Det Bästa Batmobile Är Nu Tillgänglig som en $250 Lego

0
95
LEGO

Under de år som Batmobile har haft några ikoniska utseende. Tumlaren och Adam West är Batmobile är ett bra exempel, men det bästa Batmobile är 1989 Michael Keaton Batmobile. Och nu kan du äga den på härliga LEGO mode.

Du kan slå mig så mycket du vill över, “vilken är den bästa Batmobile,” men det är klart, jag har rätt, och 1989 Batmobile är den bästa. Oavsett, kan vi åtminstone är överens om att det är en fantastisk Batmobile att sätta standarden för många år framöver. Oavsett om det var bild-öppen cockpit, pop-up vapen (med eh… gummikulor?), eller den otroligt långa slanka titta, det var så mycket kärlek.

LEGO måste komma överens om eftersom det bara aviserat en ny $250 Batmobile in och det är fantastiskt. Detta kit innehåller en jättestor 3306 bitar, och det är sant att LEGO Batman form, det ska har mestadels svart. Och ibland mörkt grå. Företaget verkligen betalat uppmärksamhet på detaljer, eftersom det inte bara ser perfekta ut, men sittbrunnen öppnas, och de vapen som dyker upp (som de inte brand). Allt det som saknas är ett hetsigt motor i ryggen.

Jag vill nästan köpa den bara för laptop. LEGO

Detta kit även introducerar nya LEGO Minifigures modellerad efter 1989 film. LEGO uppdaterad Joker ‘ s ansikte och överkropp för att likna Jack Nicholson oss titta närmare, och detta LEGO Batman har en swoopy cape som jag inte kan låta bli att le över. Vicky Vale är med på resan också, med en nyligen uppdaterat utseende.

Vill du visa dina LEGO Batmobile för alla dina vänner (och deras barn) att koka över i svartsjuka, och LEGO gjort det lätt. Kitet innehåller en roterande display stå för Batmobile och en stå för Minifigures.

Pre-order är öppet idag, och LEGO säger att de kommer släppa den 29 November 2019. Varför är du fortfarande läser detta? Gå och få det!

Köp på LEGO