De 5 Bästa STAM Leksaker för Barn i Alla Åldrar

0
142
Josh Hendrickson

Barn pedagogiska svampar. De kommer att plocka upp vad du kasta på dem, så det är viktigt att hålla utmana dem även från en ung ålder. STAM (Vetenskap, Teknik, Teknik och Matematik) leksaker att göra just det—och ha kul längs vägen.

Vad du ska Titta efter i STAMMEN Leksaker

Ingen grupp eller organisation som äger och definierar vad som gör en STAM leksak. Men Toy Association, den Amerikanska branschorganisationen för den AMERIKANSKA leksaksindustrin, har forskat på ämnet kraftigt, och de gör några tillförlitliga rekommendationer om vad som gör en bra STAM leksak.

  • STAM/ÅNGA Fokuserad: Självklart, leksak bör ha ett starkt fokus på Vetenskap, Teknik, Utbildning, eller Matte. Vissa leksaker kan innehålla Konst (för ÅNGA) som en del av målet. En STAM leksak kan omfatta begrepp som att bygga broar, lära sig att kod, eller ens har vetenskap erfarenheter.
  • Öppna Kul att Spela: Det är inte en leksak om det inte är kul. Så, speciellt för yngre barn, desto mer en STAM leksak liknar ett spel som dina barn kan annars spelar, desto bättre. STAMMEN leksaker bör också göra det möjligt för försök och misstag, som är en grundläggande aspekt av den lärande processen.
  • Verkliga Jordning: Eftersom STAMMEN leksaker är oftast fysiska, de bör vara förankrad i den riktiga världens fysik. En liten lastbil ditt barn kan driva är bara en leksak. En lastbil som undervisar större kraft ger mer dramatiska resultat, å andra sidan, är en STAM leksak.
  • Ålder Mål: Vissa tillverkare mål i ett visst åldersintervall för STAMMEN Leksaker. Det hjälper att veta om en leksak är för avancerat eller enkelt för där ditt barn är på just nu.

Chansen är stor att du har en god uppfattning om vad du vill åstadkomma med STAM leksaker. Om du hoppas din lysande litet barn kommer att växa upp och arbeta för Google eller Microsoft, för att sedan börja med något som lär kodning begrepp, till exempel. Använd ditt bästa omdöme på om det ser ut, gillar roliga och sedan kontrollera ålder utbud.

Bäst för Småbarn: Fisher-Price Tro & Lära sig Koden-en-Pelare Twist

Fisher-Price

För spirande unga sinnen, Tänka och Lära sig Koden-en-Pelare Twist kommer att drabba flera begrepp, som problemlösning och elementära kodning begrepp.

Ditt barn kommer i sin tur ringer på varje segment av “Kod-en-Pelare,” och de som ringer kommer att orsaka leksaken för att utföra åtgärder i en sekvens. Du kan sätta upp hinder och banor och utmana dina barn att få leksaken från punkt A till punkt B utan att krascha.

Det är en bra start på grundläggande kodning koncept där varje punkt i koden kan påverka, eller till och med bryta, nästa.

Bäst för Småbarn

Fisher-Price Tro & Lära sig Koden-en-Pelare Twist

Om du vill ha grundläggande kodning och problemlösning i tidig ålder, Koden-En-Pelare är ett bra val. Barn sin tur ringer för att skapa sekventiella åtgärder som medför att leksaken för att navigera i rummet.

Handla Nu

$34.99
Fler erbjudanden

För Förskolebarn: Lärresurser Kodning Critters

Resurser För Lärande

Kodning Critters är som en mer avancerad Kod-En-Pelare. Det kommer med flera stycken, bland annat en bok, en “playset” (som en bild), ett litet djur leksak, och en större programmerbara djur leksak.

Ditt barn kommer att läsa och interagera med en berättelse och använd knapparna för att programmet i toy (antingen en hund, dinosaurie, eller katt). Boken går dem genom åtgärder att vidta för att utföra en uppgift (som att hitta en vän som gömmer sig, etc.).

Den programmerbara leksak har också en “pet mode” för att mata, klappa, eller ens få djuret att dansa eller sjunga.

För Förskolebarn

Resurser För Lärande Kodning Critters – Ranger & Zip, Interaktiv Kodning Leksak, 22 Piece Set, Ålder 4+

Kodning critters inte bara lära ut kodning begrepp men är användbara för undervisning tanken bakom följande instruktioner. Ditt barn kommer att läsa en kamrat bok och programmet ett djur för att flytta berättelsen tillsammans genom att spela dölj och söka, hämta, eller andra roliga aktiviteter.

Handla Nu

$29.99
Fler erbjudanden

För Tekniska Koncept: Thames & Kosmos Structural Engineering: Broar Och Skyskrapor

Thames & Kosmos

Har du någonsin spelat en bro bygga simulatorn app? Vad händer om du kan spela som i verkliga livet? Det är just tanken bakom denna konstruktion, som naturligtvis träffar på den Tekniska delen av STAMMEN.

Lämplig för barn i åtta år och uppåt, här lär dina barn begreppen stabilitet, support och ljud-byggnad val. De kan antingen bygga broar eller skyskrapor. Men naturligtvis, broar är den verkliga stjärnan eftersom det inte lång tid innan du är rullande fyra Heta Hjul för radiostyrda mini-bilar i hela på en gång—för vetenskap, naturligtvis.

För Engineering

Thames & Kosmos Structural Engineering: Broar Och Skyskrapor | Science & Engineering-Kit | Bygga 20 Modeller | Lär Dig Mer Om Kraft, Ladda, Tryck, Spänning | Föräldrarnas Val Gold Award-Vinnare

Vem har inte byggt en bro bara för att titta på det kollapsa? Visst, du kanske har gjort det i en mobil spel, men med denna uppsättning, dina barn få verklig praktisk erfarenhet med sina val, och bra eller dåligt. De kommer att lära sig mycket om att bygga stabila föremål längs vägen.

Handla Nu

$44.70
Fler erbjudanden

Lära sig att Kod: Kano Dator Kit Touch

Kano

Om du vill att dina barn ska lära sig mer avancerad kodning begrepp, ser längre än Kano ‘ s dator kit. Den senaste versionen härmar en tablett, inklusive touch-skärmen. Dina barn kommer att “bygga” tablet (även om det mestadels belopp att ansluta komponenter) för att komma igång.

När systemet är igång, kommer de att arbeta med program som Grunden för att lära sig kodning grunderna. Grunden är tillräckligt avancerad för att bygga enkla spel med, men fungerar för en intuitiva dra-och-släpp pusselbit som system.

Den bästa delen är att eftersom Kano Dator Kit har en Raspberry Pi för en hjärna, ditt barn få en bra “första datorn” komplett med webbläsare och tangentbord med touchpad. De kan titta på YouTube, skriva låtar, och även dra med pekskärm. Kanske du äntligen kan avvänja dem från din personliga iPad.

Lär dig att Koden

Kano Dator Kit Touch – Bygga-och-koden en tablett

Kano ‘ s Touch PC kit är ungefär så nära man kan komma att bygga en egen tablet. Men det ingår kodning lektioner är den främsta attraktionen. Ditt barn kan lära dig att kod, gör låtar, och rita en bild på denna lilla dator.

Handla Nu

$149.99
Fler erbjudanden

Bygg Din Egen DATOR: Piper Datorn Kit

Medan Kano svänger mer mot att lära ditt barn programvara kodning begrepp, Piper är expert på att gifta sig med mjukvara till hårdvara och få de två att interagera. Ditt barn kommer att “bygga en PC”, som innefattar att bygga ett fall, anslutning av en Raspberry Pi, Högtalare och skärm.

Du kommer att märka att det finns inget tangentbord i denna sats, och det beror på att ditt barn kommer också att bygga en controller längs vägen med hjälp av kablar, switchar och Raspberry Pi GPIO stift. Första gången de ansluter till ledningar tillsammans för att göra en karaktär i berättelsen lektioner flytta framåt är en ganska stor wow-ögonblick.

Även denna uppsättning är dyrare än andra där ute, gör att du får en fullt fungerande dator ut av det, inklusive lektioner bygger i Minecraft, ett fullt Linux Operativsystem och en webbläsare. När det är dags att sluta, den Piper kit även fälls upp som en bärbar dator.

Bygg Din Egen DATOR

Piper Datorn Kit – Lär Barnen att Kod – Händer På STAMMEN Lärande Leksak (Ny)

Om du vill ha riktigt hands-on-learning, den Piper Datorn kit levererar. Ditt barn kommer att bygga en DATOR från delar, bland annat fallet inhägnad och controller. Lektioner lär begrepp som GPIO stift, breadboards och ledningar strömbrytare.

Handla Nu

$299.00
Fler erbjudanden