De Sennheiser PC37X is een Fantastische Deal Voor een Hoofdtelefoon, Zonder Toeters of Bellen

0
73

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $120

Nu Kopen

Michael Crider

Er zijn een ton van PC-gaming headsets die er zijn, en veel dat bieden whiz-bang functies zoals draadloze of gesimuleerde surround sound. Dus waarom gaan voor Sennheiser en Massdrop de samenwerking, de PC37X? Omdat de nagels de basis al in een open design.

Hier is Wat We Willen

 • Fantastisch geluid
 • Grote waarde
 • Een goede opnamekwaliteit

En Wat We niet

 • Geen surround sound opties
 • Geen management software
 • Mist isolatie

Als u niet bekend bent met de open hoofdtelefoons, bekijk onze review van een ander Massdrop en Sennheiser samenwerking, de HD-6XX. De PC37X deelt veel van de elementen in het ontwerp met die set, maar voegt een noise-cancelling microfoon en aanpassingen van het ontwerp voor het zitten op een desktop PC.

En het levert. Het geluid is geweldig, de opname is uitstekend, en de pasvorm en afwerking zijn top-notch. Terwijl de PC37X niet zal blazen je weg in termen van functies, het is een grote waarde op $120, en een geweldige hoofdtelefoon als uw doel is om te mengen gaming en meer conventionele media.

De microfoon In het Front, de Partij Open Rug

De PC37X is de eerste headset voor de PC ik heb gezien dat gebruik maakt van een open design, een functie die doorgaans gereserveerd voor audiofiele hoofdtelefoon. Dit betekent dat de geluid-isolerende worden de bevoegdheden van de minimale—vrijwel non-existent, maar dat het geluid profiel is meer natuurlijke en vergelijkbaar met de standaard luidspreker te luisteren.

De PC37X is voorzien van een hoogwaardige microfoon. Michael Crider

Het geluid uit de stereo-stuurprogramma ‘ s schoon en full-bodied in haar assortiment. Ik was in staat om te schakelen tussen het luisteren naar muziek, video, en mijn gebruikelijke hectische sessies van Overwatch en waarderen van nieuwe gegevens die ik had gemist met meer conventionele headsets. Het geluid is niet zo “open” als de grotere en meer gerichte HD-6XX, maar gezien de lagere prijs en microfoon opname, ik zou zeggen het is een aanvaardbaar compromis.

Open hoofdtelefoons kan niet blast u met bas de manier standaard rond-het-oor modellen kan. Dus als u wilt worden gecontroleerd voor een hersenschudding profiel na het krijgen gestraald in het spel, dit is niet de set voor u.

De bestuurder behuizing heeft een minimale kunststof met lamellen voor lucht. Michael Crider

De PC37X maakt gebruik van een analoge aansluiting voor input en output, met geen stuurprogramma ‘ s of software. Dat betekent dat het ook niet gesimuleerd surround-geluid (hoewel individuele games die gebruik maken van een stereo-surround-mix werkt ook prima). Massdrop zegt de schuine stuurprogramma ‘ s expliciet zijn ontworpen om beter “de nauwkeurigheid van de locatie.” Nog steeds, ik kan niet zeggen dat ik meer of minder kunnen lokaliseren vijand bewegingen dan op andere koptelefoons.

Lichtgewicht en Comfortabel

De headset is vrij comfortabel, maar niet de meest comfortabele die ik heb gebruikt. Premium materialen in de ruimte, met inbegrip van fluweel op de oorschelpen, zijn een leuke touch. Het is ook vrij licht, maar dat is niet zo verwonderlijk gezien het is een bedraad apparaat meestal gemaakt van plastic.

De gecapitonneerde kussentjes zijn afneembaar en vervangbaar. Michael Crider

Er is alleen een controle op de hoofdtelefoon volume wiel op de juiste cup. Rol het heen en weer voor een analoge audio-controle, die niet synchroniseren met uw PC ‘ s digitaal niveau. Dat is het wel: het past met de PC37X de focus op eenvoud, maar ik kan hopen, voor een gemakkelijke mute-knop.

De linker cup in het bezit van de microfoon en het enkelzijdige snoer bijlage. Het niet los, die ik zou hebben gewaardeerd, maar draaibare automatisch zet het geluid van de microfoon-ingang, die is bijna net zo goed. De boom is sterk en flexibel, en mijn teamgenoten vertelde me dat ik was duidelijk hoorbaar zelfs over een minder-dan-stellaire verbinding.

Analoge volume is de enige controle op de headset. Michael Crider

De opname kwaliteit is zeer scherp voor een headset microfoon, maar natuurlijk niet overeen met een speciale condensator microfoon zoals de Blue Yeti. Het is zeker de beste die ik heb geprobeerd op een hoofdtelefoon design.

Grote Waarde voor de geluidskwaliteit

Zoals ik al zei, de PC37X niet versloeg concurrenten van namen als Logitech, Corsair, of de Razer in termen van aan-papier functies, vooral als je de vraag surround sound. Maar wat het doet is absoluut stomp in termen van waarde-en geluidskwaliteit.

Drop.com

De set heeft een prijs in de detailhandel (in zo veel als je kunt het toepassen van de term Drop.com vermeldingen) van $120, – en is te koop voor $100 op het moment van schrijven. En als een gezamenlijk product, het schip meteen, in tegenstelling tot de meeste van de site van de groep kopen-aanbiedingen. Om het botweg te zetten, er is geen gaming-gericht hoofdtelefoon die er zijn die je kunt krijgen van deze prachtige, open geluid voor zo weinig geld.

Degenen die hopen voor draadloze, RGB licht synchroniseren, ruisonderdrukking, uitgebreide besturings elementen binden, of hoofd-pompende bas zal het niet waarderen van de PC37X de focus op een geweldig geluid en eenvoudige functie. Maar voor gamers die het niet nodig deze specifieke toeters en bellen, het is een fantastische keuze.

Waardering: 9/10
Prijs: $120

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Fantastisch geluid
 • Grote waarde
 • Een goede opnamekwaliteit

En Wat We niet

 • Geen surround sound opties
 • Geen management software
 • Mist isolatie