9 Slimme Apparaten Dat Bespaart U Veel Geld

0
128
vectorfusionart/Shutterstock

U hebt waarschijnlijk gehoord dat smarthome apparaten, kunt u geld besparen. Het is waar dat sommige verminderen elektriciteitsrekening, maar anderen meer kosten dan ze zal je redden. Sommige apparaten vereisen ook tijdrovende (en dure) installatie-processen.

Om daadwerkelijk opslaan van wat geld, je moet kiezen uw apparatuur zorgvuldig en voert ze correct. Gelukkig, sommige smart-apparaten zijn eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te installeren en te volgen door op hun energie-besparing beloften.

Slimme Stekkers

Josh Hendrickson

Tussen de Tv ‘ s, spelcomputers, stereo-installaties, computers, lampen en meer, het duurt niet lang op te vullen ieder stopcontact in uw huis. Stekkerdozen stijging van het probleem door te laten stapelen zelfs meer apparaten op één stopcontact aan.

Als je woont in een multi-persoon thuis, kan het moeilijk zijn om ervoor te zorgen dingen uitgeschakeld als niemand ze gebruikt. Het kan worden ergerlijk om te lopen in een lege woonkamer met TV, stereo, en brandt al uitgevoerd.

Slimme stekkers kunnen helpen! U kunt schema ‘ s om dingen te veranderen uit elke nacht en ochtend. Als je weet dat iedereen in bed na 10 uur en iedereen vertrekt naar zijn werk of naar school van 8 uur, u kunt uw slimme stekkers om alles uit na die tijd. Dan raak je nooit meer thuis te komen op een entertainment systeem stralen Netflix in een lege kamer.

Het zou de moeite waard zijn om te meten uw gebruik van elektriciteit, zelfs wanneer de voeding is uitgeschakeld. Niet alle elektronica zuigen energie, maar sommige gebruiken het net genoeg om een slimme stekker te betalen voor zichzelf, en meer.

We hebben aanbevolen slimme stekkers in het verleden, maar een nieuwe regel uit Wyze is ongetwijfeld het overwegen waard. Bij $15 (plus verzendkosten) voor een two-pack, het is moeilijk te vinden een andere optie voor minder. Ondanks zijn lage prijs, de stekker en het werkt echt goed. Wij willen hen zo goed, dat ze verdiende een perfecte score in onze review.

Beste Wi-Fi Smart Plugs

Wyze Labs Wlpp1 Smart Home WiFi Plug -, Spraak-Assistent Gecontroleerd Alexa en Google Assistent Ingeschakeld met de Timer en de Vakantie Modus, 2-Pack, Wit

U zult niet vinden van een goedkopere slimme stekker er uit. Het feit dat ze ook werken uitzonderlijk goed maakt deze pluggen alle de meer waardevolle. Tenzij u wilt dat een Z-Wave of ZigBee, dit zijn de stekkers te krijgen.

Shop Nu

$19.97
Meer aanbiedingen

Als u wilt Z-Wave – of ZigBee-aangedreven stekkers, biedt GE pluggen voor beide, en ze zijn bijna identiek. Het enige significante verschil is, terwijl de beide stekkers beschikken over twee vestigingen, de Z-Wave-steek de tweede stopcontact is smart, en de ZigBee-stekker is “altijd op.”

Beste Z-Wave Smart Plug

GE Enbrighten Z-Wave Plus Dual Smart Plug, Gepolariseerde Geregeld Samen, Ingebouwde Repeater/Range Extender, Zwave Hub Nodig, Werkt met SmartThings, Knipoog, en Alexa, 14280, Wit 2-Stopcontact Dimmer

GE Z-Wave plug is compact genoeg om te passen in een stopcontact zonder het blokkeren van de andere. Deze plug heeft twee smart verkooppunten kunt u de controle van uw hub.

Shop Nu

$44.50
Meer aanbiedingen

Beste ZigBee Smart Plug

GE Zigbee Smart Switch, Werkt Rechtstreeks met Amazon Plus, Echo Toon (2e Gen), SmartThings en Wink, Plug-in 2-Stopcontact, Verlichting en Kleine toestellen-Controle, Geen Bedrading Nodig, 45853GE, Wit

GE ZigBee plug is compatibel met bijna alle ZigBee hub, van Knipoog naar SmartThings. Het heeft twee verkooppunten, maar slechts één is slim en bedienen via een hub.

Shop Nu

$32.99
Meer aanbiedingen

Slimme Verlichting

Michael Crider

Als u regelmatig een deal met het vervelende probleem van de lichten branden in lege kamers, slimme verlichting kan helpen.

U kunt de aankoop van smart lights in een verscheidenheid van formaten. De meest economische optie—smart switches— is ook de meest moeilijk te installeren. Om dit te doen, moet je het uitschakelen van de stroom in uw huis, verwijder de bestaande lichtschakelaar, en dan de draad in de nieuwe smart switch. Als je je ongemakkelijk in de omgang met elektrische bedrading, kunt u betalen met een elektricien om het te installeren. Echter, dat verhoogt de totale kosten en vermindert hoeveel u opslaan in het einde. Smart switches zijn de moeite waard, want u kunt meerdere lampen van een schakelaar.

Als u liever Wi-Fi smart switches, Eufy ‘ s is een voordelige en compatible met de voice-assistenten, zoals Alexa en Google-Assistent. Maar zorg ervoor dat je een neutrale draad in uw schakelkast voordat je koopt.

De Beste Wi-Fi Smart Switch

eufy Smart Light Switch van Anker, Amazon Alexa en Google Assistent-Compatibel, Wi-Fi, Controle van Overal, Geen Hub Nodig, Eenvoudige Installatie, Enkel Polig, Vereist een Neutrale Draad, 100~120V AC, 15A

Eenvoudig en betaalbaar, de Eufy Smart Switch is een no-nonsense optie. Omdat het werkt via Wi-Fi, heeft u geen behoefte aan een hub, en het paren met Alexa en Google-Assistent.

Shop Nu

$29.99
Meer aanbiedingen

Voor Z-wave, GE biedt een goede optie, dat is niet veel duurder dan onze Wi-Fi halen. Afhankelijk van uw hub, je Alexa, Google of Assistent-integratie, en met deze schakelaar wordt ook gebruikt als een dimmer. Dit betekent dat je wilt dimmer-compatibele lampen, hoewel. Houd in gedachten uw switch box zal moeten hebben een neutrale draad om de macht van de GE smart switch.

De Beste Z-Wave Smart Switch

GE Enbrighten, Wit & Licht Amandel -, Z-Wave Plus Smart Licht Dimmer, Werkt met Alexa, Google-Assistent, SmartThings, Wink, Zwave Hub Nodig, Repeater/Range Extender, 3-Weg Compatibel, 14294

GE ‘ s smart switch fungeert als een dimmer en integreert met Alexa en Google-Assistent. Maar zorg ervoor dat je een neutrale draad in uw schakelkast.

Shop Nu

$38.18
Meer aanbiedingen

Als knoeien met elektriciteit is buiten je comfort zone, smart-lampen zijn een prima alternatief. Als u de schroef kan in een traditionele gloeilamp, u kunt installeren van een slimme lamp—het enige verschil is dat u ook koppelen aan een app. Je zou kunnen besteden een beetje meer in het begin ook, want je hoeft te vervangen elke lamp die u wilt maken een slimme, maar je krijgt ook kleuren met een aantal bollen.

Nadat u uw smart-lampen, kunt u timers (of het gebruik van sensoren) voor uitschakelen van de verlichting op de juiste momenten.

Wyze slimme lampen zijn een goedkope optie. Het bedrijf verkoopt ook de kleur van gloeilampen, maar u zult niet vinden van een beter wit smart-lamp tegen een lagere prijs, dat is vrij veel Wyze de gehele business model. Deze lampen communiceren via Wi-Fi, en ze zijn standaard A19-lampen. Ze werken met Wyze sensoren voor automatisering, zodat de verlichting automatisch uitgeschakeld nadat iedereen verlaat de kamer.

De Goedkoopste Wi-Fi-Lamp

Wyze Lamp 800 Lumen A19 LED Smart Home Gloeilamp, Verstelbare witte temperatuur en helderheid, werkt met Alexa en Google-Assistent, Geen Hub Nodig, 1-Pack

Bij slechts $8 (exclusief verzendkosten) per bol, het is erg moeilijk (zo niet onmogelijk) om te zoeken naar een betere lamp bij een goedkopere prijs. Wyze Smart-Lampen zijn ook compatibel met Alexa en Google en vereisen geen hub.

Shop Nu

$11.98
Meer aanbiedingen

Als u het liever iets met meer kleur en het niet erg te besteden meer, Philips Hue slimme bollen behoren tot de mooiste die je kunt kopen. Ze vereisen een Philips Hue-hub, maar dat betekent ook dat u voor de lokale besturen die ook werkt wanneer het internet wordt omlaag. De Philips app (voor Android en iOS) is uitgebreid, ook de scène met inbegrip van ondersteuning voor een verscheidenheid van situaties.

De Beste Kleur Bollen

Met de Philips Hue-Wit en Kleur Ambiance LED Smart Gloeilamp Starter Kit, 3 A19 Slimme Bollen & 1 Tint Hub (Werkt met Alexa, Apple HomeKit & Google-Assistent)

Philips Hue smart-lampen zijn vet, briljante, en mooi. Dit pakket bevat de basis hub, dus het heeft alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Shop Nu

$143.21
Meer aanbiedingen

Slimme Thermostaten

Josh Hendrickson

Programmeerbare thermostaten zijn rond voor een lange tijd. Ze kunnen echter zo ingewikkeld, dat mensen niet de moeite een schema in te stellen. Als dat je, je hebt waarschijnlijk thuis komen om de A/C of warmte op full-blast. Dat is goed voor dat moment dat je voor het eerst lopen in, maar verschrikkelijk voor het opslaan van energie wanneer u weg bent van alle dag.

De meeste slimme thermostaten zijn eenvoudiger te programmeren. Sommigen leren zelfs uw gewoonten door algemeen gebruik; dit betekent dat u alleen hoeft te weten hoe de temperatuur omhoog of omlaag.

Als u wilt dat uw huis comfortabel is het moment dat u aankomt, kunt u de temperatuur op afstand. Ja, dit kan afval een beetje geld, maar het is beter dan het runnen van uw HVAC-systeem de hele dag.

Als je iets wilt ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken, kunt u de Nest Learning Thermostaat. Als u een buitenlijn, kunt u gebruik maken van het Nest. Zet je het in één richting om de temperatuur te verhogen, en de andere om het te laten zakken. Als je het gebruikt, het Nest leert uw gewoonten en past deze aan te passen. U kunt ook het programma van het zelf met het Nest app (voor iOS of Android).

Eenvoudigste Thermostaat

Google, T4000ES, Nest Thermostaat E, Slimme Thermostaat, Wit

De Nest Learning Thermostaat leert op zijn eigen! Het is minder duur dan andere opties en compatibel met de meeste HVAC-systemen, maar controleer dat het werken met de jouwe.

Shop Nu

$169.00
Meer aanbiedingen

De Ecobee SmartThermostat, aan de andere kant, een beetje langer duurt om te leren te gebruiken. Het maakt niet leren op zijn eigen, dus je hoeft niet te plannen. Echter, de interface en de app (beschikbaar voor Android of iOS) wedstrijd bijna perfect, dus als je van leren, je hebt geleerd de andere.

In tegenstelling tot het Nest, de Ecobee ook voorzien van een temperatuur sensor op afstand. Als u een bepaalde kamer die loopt koeler of warmer is dan de rest van uw huis, kunt u afstemmen van uw thermostaat het.

Nu Google is het beëindigen van de Werken met Nest programma, kan je meer slimme apparaten zijn compatibel met de Ecobee. De Ecobee ook kan verdubbelen als een Alexa luidspreker, waardoor u de controle van de stem in een andere ruimte van uw huis.

De thermostaat van een Temperatuur Sensor

ecobee SmartThermostat met Voice Control, Zwart

De Ecobee SmartThermostat is compatibel met veel van smarthome apparaten en Alexa ingebouwd. De meegeleverde temperatuur sensor op afstand is een grote bonus te krijgen, beter voor de metingen van de andere kamers in uw huis.

Shop Nu

$249.00
Meer aanbiedingen

Ongeacht welke slimme gadgets die u wilt kopen, moet je wegen de kosten om te bepalen of ze daadwerkelijk de moeite waard het geld. Naast de kosten voor de aankoop, slimme gadgets gebruik van elektriciteit.

Echter, als u ervoor kiest zorgvuldig, slimme huishoudelijke apparaten, kunt u geld besparen—zelfs genoeg om te betalen voor zichzelf.