Vinn En av Tre Digitala Kopior av Mario & Sonic at the Olympic Games Toyko 2020

0
129
SEGA

Som inte älskar en bra fest stilen spel att spela med dina vänner eller barn? SEGA ‘ s Mario & Sonic at the Olympic Games Toyko 2020 är ute nu, och vi har tre exemplar att ge bort!

Mario & Sonic at the Olympic Games Toyko 2020 är den senaste i en rad av Mario och Sonic crossover games tema efter Os. Det är din typiska party-stil spel fyllt med massor av sport-tema minispel som boxning, fäktning, surfing, och så vidare. Alla berättade för Mario & Sonic har totalt 30 olika spel i en blandning av 3D och klassiska 8-bitars 2D stilar.

Spelet har även en blandning av controller spela stilar, bland annat med hjälp av en eller två Glädje-Cons för motion-kontroller eller en inre Glädje-Con för traditionella NES-kontrollern stil spelar. Det är perfekt för unga barn och sätter i en tillräckligt stabil insats för att tjäna en brons medalj.

Och den goda nyheten är att vi har tre digitala koder för att ge bort! Någon i Nordamerika kan ange (ber om ursäkt resten av världen, har vi inte denna begränsning) med hjälp av widgeten nedan. Du kan följa oss på Twitter, besök vår Facebook sida och lämna en kommentar på detta inlägg för att tjäna en summa av tre poster.

Giveaway pågår från fredag, 9 November, 2019, fram till 11:59 P. M. på måndag, den 11 November 2019. Tre vinnare kommer att väljas ut och få en digital kod bra för en kopia av Mario & Sonic at the Olympic Games Toyko 2020. Igen, denna tävling är endast öppen för personer bosatta i Nordamerika. Lycka till!

en Rafflecopter giveaway