De Beste Smart Licht Op Wanneer De Stijl Van Zaken

0
77

De verlichting is zo veel meer dan alleen gemak. Soort verlichting u spreekt met uw gevoel voor stijl. Op dezelfde manier dat een kroonluchter vertelt een ander verhaal dan een tl-overhead licht, bepaalde soorten slimme lichten zich los van de concurrentie.

In ons artikel over de beste slimme lichten op een budget, hebben we ons gericht op de energie en kosten. Deze handleiding is volledig het tegenovergestelde en in plaats daarvan de focus volledig op de beste slimme lichten met stijl, met geen oog voor de kosten.

Als je terrasplanken uit een speelkamer, man cave of home theater en wil je de absolute coolste lichten, is deze gids voor u. Twee bedrijven domineren deze lijst: LIF en Nanoleaf.

Het Beste Voor Home Theater: Nanoleaf Ritme (Amazon)

Nanoleaf was één van de eerste bedrijven die zich onderscheiden met high-end, high-performance intelligente verlichting met de Nanoleaf Aurora. De driehoekige tegels kunnen worden geregeld in een vorm en patroon zolang de ene kant was het aanraken van een ander, en gebruikers maakten gebruik van te maken, ingewikkelde patronen op de muur – alles van Space Invaders DNA-schroeven.

De Nanoleaf Ritme breidt op dezelfde modulariteit door het aanbieden van meer dan 16 miljoen kleuren combinaties. Het Ritme wordt gesynchroniseerd met muziek in real-time en wijzigingen kleuren over de afzonderlijke tegels in de tijd met de beat.

Met extra functies zoals het Scherm met de nieuwe Spiegel functie, de Nanoleaf Ritme kunnen reflecteren de omgevingstemperatuur van de kleuren op uw televisie of computer monitor voor de ultieme home theater-of gaming-ervaring.

Het nadeel is de prijs: een 15-delige startset (genaamd de “Slimmer Kit”) zal u $299,99 euro op Amazon.

Het Beste Voor Algemene Verlichting: De Philips Hue Kleur (Amazon)

Terwijl de Philips Hue-Wit is een goede budget optie, hetzelfde kan niet gezegd worden voor de kleuren versie. Een single-Philips Hue Kleur A19 bol loopt ongeveer $47.49 op Amazon, terwijl de Starter Kit met 3 lampen en de nodige Philips Hue Hub kost $159.00.

Terrasplanken uit uw woning kost een aardige cent, maar de Philips Hue Color lampen zijn zeer de moeite waard – ze zijn een aantal van de beste smart lights op de markt. Gebruikers hebben toegang tot meer dan 16 miljoen kleuren variaties, voice control, en tal van voorgeprogrammeerde scènes om uit te kiezen.

De Philips Hue “Lab” voortdurend bedenkt nieuwe toepassingen voor de lampen, die kan worden gedownload van de app, zoals de mogelijkheid om de lichten flikkeren als kaarsen. U kunt ook uit te breiden de functionaliteit van de Philips Hue-lampen door het koppelen met andere slimme apparaten of Hue-merk producten zoals de Tint Dimmer of Tint Motion Sensor.

Het beste Voor Accent Verlichting: LIFX Beam (Amazon)

De LIFX Beam is uniek in dat het niet is bestemd voor het verstrekken van hele verlichting van de kamer, maar eerder een accent voor een ruimte. Elk paneel is 1,4 cm breed en 11,8 cm lang, maar kan worden aangesloten end-to-end te dekken langere afstanden, zoals rond een kozijn.

LIFX sets zijn slimme lichten uit elkaar dankzij de gepatenteerde Polychrome Technologie. Elk paneel heeft tientallen afzonderlijke Led ‘ s die uitgezonden elke beschikbare kleur, waardoor gebruikers in staat om een regenboog van licht over de setup.

LIFX slimme lichten zijn ook uniek in dat ze het niet nodig een centrale hub. Elk paneel verbind WiFi op zijn eigen, waardoor de installatie zo eenvoudig als het aansluiten van de Balken bij elkaar en het aansluiten van het systeem aan op uw netwerk.

De LIFX Bundel kan worden spraakgestuurde door alle grote smart-assistenten, en de starter kit zal u $149.99 voor een zes-delige installatie met een hoekverbinding.

Beste Tegel-Stijl Slimme Verlichting: LIFX Tegel (LIFX)

De LIFX Tegel is een partij zoals het klinkt: een bijna 8 inch x 8 inch tegel dat heeft hetzelfde Polychrome Technologie als de LIFX Bundel. U kunt verbinding maken deze tegels samen in een regeling die je wilt (of doe zoals vele mensen hebben gedaan en het emuleren van Tetris op uw muren).

Een van de belangrijkste selling points van LIFX is de app; een meerderheid van de gebruikers de voorkeur geven op de concurrentie dankzij de intuïtieve interface en eenvoudig te begrijpen controles. Net als andere LIFX slimme lichten, de Tegel is niet nodig een centrale hub. Elk paneel heeft een ingebouwde WiFi-adapter die het mogelijk maakt om uw verbinding met uw thuisnetwerk zonder een tussenpersoon.

Een enkele LIFX Tegel kost je $79.99, terwijl een drie-pack biedt een betere bang voor je buck op $149.99. Deze lampen zijn zeer geschikt voor het maken van accenten op uw muren of gewoon om te dienen als gespreksstof, maar het maken van een uitgebreide display zal kosten.

Beste Smart Licht Voor Gaming: Nanoleaf Canvas (Nanoleaf)

De Nanoleaf Canvas is een partij als de LIFX Tegel in het uiterlijk, hoewel kleiner. Ieder Doek tegel komt op ongeveer 6 cm in het vierkant, in plaats van 8. Maar waar de LIFX Tegel dient als een kunstwerk, de Nanoleaf Canvas packs een hoop functionaliteit.

Het Doek tegels kunt synchroniseren met de muziek net als de Nanoleaf Ritme, maar u kunt ook gebruik maken van het Doek de tegels touch knoppen voor een andere slimme apparaten. Wilt u uw koffie pot op van de slaapkamer? Het opzetten van een Canvas tegel om te controleren uw smart pot koffie en geef een tik op als je wakker wordt. U kunt ook gebruik maken van het Doek de tegels te spelen met licht-gebaseerde touch games.

Met de Nanoleaf Spiegel eerder vermeld, kunt u de Doek omhoog om te reflecteren bepaalde delen van uw scherm. U kunt ze knippert rood wanneer je HP laag wordt, of flikkering in een andere kleur als een bepaalde power-up verschijnt.

Net als andere Nanoleaf producten, het Doek slimme lichten werken met de meeste smart-assistenten. Een vier-stuk “Slimmer” kit kost $119.99, terwijl de meer expansieve 9 stuk Canvas kit kost $229.99.