Win Één van de Drie Digitale Exemplaren van Mario & Sonic op de Olympische Spelen van tokio gebeurden 2020

0
105
SEGA

Wie houdt er niet van een goede partij stijl van de videogame te spelen met je vrienden of kinderen? SEGA Mario & Sonic op de Olympische Spelen van tokio gebeurden 2020 is nu uit, en we hebben drie exemplaren om weg te geven!

Mario & Sonic op de Olympische Spelen van tokio gebeurden 2020 is de laatste in een reeks van Mario en Sonic crossover games geïnspireerd op de Olympische spelen. Het is een typische partij-stijl spel is gevuld met tal van sport-thema minigames zoals boksen, schermen, surfen, enzovoort. Alle vertelde Mario & Sonic heeft in totaal 30 verschillende spellen in een mix van 3D en de klassieke 8-bit-2D stijlen.

Het spel heeft zelfs een mix van controller spelen stijlen, met inbegrip van het gebruik van één of twee Joy-Nadelen voor motion controls, of een enkel Vreugde-Con voor de traditionele NES-controller-stijl spelen. Het is perfect voor jonge kinderen en zet in een solide genoeg inspanning om geld te verdienen met een bronzen medaille.

En het goede nieuws is dat we drie digitale codes weg te geven! Iedereen in Noord-Amerika kunnen voeren (excuses aan de rest van de wereld, kunnen we niet stellen dat de beperking) met behulp van de widget hieronder. U kunt ons volgen op Twitter, ga naar onze Facebook pagina en laat een reactie achter op dit bericht met het verdienen van een totaal van drie items.

De giveaway loopt van vrijdag 9 November 2019 tot 11:59 P. M. op maandag, 11 November 2019. Drie winnaars worden geselecteerd en ontvangen een digitale code goed voor een exemplaar van Mario & Sonic op de Olympische Spelen van tokio gebeurden 2020. Nogmaals, deze wedstrijd is enkel open voor inwoners van Noord-Amerika. Goed geluk!

een Rafflecopter giveaway