2 Oenighet Filter Robotar för att Blockera Dåliga Ord

0
152

Att äga en Oenighet server kan vara en välsignelse och en förbannelse. Å ena sidan, det är ett gratis text-och VoIP-tjänsten som du och några vänner kan använda för att kommunicera med varandra, oavsett om det är spel eller på annat sätt.

Å andra sidan, det kan bli en blomstrande gemenskap fylld med olika personligheter, av vilka vissa kan ha några betänkligheter med att säga något och allt på deras sinnen. Mycket till bestörtning av resten av samhället som kanske inte tycker att det är så kulturellt berikande som man kan tro.

Vulgärt beteende och ord är inget nytt att ett online-community, i synnerhet i en spelmiljö. Rasistiska uttalanden och hatiska retorik kan nästan ses som en norm när man arbetar med tangentbord krigare som anser att anonymitet ger dem makt immunitet.

Som ägare, det är på dig för att polisen chatt miljö, se dem i ditt samhälle att känna sig bekväma och fortsätta att bidra till att det utvecklas. Så, när det gäller att förbjuda “fula ord” i Disharmoni, tja, det finns en Oenighet filter bot för det.

Oenighet Filter Bots Block “Fula Ord”

Du kanske har märkt att Oenighet har en inbyggd Explicit Innehåll Filter, så varför skulle du någonsin behöver en bot för att göra jobbet? Du måste förstå att den inbyggda funktionen var aldrig tänkt att blockera vissa ord från chatten. I stället är det bara censurerar eller filtrerar bort bilder och videor som inte kan anses inte säkra för arbete (NSFW).

Det är en bra start som bilder kan innehålla obscena och vulgärt innehåll, men det behöver inte spara din chatt från enstaka svordom. Vad du kommer att behöva är en Oenighet filter bot som filtrerar ut alla svordomar som du anser är oönskade i samhället.

Svordomar Oenighet Filter Robotar

Det finns en hel del Oenighet filter bots tillgängliga som kommer att ta bort alla svordomar kastas på “fult ord på svarta listan”. De flesta av dessa robotar kommer ofta med många andra funktioner du kan ha nytta av en växande Oenighet gemenskapen.

Vi har gått vidare och två av de mer populära Oenighet filter bots, Nightbot och Dyno, att du kommer att hitta innehåller både en svordomar filter och andra eu-stärka funktioner. Vi kommer att detalj vad en bot är, hur du kan ladda ner och sätta upp det, och hur man använder den som erbjuds svordomar filter alternativ.

Nightbot För Oenighet

Alla som är aktiva på Twitch.tv kommer att vara bekant med denna bot. Om du har hört talas om det eller som för närvarande använder den, Nightbot är en av de bättre robotar som du kan ha, inte bara för att filtrera ut svordomar men för många andra funktioner.

Det innehåller massor av chat-kommandon och auto-måtta verktyg för användning med din Rycka och YouTube-kanaler samt ditt Oenighet server.

Du kan göra användning av deras svarta lista-funktion där du kan lägga till alla olämpliga ord eller fraser som du vill filtrera från din chatt. Det har också förmågan att stävja spam av alltför stora symboler, emotes, versaler, länkar, copypasta, och andra stora olägenheter att din chatt-community kan uppleva.

Nightbot var ursprungligen avsedd för användning med streamer chatt så för att förvärva det för din Oenighet server, du kommer att behöva antingen en Twitch.tv eller YouTube-konto. Du kommer också att behöva en Nightbot-konto.

När du har dessa ställa upp, då kan du integrera din Nightbot konto med din Oenighet konto och lägg till den till din server.

 • Logga in på ditt Nightbot konto via antingen ditt Rycka till eller YouTube-konto och navigera till Integrations – fliken. Vi kommer att använda en Ryckning konto för denna genomgång.
 • Under Oenighet, klicka på Anslut – knappen för att upprätta en anslutning mellan Nightbot och din Oenighet konto. Du kommer att bli ombedd att logga in på Oenighet om du inte redan är.
 • I det nya fönstret klickar du Godkänna att möjliggöra integration.
 • En ny pop-up kommer att visas så att du vet att Nightbot är redo att ansluta till en server. Klicka på Join Server – knappen längst upp till höger.
 • Ett annat tillstånd fönster kommer att dyka upp. Välj den server som du vill Nightbot integrerad med och sedan klicka på Auktorisera knappen.
  • Du kan också välja vilken behörighet att bevilja Nightbot på den servern. I allmänhet, robotar kräver en mångfald av behörigheter för att fungera effektivt, eller till alla, så jag skulle bara lämna de utvalda som den är.
 • Lider reCAPTCHA genom att klicka på den jag inte är en robot lådan och slutför processen.
 • Nästa fönster kommer att bero på vilket konto (Rycka till eller YouTube) som du använde för att logga in Nightbot. Eftersom vi använder Rycka till, du kommer att bli ombedd att ställa upp roller för Oenighet som motsvarar roller i din Twitch kanal. Fyll i den om du vill och klicka på Uppdatera – knappen när du är klar, stäng sedan fönstret.
  • Nightbot kommer att behöva göras en moderator för att det ska fungera på Disharmoni.
 • Från menyn till vänster, klicka på Filter – ikonen för att vidtas till Skydd mot Skräppost fönster.
 • Klicka på Alternativen till höger om svarta listan-Ord/Fraser filter.
  • Bör vara aktiverat som standard. Om inte, klicka på Aktivera – knappen först.
 • Skriv in alla ord och fraser som du vill Nightbot att filtrera bort från dina Oenighet (och Rycka) chatta i den svarta listan textfältet.
  • Du kan också bestämma hur lång tid du vill timeout alla som använder ord som du har lagt till den i listan och i vilken roll du känner är befriad från straff.
 • När du är klar klickar du på Skicka – knappen.

Nightbot kommer nu att filtrera alla ord och fraser som du har lagt till den svarta listan, från din Oenighet chatt-kanaler. De som använder svordomar som finns på den svarta listan kommer att straffas enligt den tid du ställer in.

Dyno

Dyno är en fullt anpassningsbar multi-purpose Oenighet filter bot med en enkel att använda och intuitivt webb-översikten. Dynobot kommer med en anti-spam/auto måtta filter som är oerhört användbart för att eliminera svordomar från din Oenighet chatt.

 • Logga in på hemsidan med hjälp av din Oenighet kontouppgifter.
 • När du klickar, kommer du att få mycket bekant tillstånd dialogrutan. Välj din server och träffa Tillåta knappen.
 • I den Hantera Servrar – fliken, välj den server som du vill lägga till Dynobot och slutföra processen.
 • Från Servern Instrumentpanelen, bläddra ner de Moduler avsnitt och aktivera Automod. Klicka sedan på INSTÄLLNINGAR.
 • Klicka över till den Förbjudna Ord fliken och fyll i de ord och fraser som kräver filtrering. När du är klar, tryck Uppdatera.
 • En förteckning över standard förbjudna ord har redan satts upp. Lägg till mer vid behov.
 • Byta tillbaka till fliken Inställningar. Här kan du ställa in hur Dynobot hanterar användningen av vem som helst uttala svordomar i chatten.
  • Detta inkluderar en automute funktion för alla som använder en av de filtrerade ord, att skriva i versaler, skapa duplicera text, och massa SPAM.