9 Smarta Enheter Som Kommer Att Spara Lite Pengar

0
108
vectorfusionart/Shutterstock

Du har säkert hört att smarthome-enheter kan du spara pengar. Det är sant att vissa sänka el-räkningar, men andra som kostar mer än de kommer att rädda dig. Vissa enheter kräver också tidskrävande (och dyra) installation processer.

Att faktiskt spara lite pengar, du har att välja dina enheter noggrant och genomföra dem på rätt sätt. Lyckligtvis, några smarta enheter är lätt att använda, lätt att installera, och följa med på deras energisparande löften.

Smarta Plugg

Josh Hendrickson

Mellan Tv-apparater, spelkonsoler, stereo, datorer, lampor, och mer, och det tar inte lång tid att fylla upp varje vägguttag i ditt hem. Grenuttag öka problemet genom att låta dig stack även fler enheter på ett utlopp.

Om du bor i en multi-person hem, kan det vara svårt att se till att saker blir avstängd när ingen använder dem. Det kan vara frustrerande att gå in i ett tomt vardagsrum med TV, stereo och belysning för alla som kör.

Smart pluggar kan hjälpa! Du kan ställa in scheman för att vända saker varje kväll och morgon. Om du vet att alla är i sängen efter 10 p.m., och alla ger sig av till jobbet och skolan klockan 8, kan du ställa in din smarta pluggar till stäng av allt efter dessa tider. Då kommer du aldrig mer att komma hem till ett underhållningssystem sprängning Netflix i ett tomt rum.

Det kan vara värt det för att mäta din el-användning, även när strömmen är avstängd. Inte alla elektronik suger energi, men vissa använder bara tillräckligt för att tillåta en smart kontakt för att betala för sig, och mer.

Vi har rekommenderat smarta pluggar i det förflutna, men ett nytt inlägg från Wyze är utan tvekan värt att överväga. På $15 (plus frakt) för en två-pack, det är svårt att hitta ett annat alternativ för mindre. Trots sitt låga pris, plug fungerar utomordentligt väl. Vi gillar dem så mycket, de gör ett perfekt betyg i vår granskning.

Bästa Wi-Fi Smart Pluggar

Wyze Labs Wlpp1 Smarta Hem WiFi-Kontakt, Röst Assistent Kontrolleras Alexa och Google Assistant Aktiverad med Timer och Semester-Läge, 2-Pack, Vit

Du kommer inte hitta en billigare smart plug ut det. Det faktum att de också fungera utmärkt som gör dessa pluggar desto mer värdefull. Om du inte vill att Z-Wave eller ZigBee, dessa är de pluggar för att få.

Handla Nu

$19.97
Fler erbjudanden

Om du vill att Z-Wave – eller ZigBee-drivna pluggar, GE erbjuder pluggar för båda, och de är nästan identiska. Den enda signifikanta skillnaden är, att medan båda kontakterna har två försäljningsställen, Z-Wave plug andra utlopp är smart, och ZigBee-kontakten är “alltid på”.

Bästa Z-Wave Smart Plug

GE Enbrighten Z-Wave Plus Dubbla Smart Plug, Polariserade Kontrollerade Tillsammans, Inbyggd Repeater/Range Extender, Zwave Nav som Krävs, Arbetar med SmartThings, Blinkning, och Alexa, 14280, Vit 2-Uttag Dimmer

GE: s Z-Wave-kontakten är kompakt nog att passa i ett uttag utan att blockera andra. Denna kontakt har två smarta butiker som du kan styra från din hubb.

Handla Nu

$44.50
Fler erbjudanden

Bästa ZigBee Smart Plug

GE Zigbee Smart Switch, Fungerar Direkt med Amazon Plus Echo för att Visa (2: a Gen), SmartThings och Blinkning, Plug-in-2-Uttaget Belysning och Liten Apparat Kontroll, Ingen Kabeldragning Krävs, 45853GE, Vit

GE: s ZigBee-kontakten är kompatibel med nästan alla ZigBee-hubb, från Blinkning till SmartThings. Den har två butiker, men bara en är smart och kontrolleras från en hub.

Handla Nu

$32.99
Fler erbjudanden

Smart Belysning

Michael Crider

Om du ofta ta itu med det irriterande problemet med ljus brinna i tomma rum, smart belysning kan hjälpa till.

Du kan köpa smarta lampor i en mängd olika format. Det mest ekonomiska alternativet—smart switchar— är också de som är svårast att installera. För att göra detta, har du att stänga av strömmen i ditt hem, ta bort den befintliga strömbrytare, och sedan tråden i den nya smart switch. Om du är obekväm att arbeta med elektriska ledningar, kan du även betala en elektriker för att installera det. Men, som ökar den totala kostnaden och minskar hur mycket du sparar i slutändan. Smart switchar är värt besväret, om, eftersom då kan du styra flera lampor från en switch.

Om du föredrar Wi-Fi smart switchar, Eufy är prisvärda och kompatibel med röst assistenter, som Alexa, Google och en Assistent. Se bara till att du har en neutral tråd i din switch box innan du köper.

Det Bästa Wi-Fi Smart Switch

eufy Smart Light Switch Med Anker, Amazon Alexa & Google Assistant Kompatibel, Wi-Fi, Kontroll från Överallt, Ingen Nav som Krävs, Enkel Installation, Enkel Stolpe, Kräver nolledare, 100~120V AC, 15A

Enkel och prisvärd, är det Eufy Smart Switch är en no-frills alternativ. Eftersom det fungerar via Wi-Fi, har du inte behöver ett nav, och det par med Alexa och Google Assistent.

Handla Nu

$29.99
Fler erbjudanden

För Z-wave, GE erbjuder ett bra alternativ som inte är mycket dyrare än vårt Wi-Fi-bara att välja. Beroende på din hubb, du får Alexa eller Google Assistant integration, och denna switch fungerar också som en dimmer. Detta betyder att du vill ha dimmer-kompatibla lampor, dock. Tänk på din switch box kommer att ha en nolledare makt att GE smart switch.

Det Bästa Z-Wave Smart Switch

GE Enbrighten, Vit & Ljus Mandel, Z-Wave Plus Smart Ljus Dimmer, Arbetar med Alexa, Google Assistent, SmartThings, Wink, Zwave Nav som Krävs, Repeater/Range Extender, 3-Vägs-Kompatibel, 14294

GE: s smart switch fungerar som en dimmer och integrerar med Alexa och Google Assistent. Se bara till att du har en neutral tråd i din switch box.

Handla Nu

$38.18
Fler erbjudanden

Om jävlas med el är utanför din comfort zone, smart-lampor är ett bra alternativ. Om du kan skruva i en traditionell glödlampa, kan du installera en smart lampa—den enda skillnaden är att du också koppla ihop det med en app. Du kan spendera lite mer i början, eftersom du har att ersätta varje glödlampa du vill vara smart, men du kan också få färg alternativ med några lökar.

När du har installerat din smarta lampor, kan du skapa timers (eller använda sensorer) för att stänga av belysningen vid lämpliga tillfällen.

Wyze smarta lampor är ett billigt alternativ. Företaget säljer även färg-lampor, men du kommer inte hitta en bättre vit smart lampa till ett lägre pris, vilket är ganska mycket wyzes hela affärsmodell. Dessa lampor kommunicera via Wi-Fi, och de är standard A19-lampor. De arbetar med Wyze sensorer för automatisering, så belysningen stängs av automatiskt efter att alla lämnar ett rum.

Den Billigaste Wi-Fi-Lampa

Wyze Lampa 800 Lumen A19 Smart LED-Hem-Lampa, Justerbar vit temperatur och ljusstyrka, arbetar med Alexa och Google Assistent, Nr Nav som Krävs, 1-Pack

På bara $8 (plus frakt) per lampa, är det väldigt svårt (om inte omöjligt) att hitta en bättre lampa till ett billigare pris. Wyze Smart-Lampor är också kompatibel med Alexa och Google och inte kräver en hub.

Handla Nu

$11.98
Fler erbjudanden

Om du föredrar något med mer färg och inte har något emot att spendera mer, Philips Hue smarta lampor är bland det vackraste du kan köpa. De kräver en Philips Hue nav, men det betyder också att du få lokal kontroll som fungerar även när internet ligger nere. Philips-appen (för Android och iOS) är omfattande, alltför, inklusive scenen stöd för en mängd olika situationer.

Den Bästa Färgen Lökar

Philips Hue Vitt och Färg Atmosfär Smart LED-Lampa Starter Kit, 3 A19 Smarta Lampor & 1 Nyans Nav (Fungerar med Alexa, Apple HomeKit & Google Assistant)

Philips Hue smarta lampor är djärva, strålande och vacker. Detta paket innehåller bas-hubb, så det har allt du behöver för att komma igång.

Handla Nu

$143.21
Fler erbjudanden

Smarta Termostater

Josh Hendrickson

Programmerbara termostater har funnits under en lång tid. Dock kan de vara så komplicerat, människor som inte bryr sig om att sätta upp ett schema. Om det är du, du har antagligen kommit hem för att hitta A/C eller värm på full blast. Vilket är bra för det ögonblick du först gå i, men fruktansvärt för att spara energi när du är borta hela dagen.

De flesta smarta termostater är lättare att programmera. Vissa lär sig även dina vanor genom allmänt bruk, detta betyder att du bara måste veta hur man vänder temperaturen upp eller ner.

Om du vill att ditt hem ska vara bekväm i den minut som du anländer, kan du ändra temperaturen på distans. Ja, detta kanske slösa lite pengar, men det är bättre än att köra din VVS-system för hela dagen.

Om du vill ha något som är otroligt lätt att använda, anser Nest Learning Termostat. Om du kan sätta en ring, som du kan använda för Boet. Du förvandla den till en riktning för att höja temperaturen, och den andra för att sänka den. När du använder det, Boet lär sig dina vanor och anpassar sig till match. Du kan också programmera det själv med Boet app för iOS eller Android).

Enklaste Termostat

Google, T4000ES, Bo Termostat E, Smart Termostat, Vit

Den Nest Learning Termostat lär sig på egen hand! Det är billigare än andra alternativ och kompatibel med de flesta VVS-system, men dubbel-kolla att det fungerar med din.

Handla Nu

$169.00
Fler erbjudanden

Den Ecobee SmartThermostat, å andra sidan, tar lite längre tid att lära sig att använda. Det behöver inte lära sig på egen hand, så du måste göra för att schemalägga det. Men dess gränssnitt och-appen (finns för Android eller iOS) match nästan helt, så när du lär dig, du har lärt mig den andra.

Till skillnad från Bo, Ecobee innehåller också en avlägsen temperaturgivare. Om du har ett särskilt rum som går svalare eller varmare än resten av ditt hem, kan du ställa in termostaten till det.

Nu att Google håller på att avsluta sitt Verk med Boet program, du kan hitta mer smarta enheter är kompatibla med Ecobee. Den Ecobee kan också fungera som en Alexa högtalare, vilket ger dig röststyrning i ett annat område av ditt hem.

Termostat med en Temperatur Sensor

ecobee SmartThermostat med röststyrning, Svart

Den Ecobee SmartThermostat är kompatibel med massor av smarthome-enheter och har Alexa inbyggd. Den medföljande fjärrkontrollen temperatur sensor är en stor bonus för att få bättre behandlingar av andra rum i ditt hem.

Handla Nu

$249.00
Fler erbjudanden

Oavsett vilken smarta prylar du vill köpa, måste du väga in alla kostnader för att avgöra om de faktiskt är värt pengarna. Utöver inköpspriset, smarta prylar använder el.

Men om du väljer noggrant, smarta hem-enheter kan du spara pengar—inte ens tillräckligt för att betala för sig.