Kunt u de Uitstekende Lenovo Smart Klok voor de Helft Uit Nu

0
95
Michael Crider

Lenovo Smart Klok met Google-Assistent is nu beschikbaar voor slechts $39,99 bij Best Buy, de helft van de oorspronkelijke prijs van $79.99. Wanneer we bezien het apparaat in juni, we gaven het 9 van de 10 als een smarthome slaapkamer metgezel.

Toen we merkten dat Lenovo Smart Klok was redelijk geprijsd voor de hardware en de mogelijkheden, maar dat deze apparaten worden vaak korting en je kan waarschijnlijk rekenen op een verkoop komt eerder vroeger dan later.

RELATEDLenovo Slimme Klok Review: Een Bijna Perfecte Smarthome Slaapkamer Companion

Nu op $40, deze Slimme Klok heeft alle kenmerken van een Google-Nest Mini—plus een touchscreen, maar het kost $10 minder dan een Nest Mini op de huidige verkoopprijs. Die gedachte was genoeg om prompt een paar Review Geek stafleden in de aankoop van deze slimme wekker terwijl het vermeld aan zulk een lage prijs.

De Slimme Klok heeft een vier-inch IPS-display dat kan worden gebruikt voor het surfen op het web of het regelen van het afspelen van muziek via de geïntegreerde zes-watt speakers, maar let op dat het apparaat ondersteunt niet de mogelijkheid om video af te spelen. Met Google Assistant is geïnstalleerd, kunt u praten via de ingebouwde microfoon en de controle van slimme apparaten rondom je huis.

Michael Crider

Andere opvallende kenmerken zijn een sunrise klok-functie, ondersteuning voor 5 GHz Wi-Fi-netwerken in plaats van slechts 2,4 GHz, terwijl het feit dat het niet hebben van een camera maakt de Slimme Klok geschikt voor slaapkamer plaatsing van de microfoon kan uitgeschakeld worden met een hardware-schakelaar aan de achterzijde).

Hier is wat wij te zeggen hadden over onze ervaring met het gebruik van de Slimme Klok in onze review:

Zelfs het scherm van de interface is geoptimaliseerd voor de spullen die u zou willen doen het eerste wat in de ochtend of de laatste ding in de nacht. Vegen links en rechts over het beginscherm gaat door de klok, alarm control, het lokale weer en de bediening van je muziek (als hij speelt). Veeg naar beneden vanaf een van deze schermen, en hebt u snel toegang tot een nieuw alarm instellen, afspelen van muziek, het uitschakelen van de verlichting in de slaapkamer (in de veronderstelling dat ze gekoppeld aan uw Google-Home-systeem), of activeer het standaard “Goede Nacht” – Huis acties.

Kopen bij BestBuy