Sennheiser PC37X är en Fantastisk Affär För ett Headset Utan Klockor och Visselpipor

0
81

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: sek 120

Köp Nu

Michael Crider

Det finns massor av PC gaming headset ut det, och massor att erbjuda susa-bang-funktioner som trådlös eller simulerad surround-ljud. Så varför gå till Sennheiser och Massdrop är samarbete, de PC37X? Eftersom det naglar grunderna i ett open-back design.

Här är Vad Vi Gillar

 • Fantastiskt ljud
 • Bra värde
 • Bra inspelningskvalitet

Och Vad Vi inte

 • Ingen surroundljud alternativ
 • Ingen programvara
 • Saknar isolering

Om du är obekant med öppen rygg hörlurar, kolla in vår recension av en annan Massdrop och Sennheiser samarbete, HD-6XX. Den PC37X delar en hel del designelement med att ställa in, men lägger till en brusreducerande mikrofon och tweaks design för att sitta vid en stationär DATOR.

Och det ger. Ljudet är riktigt bra, den inspelningen är utmärkt och passform och finish är top-notch. Medan PC37X inte kommer att blåsa bort dig i termer av funktioner, det är ett stort värde på $120 och en fantastisk all-around headsetet om ditt mål är att blanda spel och mer traditionella medier.

Mic I Fronten, Fest Öppen Rygg

Den PC37X är det första PC-headset som jag har sett som använder en open-back design, en funktion som normalt är reserverade för audiophile-grade hörlurar. Detta innebär att dess ljudisolerande befogenheter är minimal—praktiskt taget obefintlig-men att dess ljud profil är mer naturliga och jämförbar standard högtalare att lyssna.

Den PC37X har en hög kvalitet boom mic. Michael Crider

Ljudet från stereo förare är ren och fyllig i hela dess utbredningsområde. Jag kunde växla mellan att lyssna på musik, video, och min vanliga desperata sessioner Overwatch och uppskatta nya detaljer som jag hade missat med mer konventionella headset. Ljudet är inte så “öppen” som större och mer riktad HD-6XX, men med tanke på det lägre priset och mikrofon integration, jag skulle säga att det är en acceptabel kompromiss.

Observera att öppna-tillbaka hörlurar kan inte spränga dig med bas vägen standard around-the-ear design. Så om du vill ha kontrollerat för en hjärnskakning profil efter att få sprängd i spelet, är detta inte för dig.

Föraren bostäder har minimal plast med lameller för att få luft. Michael Crider

Den PC37X använder en analog anslutning för både ingång och utgång, med inga drivrutiner eller programvara. Det innebär att det inte heller göra simulerad surround-ljud (även om enskilda spel som använder en stereo-surround-mix kommer att fungera bra). Massdrop säger att den vinklade förare som uttryckligen syftar till att ge bättre “plats noggrannhet.” Fortfarande, jag kan inte säga att jag var mer eller mindre kunna lokalisera fiendens rörelser än på andra stereo-headset.

Lätta och Bekväma

Headsetet är ganska bekväma, men inte den mest bekväma jag har använt. Premium material för utfyllnad, inklusive sammet på öronkåpor, är en fin touch. Det är också ganska lätt, men det är inte så förvånande med tanke på att det är en fast enhet består mestadels av plast.

Earcup dynorna är avtagbara och utbytbara. Michael Crider

Det finns bara en kontroll på headsetet: en volym ratten på höger cup. Rulla den fram och tillbaka för analoga ljud-kontroll, som inte är synkroniserad med din PC: s digitala nivå. Det är om detta är att det passar med PC37X fokus på enkelhet, men jag kunde hoppas på en lätt mute-knappen.

Vänster cup håller bommen mic och enkelsidig sladd bifogad fil. Det behöver inte ta loss, som jag skulle ha uppskattat, men vridbar upp automatiskt stänger av mikrofonen, som är nästan lika bra. Bommen är stark och flexibel, och mina lagkamrater sa till mig att jag var klart hörbart även över ett mindre-än-stellar-anslutning.

Analog volym är den enda kontroll på headsetet. Michael Crider

Inspelningskvalitet är mycket klara för ett headset mic men naturligtvis kommer inte att matcha en dedikerad kondensatormikrofon som Blue Yeti. Det är definitivt den bästa jag har provat på ett headset design.

Bra Värde för ljudkvalitet

Som jag har sagt, det PC37X inte slå ut konkurrenter från namn som Logitech, Corsair, eller Razer i form av på-papper finns, särskilt om du kräver för surround-ljud. Men vad det innebär är helt stampa dem i termer av värde-och ljudkvalitet.

Drop.com

De som har ett pris (i så mycket som du kan använda begreppet för att Drop.com listor) $120, och det är till salu för $100 i skrivande stund. Och som en gemensam produkt, det fartyg direkt, till skillnad från de flesta av webbplatsens koncernen köper erbjudanden. För att uttrycka det rakt på sak, det är ingen gaming-inriktad headsetet där ute som kan få dig så underbara, öppna ljud för så lite pengar.

De hoppas på trådlöst, RGB ljus synkronisering, brusreducering, omfattande bindable kontroller, eller head-dunkande bas kommer inte att uppskatta PC37X fokus på bra ljud och enkel funktion. Men för spelare som inte behöver dessa klockor och visselpipor, det är ett fantastiskt val.

Betyg: 9/10
Pris: sek 120

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • Fantastiskt ljud
 • Bra värde
 • Bra inspelningskvalitet

Och Vad Vi inte

 • Ingen surroundljud alternativ
 • Ingen programvara
 • Saknar isolering