Hvordan Spille Wii U-Spill På Din Windows-PC

0
146

Wii U-spill-konsollen har vært avviklet siden tidlig i 2017. Men hvis du ønsker å spille gamle Nintendo-konsollen på moderne maskinvare, kan du, takket være den Cemu-emulator for Windows-Pcer.

Ikke bare gjør dette emulator lar deg spille Wii U-spill på PC, men det forbedrer også på de opprinnelige maskinvaren, oppskalering visse spill til 4K-oppløsning. Bli advart imidlertid, at mens Cemu er under konstant utvikling, kvaliteten på spillingen ikke variere fra spill til spill.

Lovlige Måter Å Spille Wii U-Spill På en PC

Piratkopiering er et problem at spill selskaper som Nintendo tar svært alvorlig. Det betyr at det ikke er tilrådelig å finne og laste ned piratkopiert Wii U-spill online.

Den beste måten å spille Wii U-spill er å faktisk kjøpe Wii U-spill du ønsker å spille second-hand og bruke ddd WiiU Tittel Dumper eller disc2app verktøy for å skanne og “dump” Wii U-spill-filer. Trenger du en “homebrew” Wii U-konsoll, som har blitt endret for å tillate deg å kjøre non-Nintendo-programvare for å være i stand til å gjøre dette.

Hvis du ikke kan kopiere Wii U-spill deg selv, eller du ikke har en homebrew Wii U-konsollen er tilgjengelig, vil du trenger for å søke etter Wii U-spill av filer på nettet. Som vi har nevnt, men dette betyr bære risiko, og kunne bryte lover i ditt land, så det er ikke noe vi vil anbefale.

Installere Cemu-Emulator

Forutsatt at du har Wii U-spill-filer klar til å spille, og før du installerer Cemu-emulator, trenger du en PC med riktig system krav. Minimum systemkrav har Windows 7 (eller nyere) med minst 4 gb RAM, selv om 8 GB anbefales. Du må gjøre sikker på at du har den nyeste C++ redistributable pakker som er installert på din PC.

Du vil også trenge en god kvalitet NVIDIA eller AMD grafikkort. Hvis du har Intel-grafikk, Cemu for øyeblikket ikke støttes. Den Cemu-utviklingsteamet har indikert at dette er på grunn av ekstreme visuelle problemer som hindrer deg fra å spille spill med denne typen grafikk-brikkesett.

  • Hvis datamaskinen oppfyller systemkravene, laste ned den nyeste versjonen fra Cemu nettstedet. Installasjonen kommer som en ZIP-fil, så pakk den ut på et egnet sted som Skrivebordet i Windows-mappen.
  • Du må også gjøre det samme med Cemu-Krok, en grafikk og ytelse add-on for Cemu. Last ned matchende Cemu Kroken utgave for din versjon av Cemu, så pakk ut innholdet i ZIP-filen til din Cemu-installasjonskatalogen.
  • Med Cemu Kroken installert, kan du kjøre Cemu ved å dobbeltklikke på Cemu.exe fil i din Cemu-katalogen. Hvis det er en “manglende felles skrifter” feil på bunnen av Cemu-skjermen, klikk på Last ned Nå. Prosessen vil fullføre automatisk.
  • Det er også et betydelig antall av samfunnet grafikk-pakker for Cemu som er utformet for å forbedre spillopplevelsen. Hvis du kjører Cemu-versjon 1.15.1 og over, du kan laste ned disse automatisk. For å gjøre dette, klikker du Alternativer, og deretter Grafikk-Pakker. Klikk Last ned nyeste samfunnet grafikk-pakker.
  • Til slutt, kan du vurdere å laste ned shader cacher for din Wii U-spill. Dette er ikke nødvendig, men hvis du ikke gjør det, Cemu-emulator vil trenge for å generere shader cacher i seg selv. Dette kan føre til tung gameplay lag i løpet av de første forsøkene på spillingen, mens bufferen er opprettet. Dette Reddit innlegget har en lang liste over cacher du kan laste ned. Kopier inkludert BIN-filer til din Cemu-installasjon mappe/shaderCache/overførbar/ katalog.

Når shader cacher er installert, kan du nå begynne å tilpasse Cemu-installasjon.

Sette Opp Wii U-Emulator

Det er ganske mange innstillinger, inkludert grafikk add-ons og kontrolleren konfigurasjoner som du trenger å endre eller konfigurere innstillingene i Cemu først før du kan begynne å spille.

Samfunnet grafikk-pakker du automatisk lastet ned i den siste fasen har hver individuelle innstillinger for hvert spill. Du trenger å sette disse opp for hvert spill du har tenkt å spille.

  • Klikk Alternativer, klikk Grafikk-Pakker. For hvert spill, kan du klikke + pil. Hvert spill vil ha en oppløsning, så klikk Oppløsning, og velg deretter ditt valgte oppløsningen fra den Aktive forhåndsinnstillingen drop-down menyen på høyre side. Bekreft eventuelle andre innstillinger eller grafikk endringer for ditt spill på dette stadiet.

Neste, du trenger for å sette opp en kontroller. Cemu støtter du bruke tastaturet og musen, samt USB-og Bluetooth-spillkontroller. Du trenger for å kartlegge dine valgte kontrolleren til den emulerte Wii U-kontrolleren tastetrykk.

  • Klikk Alternativer, klikk for å skrive-Innstillingene. Under Etterligne Kontrolleren, velge Wii U Pro Controller. Velg din Kontrolleren API ved å velge Tastatur for tastaturet eller XInput – til et USB-kontrolleren. Velg Wiimote hvis du bruker en eldre Bluetooth Wii remote.
  • For hver knapp, trykker du på ved siden av hver bokstav eller controller elementet, og deretter trykker du på en tast, eller flytt eller trykk på riktig tastaturet på fjernkontrollen til å kartlegge det. Når kontrolleren har blitt fullstendig kartlagt, skriv inn et profilnavn i Profilen boksen, og klikk deretter på Lagre for å lagre profil.

Du kan finne ut mer om kartlegging kontrolleren ved å besøke Cemu-kontrolleren configuration guide.

Å Spille Wii U-Spill I Cemu

Ikke alle Wii U-spill kan spilles i Cemu. Cemu er fortsatt oppført som en “eksperimentell” emulator, med noen spill helt uspillbar. Med det i tankene, bør du sjekke den offisielle Cemu gameplay rating siden for å finne ut om et spill som er spillbare eller ikke.

  • Hvis det er det, og du har de riktige gameplay-filer som er tilgjengelig, klikker du Fil og deretter Laste. I valg av fil-menyen, finn din Wii U-spill-filer. Disse kommer i WUD, WUX, ISO eller RPX-format, avhengig av hvor du kjøpte spillet filer. Klikk Åpne for å starte spillet.

Når lansert, kan du begynne å spille spillet i Cemu-vinduet. Det vil standard for å bruke oppløsning og kontroller valgene du opprettet i de forrige trinnene.

Hvis du har noen spørsmål, Cemu wiki har videre guider og trinn på hvordan å dumpe din Wii U-spillet plater og hvordan å konfigurere eller feilsøke Wii U-spill på PC-en din.