De 5 Beste STAM Speelgoed voor Kinderen van Alle Leeftijden

0
179
Josh Hendrickson

Kinderen zijn educatieve sponzen. Zij zullen je pick-up alles wat je gooien op hen, dus het is belangrijk om te houden van uitdagende ze zelfs vanaf een jonge leeftijd. STEM (Science, Technology, Engineering en Math) speelgoed dat te doen—en het plezier langs de weg.

Wat te Zoeken in de STAM Speelgoed

Niemand van de groep of organisatie is eigenaar en bepaalt wat maakt een STAM speelgoed. Maar de Toy Association, de Amerikaanse brancheorganisatie voor de AMERIKAANSE speelgoedwinkels, heeft onderzoek gedaan naar het onderwerp zwaar, en ze maken een betrouwbare aanbevelingen over wat maakt een goede STAM speelgoed.

  • STUURPEN/STOOM Gericht op: Uiteraard moet het speelgoed sterk richten op Wetenschap, Technologie, Onderwijs, of Wiskunde. Sommige speeltjes zijn Kunst (STOOM) als onderdeel van de doelstelling. Een STAM speelgoed kan dekkingen zoals het bouwen van bruggen, het leren van code, of zelfs voorzien van wetenschap ervaringen.
  • Open de Lol Spelen: Het is niet een speeltje als het niet meer leuk is. Dus, vooral voor de jongere kinderen, het meer een STAM speelgoed lijkt op een spel van uw kind anders zou spelen, hoe beter. STAM speelgoed zou het ook mogelijk moeten vallen en opstaan, dat is een fundamenteel aspect van het leerproces.
  • In de echte Wereld Aarding: Sinds STEM toys zijn meestal fysieke, ze moet geaard zijn in de echte wereld van de fysica. Een kleine vrachtwagen uw kind kan duwen, is het slechts een stuk speelgoed. Een vrachtwagen die leert meer kracht levert meer dramatische resultaten, aan de andere kant, is een STAM speelgoed.
  • Leeftijd Gericht op: Sommige fabrikanten richten zich op specifieke leeftijdsgroepen voor STAM Speelgoed. Het helpt om te weten of een stuk speelgoed is te uitgebreid of eenvoudig voor waar uw kind op dat moment.

De kans is groot, je hebt een goed idee van wat u wilt bereiken met STAM speelgoed. Als je hoopt je briljante kleine kind zal opgroeien om te werken voor Google of Microsoft, begin dan met iets dat leert coderen concepten, bijvoorbeeld. Gebruik uw beste oordeel over de vraag of het ziet er graag plezier controleer vervolgens de age-reeks.

Het beste voor Peuters: Fisher-Price Denken & Leren-Code-een-Pijler Twist

Fisher-Price

Voor ontluikende jonge geest, het Denken & Leren-Code-een-Pijler Twist hit van een aantal begrippen, zoals probleem oplossen en elementaire codering concepten.

Uw kind zal veranderen wijzerplaten op elk segment van de “Code-a-Zuil,” en die kiest zal het speelgoed uit te voeren acties in een reeks. U kunt het opzetten van obstakels en paden en daag je kinderen uit om het speelgoed van punt A naar punt B zonder te crashen.

Het is een goed begin van de fundamentele codering concepten waar elk punt in de code kan beïnvloeden, of zelfs breken, is de volgende.

Het beste voor Peuters

Fisher-Price Denken & Leren-Code-een-Pijler Twist

Als u wilt inboezemen basis codering en probleemoplossende vaardigheden op een vroege leeftijd, de Code-A-Zuil is een goede keuze. Kinderen beurt belt voor het maken van repeterende actie die ervoor zorgt dat het speelgoed om te navigeren in de kamer.

Shop Nu

$34.99
Meer aanbiedingen

Voor De Kleuters: Leermiddelen Codering Beestjes

Leermiddelen

Codering Beestjes zijn als een meer geavanceerde Code-A-Zuil. Het komt met een aantal stukken, waaronder een boek, een “speeltoestel” (zoals een dia), een klein dierlijk stuk speelgoed, en een grotere programmeerbare dierlijk stuk speelgoed.

Uw kind zal lezen en interactie met een verhaal en gebruik de knoppen aan programma-acties in het speelgoed (een hond, dinosaurus, of een kat). Het boek loopt ze door de stappen voor het bereiken van een taak (zoals het vinden van een vriend die is ondergedoken, enz.).

De programmeerbare speelgoed heeft ook een “pet mode” te voeden, huisdier, of zelfs het dier dansen of zingen.

Voor Kleuters

Leermiddelen Codering Beestjes – Ranger & Zip, Interactieve Codering Speelgoed, 22 Delige Set, In De Leeftijd 4+

De Codering beestjes niet alleen leren codering concepten, maar ook nuttig zijn voor het onderwijs in het idee achter de volgende instructies. Uw kinderen zullen het lezen van een boek en programmeren van een dier te verplaatsen van het verhaal samen door het spelen van verstoppertje, halen, of andere leuke activiteiten.

Shop Nu

$29.99
Meer aanbiedingen

Voor Technische Concepten: Thames & Kosmos Structural Engineering: Bruggen & Wolkenkrabbers

Thames & Kosmos

Heb je ooit gespeeld een bridge-building simulator app? Wat als je zou kunnen spelen dat in het echte leven? Dat is precies het idee achter deze Structurele Engineering stellen, wat uiteraard de hits op de Engineering afdeling van de STAM.

Geschikt voor kinderen van acht jaar en ouder, deze set zal uw kinderen leren begrippen stabiliteit, ondersteuning en geluid gebouw keuzes. Ze bouwen bruggen en wolkenkrabbers. Maar natuurlijk, bruggen zijn de echte ster, omdat het zal niet lang duren voordat je bent rollend vier Hot Wheels speelgoed auto ‘ s over in één keer voor de wetenschap, natuurlijk.

Voor Engineering

Thames & Kosmos Structural Engineering: Bruggen & Wolkenkrabbers | Science & Engineering Kit | Bouwen Van 20 Modellen | Leren Over Werking, Belasting, Compressie, Spanning | Ouders’ Choice Gold Award Winnaar

Wie heeft er niet gebouwd op een brug gewoon kijken hoe het in elkaar storten? Zeker, u hebt het gedaan op een mobiele game, maar met dit stel, uw kinderen echte hands-on ervaring met hun keuzes, goed of slecht. Ze leert veel over het bouwen van stabiele objecten langs de weg.

Shop Nu

$44.70
Meer aanbiedingen

Leren programmeren: Kano Computer Kit Touch

Kano

Als u wilt dat uw kinderen om te leren meer geavanceerde codering concepten, kijk dan niet verder dan Kano ‘ s computer kits. De nieuwste versie bootst een tablet, zoals de touch screen. Uw kinderen zullen het “bouwen” van de tablet (hoewel dat meestal bedraagt het aansluiten van componenten) aan de slag.

Als het systeem eenmaal draait, ze werken met programma ‘ s zoals Scratch te leren coderen van de fundamentals. Scratch is geavanceerd genoeg om te bouwen van eenvoudige spelletjes met nog werken van een intuïtieve drag en drop stuk van de puzzel als systeem.

Het beste deel is sinds de Kano Computer Kits hebben een Raspberry Pi voor een hersenen van uw kind is het krijgen van een goede “eerste computer” compleet met browser en toetsenbord met touchpad. Ze kunnen kijken op YouTube, het componeren van liedjes, en zelfs tekenen met het touchscreen. Misschien kan je eindelijk het spenen off van uw persoonlijke iPad.

Leren programmeren

Kano Computer Kit Touch – Bouwen en code van een tablet

Kano ‘ s Touch PC kit is ongeveer net zo dicht als je kunt krijgen tot het bouwen van een eigen tablet. Maar de codering opgenomen lessen zijn de belangrijkste attractie. Uw kinderen kunnen leren om code, songs, en tekenen kunst op deze kleine computer.

Shop Nu

$149.99
Meer aanbiedingen

Bouw Je Eigen PC: Piper Computer Kit

Terwijl de Kano gaat meer in de richting van het onderwijs van uw kinderen, software voor de codering van concepten, Piper blinkt uit op het huwen van software tot hardware en het krijgen van de twee om samen te werken. Uw kinderen zullen het “bouwen van een PC, waaronder de bouw van een zaak, het aansluiten van een Raspberry Pi, Luidsprekers, en het scherm.

U zult merken dat er geen toetsenbord in deze kit, en dat komt omdat je een kind zal ook het bouwen van een controller langs de weg met behulp van draden, schakelaars, en de Raspberry Pi ‘ s GPIO-pinnen. De eerste keer dat ze verbinding maken met draden samen om een karakter in het verhaal lessen vooruit is een vrij grote wow-moment.

Hoewel deze set is duurder dan de anderen die er zijn, krijg je een volledig werkende computer uit van het, met inbegrip van lessen gebaseerd op Minecraft, een volledige Linux-Besturingssysteem, en een browser. Wanneer het tijd is om te stoppen, de Piper kit zelfs plooien als een laptop.

Bouw Je Eigen PC

Piper Computer Kit – Kinderen naar de Code – Handen Op STAM het Leren van Speelgoed (Nieuw)

Als u wilt echt hands-on te leren, de Piper Computer kit levert. Uw kind zal het bouwen van een PC van onderdelen, met inbegrip van het geval behuizing en de controller. Lessen leren van begrippen als GPIO-pinnen, breadboards, schakelaars en bedrading.

Shop Nu

$299.00
Meer aanbiedingen