeker, u kunt kopen intercoms, maar ze kosten vaak minstens zo veel als een Echo-Stip. Naast voice-assistenten bieden u meer functionaliteit.

Als een bonus, wanneer u de stem van assistent luidsprekers in verschillende kamers als intercoms, krijgt u ook het hele huis muziek.

Met voice controle over uw verlichting en stekkers lost sommige problemen ook. Bijvoorbeeld jonge kinderen zijn in staat om te zeggen: “Alexa, het inschakelen van de verlichting,” voordat ze kunnen bereiken door een schakelaar. Mensen met een handicap zullen ook waarderen. Als u slimme sensoren aan de mix, je kunt zelfs een programma verlichting en stekkers in-en uitschakelen als u de kamer verlaat. Met slechts een paar apparaten, uw smart home kan verder gaan dan het oplossen van problemen—het kan zorgen voor onafhankelijkheid.

Slimme stekkers kunnen secundaire voordelen te bieden. Het herstarten van uw router is nog steeds het beste startpunt voor het oplossen van uw internet. Maar routers worden vaak weggestopt in ongemakkelijke plekken.

U kunt kopen slimmer routers, zoals Mesh-kits, die voorzien zijn van apps die het apparaat opnieuw. Echter, deze zijn duur (Google ‘ s nieuwe Nest Wi-Fi begint bij $170). Ook als uw huidige router werkt prima, je kunt hem aansluiten op een Z-Wave sluit en herstart de router vanaf elke plek in huis.

Bespaar Geld

Josh Hendrickson

Als je wordt wakker en zie dat elk licht in de woning was achtergebleven branden de hele nacht (weer), dan heb je ontdekt de makkelijkste probleem een slimme woning kunt oplossen.

Hoe meer mensen je in je huis, hoe moeilijker het kan zijn om te trainen alle van hen om te doen verstandige dingen, zoals het uitschakelen van de TV of het licht op wanneer zij de kamer verlaat. Als u kinderen hebt, die uitdaging vaak alleen maar groeit.

Het zou het beste zijn als iedereen geleerd over en herinnerde zich het belang van behoud van energie, maar we zijn alleen menselijk en gevoelig voor vergeetachtigheid. Dus, een beetje extra hulp om te overwinnen die verstrooidheid is van harte welkom! Met basic routines, u kunt het programma slimme verlichting en stekkers uit te schakelen ‘ s nachts, of zelfs tijdens de dag als iedereen naar het werk of op school—dat bespaart u geld op uw energierekening.

Zelfs als je altijd onthouden om uitschakelen van de verlichting en elektronica, slimme stekkers kan nog steeds bezuinigen op uw energie verbruik. Zelfs wanneer ze uitgeschakeld, vele apparaten nog steeds stroom. Bijvoorbeeld, moderne spel consoles meer stroom gebruiken dan andere apparaten wanneer deze zijn uitgeschakeld, omdat zij nog een update op de achtergrond.

Vampier energie is niet altijd de moeite waard aanpakken, maar u kunt gebruik maken van een elektriciteit-gebruik monitor te vinden. Het is het beste om te controleren ofwel apparaten die regelmatig inschakelen (als luchtontvochtigers) of gebieden waarin u meerdere electronics is aangesloten op een stekkerdoos (zoals uw entertainment center).

Je zou verbaasd zijn hoeveel u kunt besparen wanneer u voorkomen dat deze apparaten van stroom. Zeker als je bedenkt dat de acht uren die je doorbrengt in slaap, en de zes tot acht uur besteedt u op school of op het werk.

Slimme technologie van het huis is niet altijd gemakkelijk in te stellen, en er moet meer werk worden gedaan om het te brengen in de mainstream. Nog, als u in het met het inzicht dat je af en toe voor het oplossen van problemen, de voordelen opwegen tegen de eventuele nadelen die u zou kunnen ondervinden.

Wat Zijn de Nadelen?

Als het gaat om smart homes, instabiliteit is zeker een probleem. Bijvoorbeeld, uw smart home zou kunnen stoppen met werken, en er is niet veel dat je kunt doen.

We eens geprezen Wink Smart hub voor alles wat ze konden, maar we kunnen niet raden iedereen kopen Wink ‘ s hardware meer. Dit kan gebeuren met elk smart-apparaat.

Zelfs als een bedrijf succesvol is, veel smart home producten zijn uitdagend om te installeren. Misschien vind je het zelf oplossen van de ergste aspecten van het bezitten van een slim huis.

Nog steeds, ondanks alle nadelen, smart homes kan bieden gemak, het oplossen van problemen die je regelmatig tegenkomt, en ook u geld besparen. Als dat klinkt goed voor u, het is de investering waard.

GERELATEERD: De Ergste Dingen Over het Bezit van een Smarthome

LEES VERDER

  • “Wat Is de RNG in Video Games, en Waarom Doen Mensen Bekritiseren?
  • “Hoe om te Downgraden van Je Android-Telefoon naar een Vorige Versie
  • “Het Delen van Foto’ s en Video ‘ s Van Je iPhone
  • “Vergeet Scherm Tijd! Volg het spoor van Uw App Gebruik in macOS Catalina met Deze Alternatieven
  • “Hoe in te Spelen op niet-Ondersteunde Video Formaten op Windows-10