De Beste Batmobile Is Nu Beschikbaar als een $250 Lego Set

0
132
LEGO

Door de jaren heen, de Batmobile heeft een paar iconische looks. De Tumbler en Adam West de Batmobile zijn goede voorbeelden, maar de beste Batmobile is de 1989 Michael Keaton Batmobile. En nu kun je het zelf in de glorieuze LEGO mode.

Je kunt vechten mij alles wat je wilt dan, “dat is de beste Batmobile,” maar het is duidelijk, ik ben rechts, en het 1989 Batmobile is de beste. Hoe dan ook, we kunnen in ieder geval over eens dat het een fantastische Batmobile die de norm voor de komende jaren. Of het was de slide-open cockpit, de pop-up wapens (met uh… rubberen kogels?), of de ongelooflijk lange slanke look, er was zoveel om lief te hebben.

LEGO moet akkoord gaan omdat het zojuist aangekondigd een nieuwe $250 Batmobile set en het is fantastisch. Deze kit bevat maar liefst 3306 stukken, en trouw aan LEGO Batman vorm, zal de functie vooral zwart. En soms donkergrijs. Het bedrijf zeker zijn aandacht voor detail, omdat niet alleen het perfecte look, maar de cockpit wordt geopend en de wapens pop-up (ze geen vuur). Alle ontbreekt is een firey motor in de rug.

Ik bijna willen om het te kopen alleen voor het vak. LEGO

Deze kit zelfs introduceert nieuwe LEGO Minifiguren gemodelleerd naar de film 1989. LEGO bijgewerkt Joker ‘s gezicht en romp lijken op Jack Nicholson’ s kijkt, en dit LEGO Batman heeft een swoopy cape die ik kan het niet helpen, maar lachen over. Vicky Vale is langs voor de rit ook, met een vers bijgewerkte look.

Wil je weergeven van je LEGO Batmobile voor al je vrienden (en hun kinderen) te zieden in jaloezie en LEGO gemaakt dat gemakkelijk. De kit bevat een draaiend scherm staan voor de Batmobile en een stand voor de Minifiguren.

Pre-orders zijn open vandaag, en LEGO vertelt de set release op 29 November 2019. Waarom bent u nog steeds aan het lezen van dit? Go get it!

Kopen op LEGO