De 5 Beste Onder de Gootsteen Organisatoren voor Uw Gruwelijke spoelkast

0
119
rawf8/Shutterstock

Onder de wastafel kasten zijn een broeinest voor chaos, verloren schoonmaakmiddelen, en gemorste dat je niet meer weet gebeurt. Maar je kunt het temmen van de stoornis van uw onder-spoelkast met de hulp van een organisator.

Wat te Zoeken in een Onder-Gootsteen Organizer

Zo is de ruimte onder uw gootsteen is dismally ongeorganiseerde, en u wilt iets gooien daar beneden om dingen netjes te houden. Maar het is niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn. Iedereen is onder de gootsteen kast heeft zijn eigenaardigheden, van de fysieke grootte van de vorm van de onvermijdelijke PVC-buizen. U moet vinden van een onder-gootsteen organizer die geschikt zijn voor hen die eigenaardigheden en wat het reinigen van je nodig hebt.

Hier zijn een paar dingen om naar uit te kijken in een onder-gootsteen organizer:

  • Grootte: niet kopen van een organisator die te groot is voor uw onder-spoelkast. Maar als je toevallig hebben veel ruimte daar beneden, overwegen de aankoop van een paar stapelbaar organisatoren te maken het meest gebruik van uw ruimte.
  • Pijp-Vriendelijkheid: Dat PVC-buis onder uw gootsteen kan hog veel ruimte in. Zorg ervoor dat wat onder de gootsteen organizer u koopt daadwerkelijk passen in uw gootsteen afvoer.
  • Laden: Laden niet een onder-gootsteen organizer noodzaak, maar ze zijn leuk als u een bos van kleine dingen (zoals het schoonmaken van tabletten of sponzen) onder de gootsteen.
  • Toegang: Heeft uw onder-gootsteen organizer dingen makkelijker te bereiken? Als het grootste probleem dat u heeft met uw onder-spoelkast is de toegankelijkheid, overweeg dan het krijgen van een onder-gootsteen caddy of een organisator die hangt boven de deuren van deze kast.

Nu dat u weet wat u zoekt, laat het maar beginnen. Hier zijn de beste onder de gootsteen organisatoren voor uw rommelig onder-spoelkast.

Beste Algemeen: Eenvoudige Houseware Uitbreidbaar Plank

Eenvoudige Houseware

Als je probeert om de meeste van uw onder-wastafel-meubel, dan raden wij het gebruik van de Eenvoudige Houseware organisator. Het is een verstelbare twee-shelf systeem dat u voldoende ruimte voor uw gootsteen van de drainage buis te steken door. En terwijl je het niet kunt zien in de foto, de organisator van de onderste plank kan worden verhoogd als u behoefte heeft aan extra ruimte.

Bij de kleinste, deze organizer is 15 cm lang, 11.25 cm breed en 15 cm hoog. U kunt uitbreiden tot 25 centimeter lang, maar het komt niet met extra legplanken te nemen die extra ruimte.

Beste Algemeen

SimpleHouseware Onder de Gootsteen 2 Tier Uitbreidbaar Plank Organisator Rek, Zilver (uit te breiden van 15 tot 25 centimeter)

De Eenvoudige Houseware organizer is ideaal voor het volledige voordeel van uw onder-spoelkast. Het is een van de weinige organisatoren die eigenlijk laat ruimte voor uw gootsteen afvoer.

Shop Nu

$19.87
Meer aanbiedingen

Beste Single-Tier: Eenvoudige Trending Stapelbaar Organisator

Eenvoudige Trending

Organisatoren met ingebouwde lades zijn ideaal voor het houden van kleine items, zoals dozen van reinigingstabletten, kleine flesjes, of sponzen. De Eenvoudige Trending stapelbaar single-tier organizer is een geweldige optie voor iedereen die wil om te stoeien met de losse onderdelen in het kader van hun gootsteen. Het is relatief klein en stapelbaar, dus het is perfect voor de meeste onder-wastafel kasten.

Deze Eenvoudige Trending organisator is 16 cm lang, 10 cm breed en 10 cm hoog. Een typische spray fles is ongeveer 10 cm lang, dus houd dat in gedachten als u een ongewoon korte onder-spoelkast.

Beste Single-Lade

Eenvoudige Trend Onder de Gootsteen Kast Organisator met Schuifdeuren Opslag Schuiflade, Desktop Organizer voor Keuken Badkamer Kantoor, Stapelbaar, Chrome

De Eenvoudige Trending één lade organizer is ideaal voor stoei-up van alle losse items onder uw gootsteen.

Shop Nu

$22.99
Meer aanbiedingen

Beste Double-Lade: Eenvoudige Houseware Stapelbaar Organisator

Eenvoudige Houseware

De Eenvoudige Houseware stapelbaar 2-tier organizer is een stevige optie voor iedereen die behoefte heeft aan veel van de lade ruimte in hun onder-spoelkast. Het heeft een kleine lade voor dingen zoals het dragen van rubber handschoenen en sponzen en een grote lade voor grote flessen die je niet vaak gebruikt, zoals zeep bijvullen. Het is ook stapelbaar, dat is leuk als je toevallig een 24-inch hoge spoelkast.

Deze organisator is vrij groot. Het is 16.75 cm lang, 11 cm breed en 12 cm hoog. Ter referentie, een typische spray fles is ongeveer 10 cm hoog. Houd dat in gedachten als je een korte onder-spoelkast.

Beste Double-Lade

Eenvoudige Houseware Stapelbaar 2 Tier Schuiven Mand Organisator Schuiflade, Zilver

De Eenvoudige Houseware dubbele lade organizer is een geweldige optie voor iedereen die behoefte heeft aan een beetje extra lade ruimte onder hun gootsteen.

Shop Nu

$24.87
Meer aanbiedingen

Beste Caddy: Polder Onder De Gootsteen Schoonmaken Caddy

Polder

Als je gewoon op zoek naar een makkelijker toegang tot uw benodigdheden, overweeg dan de aanschaf van een Polder onder de gootsteen schoonmaken levert caddy. Dit is een super eenvoudig klein caddy dat al uw dagelijkse benodigdheden, van uw Lysol om uw Windex. Het is gemaakt van een duurzaam kunststof die eenvoudig schoon te maken, en het heeft zelfs een paar dwarsliggers te houden van uw spray flessen.

Deze caddy is verrassend groot. Het is 17 cm lang, 10 cm breed en 16 cm hoog. Dat maakt het ideaal voor het vervoeren van schoonmaakmiddelen, maar lastig voor sommige kleine onder-wastafel kasten (vooral als je de aanschaf van andere organisatoren).

Beste Caddy

Polder Onder De Gootsteen Schoonmaken Levert Organisator/Opslag Caddy

Als je moe bent van het zoeken van uw onder-spoelkast voor het reinigen van supplies, het is tijd om dingen makkelijker te maken met een simple caddy.

Shop Nu

$24.94
Meer aanbiedingen

Beste Hangen Optie: iDesign Over-Kast Organisator

iDesign

Soms is een basis onder de gootsteen organizer niet knippen. Als u nog steeds problemen hebt met het bereiken van de daily essentials, overweeg dan een iDesign over-kast organisator. Het is een two-tier plank die hangt aan de binnenkant van uw onder-spoelkast deur, zodat u snel kunt bereiken borstels, sponzen, zeep, of een van uw dagelijkse benodigdheden.

Dit hangt organisator moet passen in een onder-spoelkast. Maar, omwille van de consistentie, weten dat het van 16,2 cm hoog en heeft een 11-inch spanwijdte en de manden stick uit 5-inch.

Beste Hangen Optie

iDesign-As Over de Kast 2-Tier Keuken Opslag Mand Organisator voor Aluminium Folie, Sandwich Bags, schoonmaakmiddelen, vuilniszakken, Bad Benodigdheden, Chrome

De iDesign over-kast organizer is een geweldige optie voor iedereen die behoefte heeft aan het bereiken van de essentials snel. Het is klein, goedkoop, en het zal passen onder elke wastafel.

Shop Nu

$16.45
Meer aanbiedingen