2 Onenigheid Filter Bots te Blokkeren Slechte Woorden

0
103

Het bezitten van een Onenigheid server kan een zegen en een vloek. Aan de ene kant, het is een gratis tekst-en VoIP-dienst die u en een paar vrienden kunnen gebruiken om te communiceren met elkaar, het in-game of anderszins.

Aan de andere kant, kan het uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap gevuld met verschillende persoonlijkheden, die soms heb er geen moeite mee met het zeggen van alles en nog wat op hun hoofd. Tot groot ongenoegen van de rest van de gemeenschap die kan het niet vinden als cultureel verrijkend als men kan geloven.

Vulgair gedrag en woorden zijn niets nieuws voor een online community, in het bijzonder in een gaming omgeving. Racistische opmerkingen en haatdragende retoriek kan bijna worden beschouwd als de norm bij het omgaan met keyboard warriors die denken dat de anonimiteit geeft hen de kracht van de immuniteit.

De eigenaar is, aan u de politie de chat milieu, zorgen voor mensen in uw gemeenschap zich comfortabel voelen en blijven om het te helpen groeien. Dus, als het gaat om het verbieden van “vieze woorden” in Verdeeldheid, goed, er is een Tweespalt filter bot voor.

Onenigheid Filter Bots Blok “Scheldwoorden”

Je hebt misschien gemerkt dat Onenigheid heeft een ingebouwde Expliciete Content Filter, dus waarom zou je ooit behoefte aan een bot om het werk te doen? U moet begrijpen, dat de ingebouwde functie was nooit de bedoeling van het blokkeren van bepaalde woorden in de chat. In plaats daarvan, het enige censuur of filtert beelden en video ‘ s, die niet mogen worden beschouwd als niet safe for work (NSFW).

Het is een geweldige start als afbeeldingen kan bevatten obsceen en vulgair inhoud, maar maakt het niet opslaan van uw chat van de incidentele vloek te word. Wat je nodig hebt is een Onenigheid filter bot die filters uit een godslastering achten u welkom in uw gemeenschap.

Godslastering Onenigheid Filter Bots

Er zijn veel Onenigheid filter bots beschikbaar die u zullen verwijderen en alle scheldwoorden gooiden de “bad word zwarte lijst”. De meeste van deze zelfde bots zullen komen vaak met vele andere functies die u misschien nuttig vindt om een groeiende Verdeeldheid van de gemeenschap.

We hebben echt vooruit en twee van de meer populaire Onenigheid filter bots, Nightbot en Dyno, dat u vindt bevatten zowel een grof filter en andere community-versterkende functies. We zullen in detail wat de bot is over, hoe u kunt downloaden en in te stellen, en het gebruik van de aangeboden scheldwoorden filter optie.

Nightbot Voor Verdeeldheid

Iedereen die op dit moment actief is op Twitch.tv zullen bekend zijn met dit bot. Of je hebt gehoord of momenteel gebruikt, Nightbot is een van de betere bots je kunt hebben voor niet alleen filteren op godslastering, maar voor vele andere functies.

Het biedt tal van chat commando ‘s en auto-matiging hulpprogramma’ s voor gebruik met uw Twitch en YouTube-kanalen als je Onenigheid server.

U kunt gebruik maken van hun zwarte functie waar u kunt toevoegen eventuele ongepaste woorden of woordgroepen die u wilt filteren in de chat. Het heeft ook de mogelijkheid voor het onderdrukken van het spammen van overmatige symbolen, windt zich op, hoofdletters, links, copypasta, en andere grote ergernissen die uw chat-gemeenschap kunnen ervaren.

Nightbot is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik met de streamer chat dus om om hem aan te schaffen voor uw Onenigheid server, je gaat nodig hebben, hetzij een Twitch.tv of YouTube-account. Je moet ook een Nightbot-account.

Zodra u deze heeft ingesteld, kunt u vervolgens het integreren van uw Nightbot rekening met uw Onenigheid account en voeg deze toe aan uw server.

 • Login om uw Nightbot account via uw Twitch-of YouTube-account en ga naar de Integraties tabblad. We worden met behulp van een Twitch account voor deze oplossing.
 • Onder Onenigheid, klik op de Sluit knop om een verbinding te maken tussen Nightbot en uw Onenigheid account. Je wordt gevraagd je aan te melden bij Onenigheid als u dat al niet bent).
 • In het nieuwe venster, klikt u op Machtigen om de integratie.
 • Een nieuwe pop-up verschijnt om u te laten weten dat Nightbot is klaar om te spelen met een server. Klik op de Join Server – knop in de rechterbovenhoek.
 • Een andere vergunning venster pop-up. Selecteer de server die u wilt Nightbot geïntegreerd met en klik op de Toestaan – knop.
  • U kunt ook kiezen welke machtigingen te verlenen Nightbot op die server. In het algemeen, bots vereisen een veelheid van machtigingen om effectief te werken, of helemaal niet, dus ik zou gewoon laat die geselecteerd is.
 • Lijden de reCAPTCHA door te klikken op de ik ben geen robot vak en het proces is voltooid.
 • Het volgende venster zal afhangen van welke rekening (Twitch of YouTube) u gebruikt om in te loggen op Nightbot. Aangezien we met Twitch, zult u gevraagd om de rollen voor Onenigheid die overeenkomen met de rollen in de Twitch-kanaal. Vul deze in als u wilt en klik op de Update knop wanneer u klaar bent, sluit u het venster.
  • Nightbot moet worden gemaakt van een moderator om het aan het werk op Onenigheid.
 • In het menu aan de linkerkant, klik op de Filters pictogram om naar de Spam-Bescherming venster.
 • Klik op de Opties aan de rechterkant van de Zwarte lijst van Woorden/Zinnen filter.
  • Moet worden standaard ingeschakeld. Indien niet, klik op de Activeren knop.
 • Voer de woorden en zinnen die je wilt Nightbot filteren van uw Onenigheid (en Twitch) chatten in de Zwarte tekst veld.
  • U kunt ook het bepalen van de lengte van de tijd die u wilt timeout iedereen met behulp van de woorden die u hebt toegevoegd aan de lijst en de eventuele rol die je voelt is vrijgesteld van een straf.
 • Wanneer u klaar bent, klikt u op de Submit knop.

Nightbot filtert nu alle woorden en zinnen die u hebt toegevoegd aan de Zwarte lijst, van uw Onenigheid chat-kanalen. Die met godslastering te vinden op de Zwarte lijst zal worden gestraft volgens de lengte van de tijd die u hebt ingesteld.

Dyno

Dyno is een volledig aanpasbare multi-purpose Onenigheid filter bot met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve web dashboard. Dynobot is uitgerust met een anti-spam/auto moderatie filter dat is ongelooflijk nuttig zijn voor het elimineren van de godslastering van uw Onenigheid chat.

 • Log in op de homepage Onenigheid met uw accountgegevens.
 • Zodra u hierop klikt, ontvangt u de vertrouwde toestemming dialoog. Kies uw server en druk op de Toestaan – knop.
 • In het Beheren van Servers tab, selecteer de server die u wilt toevoegen Dynobot en het proces is voltooid.
 • Van de Server Dashboard, scroll naar beneden de Modules sectie en zet Automod. Klik vervolgens op INSTELLINGEN.
 • Klik de Verboden Woorden tab en voer de woorden en zinnen die nodig filteren. Wanneer u klaar bent, druk – Update.
 • Een lijst van standaard verboden woorden al is ingesteld. Voeg meer als nodig is.
 • Wissel terug naar het tabblad Instellingen. Hier kunt u instellen hoe Dynobot behandelt het gebruik van iemand uitspreken van vloeken in de chat.
  • Dit omvat een automute functie voor iemand met een van de gefilterde woorden te typen in hoofdletters, het maken van kopieën van de tekst, en de massa SPAM.