Hoe u een Aangepaste Sjabloon Maken in PowerPoint

0
80

PowerPoint biedt een zeer nuttige informatie templates die automatisch construeren van de stichting en het kader van uw presentatie. Als je niet kunt vinden die precies goed is voor u, kunt u uw eigen. Hier is hoe het te doen.

Het maken van een Aangepaste Sjabloon voor PowerPoint

Maken van een aangepaste sjabloon voor PowerPoint, moet u eerst een lege presentatie openen. U kunt dit doen door te klikken op “Bestand” – tab en selecteer “Nieuw” in het linkervenster.

Een grote bibliotheek met sjablonen verschijnen, maar omdat dat niet is wat we zoeken, ga je gang en selecteer de “Lege Presentatie” optie.

Vervolgens moet je kiezen voor de slide oriëntatie en grootte. In de “Aanpassen” – groep van het tabblad “Ontwerp”, selecteer de “Grootte van de Dia” – knop. Een kleine drop-down menu zal verschijnen. Hier klikt u op de “Aanpassen van de Grootte van de Dia” optie.

De “Grootte van de Dia” dialoogvenster zal verschijnen. Hier kunt u een (1) stel de schuif van de hoogte en breedte in of selecteer een vooraf gedefinieerde opties uit het drop-down menu, en (2) selecteer de dia oriëntatie.

De rest van de sjabloon schepping zal worden gedaan in het PowerPoint-Slide Master. Het diamodel kunt u een presentatie van de lettertypen, koppen en kleuren in één plaats, met toepassing van de selecties voor al uw dia ‘ s. Dit kunt u het onderhouden van de consistentie van de template, en het elimineren van de noodzaak om veranderingen te maken aan elke afzonderlijke dia.

GERELATEERD: het Wijzigen van het Standaard Lettertype in PowerPoint

Om toegang te krijgen tot het diamodel, klik op de tab “Beeld” en selecteer vervolgens “diamodel” in de “Master Uitzicht” groep.

Het diamodel zal worden weergegeven in het linkerdeelvenster. Het diamodel is de top miniatuur die wordt weergegeven in het rechterdeelvenster. Elke sub-miniatuur geeft elke dia-indeling die beschikbaar zijn in uw thema. Wijzigingen in het diamodel zal van invloed zijn op elke dia-indeling.

Dit is waar de magie gebeurt. Ten eerste, kunt u een uniek thema voor uw PowerPoint-sjabloon. Om dit te doen, selecteert u “Thema ‘ s” in het “Bewerken Thema” groep van de “diamodel” tabblad.

Een drop-down menu wordt weergegeven, de presentatie van een grote bibliotheek van thema ‘ s om uit te kiezen. Elk thema heeft zijn eigen lettertypen en effecten. Door de collectie bladeren en selecteer degene die je wilt.

U kunt ook kiezen voor een achtergrond stijl voor het thema dat u hebt gekozen. Selecteer “Achtergrond Stijlen” in de “Achtergrond” groep en selecteer de stijl die u graag uit het drop-down menu.

Als u wilt aanpassen van de tijdelijke aanduidingen in de dia ‘ s, kunt u dat doen door het selecteren van één van de opties in het “Invoegen Aanduiding” menu. U kunt deze optie vinden in de sjabloonlay-out groep.

Als je eenmaal hebt gekozen voor de dia waar u een tijdelijke aanduiding invoegen in het venster aan de linker en het type van de tijdelijke aanduiding die u wilt invoegen in het menu, en klik en sleep de cursor voor het tekenen van de tijdelijke aanduiding vak.

Herhaal dit proces totdat u tevreden bent met de tijdelijke aanduidingen in het sjabloon. Zodra u klaar bent met dit, alles wat nog te doen is opslaan van uw aangepaste sjabloon.

Sla Uw Aangepaste Sjabloon

Om te redden van de PowerPoint-presentatie (.pptx) als een sjabloon (.potx), klik op de “File” tab en dan op “Save As” knop.

In de “Andere Locaties” groep, selecteert u de “Bladeren” – optie.

Het “Opslaan Als” venster zal dan verschijnen. Selecteer het vakje naast “Opslaan als Type” en kies vervolgens “PowerPoint Template” van de lijst van opties.

Wanneer u de Sjabloon voor PowerPoint bestand type, PowerPoint wordt u omgeleid naar de “Aangepaste Office-Sjablonen” map. Dit is waar u uw sjabloon wilt opslaan. Klik op de knop “Opslaan”.

De sjabloon wordt nu opgeslagen en is klaar om gebruikt te worden. Vind uw sjabloon volgende keer dat u PowerPoint opent, klik op de “File” – tab en selecteer de knop “Nieuw”. Selecteer vervolgens de “Custom” – tab en selecteer vervolgens de “Aangepaste Office-Sjablonen” optie.

U ziet nu uw aangepaste sjabloon. Selecteer om te beginnen met je eigen aangepaste sjabloon voor PowerPoint.

LEES VERDER

  • “Hoe om te Downgraden van Je Android-Telefoon naar een Vorige Versie
  • “Het Delen van Foto’ s en Video ‘ s Van Je iPhone
  • “Vergeet Scherm Tijd! Volg het spoor van Uw App Gebruik in macOS Catalina met Deze Alternatieven
  • “Hoe in te Spelen op niet-Ondersteunde Video Formaten op Windows-10
  • “Het Aanpassen van Gmail op het Web