Det Beste Smart Lyser Når Stil Er Viktig

0
135

Belysning handler om så mye mer enn bekvemmelighet. Den type belysning har du taler til din sans for stil. På samme måte som en lysekrone forteller en annen historie enn et fluorescerende overhead lys, visse typer av smart lys skille seg ut fra konkurrentene.

I vår artikkel om de beste smart lys på et budsjett, er vi fokusert på nytten og kostnadene. Denne veiledningen vil være helt motsatt, og i stedet fokusere helt og holdent på den beste smart lys med stil, uten hensyn til kostnader.

Hvis du er terrassebord ut et spill rom, mann hule, eller home theater og du vil absolutt kuleste lys, denne guiden er for deg. To selskapene dominerer denne listen: LIF og Nanoleaf.

Best For Hjemmekino: Nanoleaf Rytme (Amazon)

Nanoleaf var en av de første selskapene til å sette seg ut med high-end, høy ytelse smart belysning med Nanoleaf Aurora. Trekanten-formet fliser kan ordnes i alle former og mønster, så lenge den ene siden var berører en annen, og brukere benyttet seg av dette til å lage intrikate mønstre på veggen – alt fra Space Invaders å DNA-helices.

Den Nanoleaf Rytme utvider på det samme fleksibilitet ved å tilby mer enn 16 millioner fargekombinasjoner. Rytmen synkroniserer musikk i sanntid og endringer farger på tvers av individuelle fliser i takt med rytmen.

Med ekstra funksjoner som den nye Skjermen Speil funksjonen, Nanoleaf Rytme kan reflektere ambient farger på din tv eller dataskjerm for den ultimate hjemmekino eller spillopplevelse.

Ulempen er prisen: 15-stykket starter kit (kalt “Smartere Kit”) vil kjøre deg $299.99 på Amazon.

Best For Generell Belysning: Philips Hue Farge (Amazon)

Mens Philips Hue Hvit er et flott og rimelig alternativ, det samme kan ikke sies for fargen versjon. En enkelt Philips Hue Farge A19 pære går ca $47.49 på Amazon, mens Startpakke med 3 pærer og nødvendig Philips Hue Hub vil koste $159.00.

Terrassebord ut hele hjemmet vil koste en pen penny, men Philips Hue Farge-pærer er vel verdt det – de er noen av de beste smart-lysene på markedet. Brukere har tilgang til mer enn 16 millioner farger varianter, talestyring, og mange av pre-bygget kulissene for å velge fra.

Philips Hue “Lab” stadig finner opp nye programmer for pærer som kan lastes ned fra app, for eksempel muligheten til å gjøre lysene flimrer som stearinlys. Du kan også utvide funksjonaliteten til Philips Hue-lyspærer ved å blande dem med andre smarte hjem enheter eller Fargetone-merkevarer som Hue Dimmer Bryter eller Fargetone bevegelsessensor.

Best For effektbelysning: LIFX Bredde (Amazon)

Den LIFX Bredde som er unik i at det ikke er ment å gi hel-belysningen i rommet, på noen måte, men heller å være en aksent til en plass. Hvert panel er 1.4 cm bredt og 11.8 cm lang, men kan være koblet ende-til-ende-til å dekke lengre avstander, for eksempel rundt en dør-ramme.

LIFX setter sine smart lys fra hverandre på grunn av sin patenterte Polykrom Teknologi. Hvert panel har dusinvis av individuelle Led-lys som kan kringkaste alle tilgjengelige farger, som tillater brukere å lage en regnbue av lys over hele oppsettet.

LIFX smart lys er også unik i at de ikke trenger et sentralt knutepunkt. Hvert panel kobles til Wi-fi på sin egen, noe som gjør monteringen så enkel som å koble Bjelker sammen og koble systemet til ditt nettverk.

Den LIFX Bredde kan være tale-kontrollert gjennom alle de store smart assistenter, og den starter kit vil kjøre deg $149.99 for en seks-stykke oppsett med ett hjørne kontakt.

Beste Flis-Stil Smart Belysning: LIFX-Brikke (LIFX)

Den LIFX Flis er mye som det høres ut: en nesten 8 “x 8” flis som har den samme Polykrom Teknologi som LIFX Bredde. Du kan koble disse brikkene sammen i noen arrangement du ønsker (eller gjør som mange mennesker har gjort og etterligne Tetris på veggene).

En av de viktigste salgsargumenter av LIFX er sin app; et flertall av brukerne foretrekker det fremfor konkurrentene på grunn av den intuitive grensesnitt og lett-å-forstå kontrollene. Som andre LIFX smart lys, Flis krever ikke et sentralt knutepunkt. Hvert panel har en innebygd WiFi-adapter som gjør det mulig å koble din til hjemmenettverket uten en mellommann.

En enkelt LIFX Flis vil koste deg $79.99, mens en tre-pack tilbyr en bedre bang for your buck på $149.99. Disse lysene er stor for å skape aksenter på veggene eller bare for å tjene som en samtale stykke, men å skape en ekspansiv displayet vil koste deg.

Beste Smart Lys For Spill: Nanoleaf Lerret (Nanoleaf)

Den Nanoleaf Lerret er mye som LIFX Flis i utseende, selv om den er mindre. Hver Lerret flis kommer på ca 6 inches square, snarere enn 8. Men hvor LIFX Flis fungerer som et kunstverk, det Nanoleaf Lerret pakker mye av funksjonaliteten.

Lerretet fliser kan synkronisere med musikk mye som Nanoleaf Rytme, men du kan også bruke Lerret fliser som touch kontroller for andre smarte hjem enheter. Lyst til å slå kaffekanne fra soverommet? Sett opp et Lerret flis til å styre din smart kaffekanne og gi den et trykk når du våkner opp. Du kan også bruke Lerret brikker for å spille lys-basert touch-spill.

Med Nanoleaf Speil nevnt tidligere, kan du angi Lerretet opp for å reflektere spesifikke deler av skjermen. Du kan ha dem blinker rødt når HP blir lav, eller flimmer en annen farge når en bestemt kraft-opp vises.

Som andre Nanoleaf produkter, Lerret smart lys fungerer med de fleste store smart assistenter. En fire-brikke “Smartere” kit vil koste $119.99, mens de mer omfattende 9 stykke Lerret kit koster $229.99.