Hoe Te Spelen van Wii U-Games Op Je Windows-PC

0
146

De Wii U-spelcomputer is niet meer leverbaar sinds begin 2017. Maar als je wilt spelen met deze oude Nintendo-console op moderne hardware, kunt u, dankzij de Cemu-emulator voor Windows Pc ‘ s.

Niet alleen heeft deze emulator kunt u het spelen van Wii U-games op een PC, maar het verbetert ook op de originele hardware, opwaardering van bepaalde games op een resolutie van 4K. Wees echter gewaarschuwd, dat terwijl Cemu is constant in ontwikkeling, de kwaliteit van de gameplay kan variëren van spel tot spel.

Legale Manieren Te Spelen van Wii U-Spellen Op een PC

Piraterij is een probleem dat games bedrijven als Nintendo nemen het uiterst serieus. Dat betekent dat het niet raadzaam om te zoeken en downloaden van illegale Wii U-spellen online.

De beste manier om te spelen van Wii U-spellen is eigenlijk het kopen van de Wii U-spellen die u wilt spelen tweedehands en gebruik de ddd WiiU Titel Dumper of disc2app tools gebruiken om te scannen en de “dump” de Wii U-game-bestanden. Je hebt een “homebrew” de Wii U-console, die is aangepast om u toelaten om niet-Nintendo-software in staat zijn om dit te doen.

Als je niet kan kopiëren Wii U games jezelf of je niet een homebrew voor de Wii u. de console beschikbaar is, moet u zoeken naar de Wii u. de game bestanden online. Zoals we hebben gezegd, dit is echter risico ‘ s inhouden en zou kunnen breken privacy wetten in uw land, dus het is niet iets wat wij zouden aanraden.

Het Installeren Van De Cemu-Emulator

Ervan uitgaande dat u Wii U game-bestanden klaar om te spelen, en voordat je het installeert de Cemu-emulator, je hebt een PC met de juiste systeem-eisen. Minimale systeem vereisten zijn onder andere het hebben van Windows 7 (of hoger) met ten minste 4 gb RAM, maar 8GB is aanbevolen. Je moet ervoor zorgen dat de nieuwste C++ redistributable-pakketten worden geïnstalleerd op uw PC.

Je moet ook een goede kwaliteit van NVIDIA of AMD grafische kaart. Als je Intel graphics, Cemu wordt momenteel niet ondersteund. De Cemu development team heeft aangegeven dat dit het gevolg is van extreme visuele problemen die voorkomen dat u van het spelen van games met dit soort grafische chipset.

  • Als uw PC voldoet aan de minimale systeemvereisten voor het downloaden van de nieuwste versie van de Cemu website. De installatie wordt geleverd als een ZIP-bestand uitpakken naar een geschikte locatie zoals de Windows-map op het Bureaublad.
  • U zult ook moeten hetzelfde doen met Cemu Haak, een grafische prestaties add-on voor Cemu. Download de bijpassende Cemu Haak versie voor uw versie van Cemu, dan pakt u de inhoud van het ZIP-bestand in uw Cemu installatie directory.
  • Met Cemu Haak hebt geïnstalleerd, voert u Cemu door dubbel te klikken op de Cemu.exe bestand in uw Cemu directory. Als er een “ontbrekende gedeelde lettertypen” fout op de bodem van uw Cemu-scherm, klikt u op Nu Downloaden. Het proces verloopt volledig automatisch.
  • Er zijn ook een aanzienlijk aantal van de gemeenschap graphics packs voor Cemu die zijn ontworpen voor het verbeteren van de gameplay-ervaring. Als u Cemu versie 1.15.1 en boven, u kunt deze downloaden automatisch. Om dit te doen, klik op Opties, dan Graphics verpakt. Klik op Download latest gemeenschap graphics verpakt.
  • Tot slot, kunt u overwegen het downloaden shader caches voor je Wii U-spellen. Dit is niet noodzakelijk, maar als je niet de Cemu-emulator nodig voor het genereren van de shader caches zelf. Dit kan leiden tot zware gameplay lag tijdens de eerste paar pogingen om de gameplay, terwijl de cache is gemaakt. Dit Reddit post heeft een lange lijst van caches die je kan downloaden. Kopieer de opgenomen BIN bestanden naar uw Cemu installatie map/shaderCache/overdraagbare/ directory.

Zodra uw shader caches zijn geïnstalleerd, kunt u nu beginnen met het aanpassen van uw Cemu-installatie.

Het Instellen Van De Wii U-Emulator

Er zijn nogal wat instellingen met inbegrip van uw grafische add-ons en controller configuraties die je nodig hebt om te veranderen of te configureren in Cemu eerst voordat je kunt beginnen met het spelen.

De gemeenschap graphics verpakt u automatisch gedownload in de laatste fase van elke individuele instellingen voor elk spel. U moet deze instellen voor elk spel dat je van plan op het spelen.

  • Klik op Opties, dan Graphics verpakt. Voor elk spel, klik op de + pijl. Elk spel zal beschikken over een resolutie-instelling, klik op de Resolutie, selecteer vervolgens uw gekozen display-resolutie van de Actieve preset drop-down menu aan de rechterkant. Bevestig geen andere instellingen of grafische aanpassingen voor uw spel op dit moment.

Volgende, je moet het opzetten van een controller. Cemu ondersteunt u met behulp van uw toetsenbord en de muis, zo goed als USB-en Bluetooth-gamecontrollers. U moet uw kaart gekozen controller om de navolging van de Wii U controller op een toets drukt.

  • Klik op Opties, vervolgens op Instellingen voor tekstinvoer. Onder Emuleren Controller, kies Wii U Pro Controller. Selecteer uw Controller API door te kiezen voor Toetsenbord voor uw toetsenbord of XInput voor een USB-controller. Kies Wiimote als u een oudere Bluetooth-Wii-afstandsbediening.
  • Voor elke toets, druk vervolgens op elke letter of controller item, druk op een toets of druk op de juiste toetsen op de afstandsbediening om de kaart te zetten. Zodra je de controller is volledig in kaart gebracht, typ een naam voor het profiel in het Profiel vak en klik vervolgens op Opslaan om het opslaan van het profiel.

U kunt meer informatie vinden over het toewijzen van uw controller met een bezoek aan de Cemu-controller configuratie gids.

Het Spelen Van Wii U Games In Cemu

Niet elke Wii U-spel kan gespeeld worden in Cemu. Cemu is nog steeds vermeld als een “experimentele” emulator, met sommige games helemaal onspeelbaar. Met dat in het achterhoofd, moet u controleren of de officiële Cemu gameplay rating pagina om te bepalen of een spel goed speelbaar is of niet.

  • Als dat zo is, en je hebt de juiste gameplay bestanden beschikbaar zijn, klikt u op Bestand en vervolgens Laden. In de selectie van een bestand menu, zoek je Wii U game-bestanden. Deze komen in de WUD, WUX, ISO of RPX-bestand formaat, afhankelijk van hoe je de verworven van het spel-bestanden. Klik op Openen om de game te starten.

Eenmaal gestart is, kunt u beginnen met het spelen van je spel in de Cemu-venster. Het standaard gebruik van de resolutie en de controller opties die je hebt gemaakt in de vorige stappen.

Als u problemen hebt met de Cemu wiki heeft verder de gidsen en de stappen op hoe dump je Wii U-game discs en hoe het te configureren of problemen met het Wii U-games op je PC.