Den Bästa Smarta Lampor När Style Frågor

0
123

Belysning handlar om så mycket mer än bekvämlighet. Vilken typ av belysning du talar till din känsla för stil. På samma sätt som en ljuskrona berättar en annan historia än ett fluorescerande överljus, vissa typer av smarta lampor skilja sig från konkurrensen.

I vår artikel om de bästa smarta lampor på en budget, har vi fokuserat på nytta och kostnad. Denna guide kommer att vara helt tvärtom och istället fokusera helt på den bästa smarta lampor med stil utan att ta hänsyn till kostnaden.

Om du trall ut ett spelrum, en människa grotta, eller hemmabio och du vill ha den absolut coolaste lampor, denna guide är för dig. Två företag dominerar den här listan: LIF och Nanoleaf.

Bäst För Hemmabio: Nanoleaf Rytm (Amazon)

Nanoleaf var ett av de första företagen att ställa sig med high-end, hög prestanda smart belysning med Nanoleaf Aurora. Triangel-formade plattor kan arrangeras i valfri form och mönster så länge som den ena sidan var att röra vid en annan, och användare som drog nytta av detta för att skapa intrikata mönster på väggen – allt från Space Invaders att DNA-spiraler.

Den Nanoleaf Rytm expanderar på samma modularitet genom att erbjuda mer än 16 miljoner färgkombinationer. Rytmen synkar till musik i realtid och ändrar färger på olika plattor i takt med rytmen.

Med extra funktioner som den nya Skärmen Spegel funktion, den Nanoleaf Rytm kan spegla det omgivande färger på din tv eller datorskärm för den ultimata hemmabio eller spel upplevelse.

Nackdelen är kostnaden: en 15-bit starter kit (kallad “en Smartare Kit”) kommer att köra dig $299.99 på Amazon.

Bäst För Allmän Belysning: Philips Hue Färg (Amazon)

Medan Philips Hue Vitt är en bra budget alternativ, detsamma kan inte sägas för färg version. En enda Philips Hue Färg A19-lampa går omkring $47.49 på Amazon, medan Startpaket med 3 lökar och nödvändiga Philips Hue Navet kommer att kosta $159.00.

Trall ut hela ditt hem kommer att kosta ett ganska öre, men Philips Hue Färg-lampor är väl värt det – de är några av de bästa smart-lampor på marknaden. Användare har tillgång till mer än 16 miljoner färger, voice control, och massor av färdiga scener att välja mellan.

Philips Hue “Lab” ständigt uppfinner nya tillämpningar för de lampor som kan laddas ner från app, till exempel möjligheten att göra ljus flimrar som ljus. Du kan också utöka funktionaliteten i Philips Hue-glödlampor genom att para ihop dem med andra smarta hem-enheter eller Nyans-varumärket läkemedel som Nyans Dimmer eller Nyans rörelsesensor.

Bäst För accentbelysning: LIFX Beam (Amazon)

Den LIFX Balk är unik i det att den är inte avsedd att ge hela rummet belysning på något sätt, utan snarare att vara en accent till ett utrymme. Varje panel är 1,4 cm brett och 11,8 cm lång, men kan anslutas till slut att ta sig fram längre sträckor, till exempel runt en dörrkarm.

LIFX sätter sina smarta lampor sönder på grund av sin patenterade Polykrom Teknik. Varje panel har massor av individuella Lysdioder som kan sända någon färg, så att användarna kan skapa en regnbåge av ljus över installationen.

LIFX smart belysning är också unika i att de inte kräver en central knutpunkt. Varje panel ansluter till Wi-fi på egen hand, vilket gör installationen så enkel som ansluter Balkar ihop och ansluter systemet till nätverket.

Den LIFX Balk kan vara röst-styrd genom alla de stora smarta assistenter, och starter kit kommer att köra dig $149.99 för en sex-bit installation med ett hörn kontakt.

Bästa Kakel-Stil Smart Belysning: LIFX Kakel (LIFX)

Den LIFX Kakel är en hel del som det låter: en nästan 8 tum x 8 tums platta som har samma Polykrom Teknik som LIFX Balk. Du kan ansluta dessa plattor tillsammans i ett arrangemang som du vill (eller gör som många människor har gjort och efterlikna Tetris på dina väggar).

En av de viktigaste försäljningsargumenten för LIFX är en app; en majoritet av användarna föredrar det över tävlingen på grund av den intuitiva gränssnitt och lätt att förstå kontroller. Som andra LIFX smart belysning, Kakel inte kräver en central knutpunkt. Varje panel har en inbyggd WiFi-adapter som gör det möjligt att din ansluta till ditt hemnätverk utan mellanhand.

En enda LIFX Kakel kommer att kosta dig $79.99, medan ett tre-pack erbjuder en bättre bang för din buck på $149.99. Dessa lampor är bra för att skapa accenter på väggarna eller bara för att tjäna som ett samtalsämne, men att skapa ett expansivt display kommer att kosta dig.

Bästa Smarta Ljus För Spel: Nanoleaf Duk (Nanoleaf)

Den Nanoleaf Canvas är en hel del som LIFX Kakel i utseende, men mindre. Varje Duk kakel kommer in på ca 6 inches square, snarare än 8. Men där LIFX Kakel fungerar som ett konstverk, den Nanoleaf Canvas innehåller en hel del funktionalitet.

Duken plattor kan synkronisera med musik mycket som Nanoleaf Rytm, men du kan också använda Duk plattor som touch-kontroller för andra smarta hem-enheter. Vill förvandla din kaffebryggare från sovrummet? Ställa upp en Duk bricka för att styra din smart eller kastrull och ge den ett tryck på när du vaknar. Du kan också använda Duk brickor att spela med ljus-baserade touch-spel.

Med Nanoleaf Spegel nämnts tidigare, kan du ställa in Arbetsytan upp för att återspegla specifika delar av skärmen. Du kan få dem att blinka rött när din HP blir låg, eller flimrar en annan färg när en viss makt-upp visas.

Som andra Nanoleaf produkter, Duken smart belysning samarbetar med de flesta stora smarta assistenter. En fyra-bit “Smartare” kit kommer att kosta $119.99, medan de mer expansiva 9 bit Duk kit kostar $229.99.