De 10 Beste LEGO Gift Sets voor Grown-Ups van Deze Vakantie Seizoen

0
170
LEGO

LEGO is niet alleen voor kinderen. Het was nooit, maar nu, LEGO weet dat ook. Dus, het is het maken van meer sets met volwassen bouwers in het achterhoofd. Hier zijn de beste volwassen LEGO sets beschikbaar voor de 2019 vakantie seizoen.

Voor deze selecties hebben we ons gericht op stelt dat een beroep op volwassenen, zowel door het onderwerp (NASA geschiedenis, oude spion films, enzovoort) en/of omdat het proces van de bouw is te moeilijk voor de meeste kinderen onder de 10 jaar.

Merk op dat LEGO prijzen zijn vrij vloeibaar, als ze zijn in hoge vraag, en sommige van deze sets zijn zeer zeldzaam. We hebben beval hen, ruwweg, van minst tot meest duur. Als er een specifieke set u op zoek bent naar de uit-van-voorraad, het uitproberen van verschillende online winkels, LEGO en onafhankelijke winkels, of de secundaire markten, zoals de eBay—maar kijk uit! LEGO speelgoed zijn populaire items voor vervalsers.

Beste Kous Stuffer: Ideeën Vrouwen van NASA

LEGO

Deze leuke set is de perfecte kous stuffer voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de exploratie van de ruimte. Vrouwen van de NASA heeft drie vignetten: Apollo missie programmeur Margaret Hamilton met haar stapel boeken, Hubble programma leader Nancy Grace Roman met een model van de satelliet en de astronauten Sally Ride en Mae Jemison met een mini shuttle Challenger.

Deze maken grote bureau decoraties, en met de bijgeleverde boekje heeft veel historische context voor elke scène. Deze set is technisch niet meer in druk, maar het is vaak genoeg dat het moet makkelijk te vinden tegen lage prijzen voor het einde van het jaar.

Een Grote Kous Stuffer

LEGO Ideeën 21312 Vrouwen van de NASA (231 Stuks)

Deze set van drie Vrouwen van de NASA historische beschouwingen is de perfecte goedkoop cadeau voor een LEGO collector.

Shop Nu

$24.99
Meer aanbiedingen

Beste Budget: Technic Corvette ZR1

LEGO

De Classic serie is jam-packed met onconventionele ontwerpen en weinig complexe mechanismen die maken dat zelfs relatief kleine sets, zoals deze, leuk en uitdagend om te bouwen. Deze officieel gelicentieerde Corvette is een recreatie van de Chevy ‘ s top-of-the-line racer.

Het is bijna een meter lang en heeft geavanceerde functies, waaronder een werkende stuur en de knoppen die bewegen wanneer je rol. Op grond van 600 stuks, het is een verrassend snel op te bouwen—je zou zelfs de tijd hebben om het af te breken en bouwen van de alternatieve “hot rod” configuratie!

Beste Budget

LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 42093 Bouwpakket, 2019 (579 Stukken)

U kunt breken dit strak verpakt Corvette model en opnieuw opgebouwd als een klassieke hete staaf.

Shop Nu

$45.80
Meer aanbiedingen

Beste Kleine Display Instellen: Ideeën Pop-Up Boek

LEGO

LEGO bouwers die houden van de engineering-aspect krijgt een kick van deze Pop-Up Boek stellen. De ouderwetse “hardcover” ziet eruit als iets uit de intro van een mid-century Disney-film. Wanneer geopend, onthult een 3-D sprookjesachtige tafereel.

De set bevat zowel Jack en de Bonenstaak en Little Red Riding Hood, een van die kan worden omgewisseld. De slimme manier waarop de plastic steentjes nabootsen van het vouwen van papier is fascinerend. U bent zelfs aangemoedigd om uw eigen inklapbare scènes gebaseerd op de scharnierende ontwerp.

Beste Kleine Display Instellen

LEGO Ideeën Pop-up Boek 21315 Bouwpakket, Nieuwe 2019 (859 Stuks)

Dit pop-up boek, compleet met het uitbreiden van fairy-tale vignetten, is recht uit de opening credits van een Disney film.

Shop Nu

$55.99
Meer aanbiedingen

Beste Bureau Display: Ideeën Dinosaurus Museum

LEGO

LEGO ‘ s zijn het maken van dinosaurus-thema-sets voor letterlijk decennia, maar het is moeilijk om een te vinden die niet zijn gebaseerd op Jurassic Park. Dit is een beetje meer volwassen, en presenteert een verbazingwekkend nauwkeurig, museum-stijl modellen van dinosaurus-skeletten. Deze set beschikt over de T. rex middelpunt, een triceratops, en pteranodon.

Juist op de schaal van LEGO ‘ s minifig mensen, zowel een paleontoloog en een “LEGO sapiens” skelet figuur zijn ook inbegrepen. Op 910 stukken over drie display-vriendelijke modellen, dit maakt een groot bureau ingesteld.

Kopen

Het beste voor TV-Fans: Ideeën Central Perk

LEGO

LEGO ‘ s fan-aangedreven Ideeën lijn heeft aanbevolen een heleboel pop-cultuur aanbod, maar dit jaar is het Central Perk stellen is bijzonder snel, met Vrienden terugkomen in de tijdgeest. De beroemde fictieve New York koffiehuis is met liefde gemaakt en bevat zelfs just-out-of-frame verlichting van het stadium.

De set is inclusief minifiguren van alle zes leden van de cast, Gunther, de opvliegende barista, plus tal van accessoires, zoals Phoebe ‘s gitaar, en Chandler’ s oude jaren ’90 laptop.

Deze set is een LEGO store exclusieve (retail-en online), dus het zal veel duurder uit andere leveranciers.

Kopen

Het beste voor de Motor Liefhebbers: Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy

LEGO

Motorfietsen zijn beter als speelgoed en modellen, alleen al omdat het veel moeilijker is om te verliezen van ledematen bij het spelen met Lego. De Harley-Davidson Fat Boy is voorzien van een heerlijk getrouw model, compleet met een werkende transmissie (de aandrijflijn en de motor zuigers bewegen, samen met het achterwiel).

Dit is niet de grootste LEGO-set, maar het is een groot scherm stuk, dankzij de specifieke aandacht voor deze iconische Harley-lijnen—er is nauwelijks een stud te zien op het afgewerkte stuk. Deze set is ook exclusieve LEGO online en de winkels, dus het zal aanzienlijk duurder zijn dan elders.

Kopen

Het beste voor Ruimte-Fans: Ideeën NASA Apollo Saturn V

LEGO

Deze enorme, 39-inch reproductie van de raket van de Apollo-missies is gevuld vol met interessante details. Het scheidt in vier secties, te getrouwe afspiegeling van de introductie fasen van het originele maanlanding missies.

In een stuk of gebroken is apart, het is een fantastische weergave voor een tabel of mantel, en komt zelfs met horizontaal staat. Het beschikt ook over kleinere modellen van de maan lander en de oceaan herstel capsule. Dankzij een meestal symmetrische ronde design, het is ook een verrassend snel op te bouwen voor een set met precies 1,969 stukken—en nee, dat is geen toeval.

Het beste voor Ruimte Fans

LEGO Ideeën NASA Apollo Saturn V 21309 Buitenste Ruimte Raket Model voor Kinderen en Volwassenen, Wetenschap Bouwpakket (1900 stuks)

Deze enorme LEGO raket breekt in historisch-accurate lancering fasen.

Shop Nu

$89.99
Meer aanbiedingen

Het beste voor Filmliefhebbers: Creator Expert James Bond Aston Martin DB5

LEGO

Als het gaat om spion James Bond auto ‘ s, het doet er niet beter dan de originele Aston Martin uit Goldfinger. Deze set is een mooie prachtige recreatie van the1964 DB5, maar het is de 007 raakt verborgen in de bouw (en geactiveerd worden door verschillende knoppen en hendels), dat maakt het extra bijzonder. Deze zijn voorzien van een pop-up bullet shield, het implementeren van de machinegeweren, draaiende nummerplaten, en, natuurlijk, een schietstoel dat springt uit het terugtrekken van het dak. Het is echt werpt, ook de rubber-band-aangedreven actie lanceert de overkant van de kamer.

Door de vele verborgen functies en de precieze, gladde oppervlakken, de Aston Martin is een bijzonder moeilijk en tijdrovend bouwen voor slechts 1.295 te stukken.

Het beste voor Filmliefhebbers

LEGO Creator-Expert James Bond Aston Martin DB5 10262 Bouwpakket, 2019 (1295 Stuks)

Deze James Bond spy auto is gevuld bumper-aan-bumper met klassieke gadgets uit de films.

Shop Nu

$149.95
Meer aanbiedingen

Het beste voor het Gigantische Robot Fans: Ideeën Voltron

LEGO

Oké, dus de jaren 1980 anime transformeren van robot Voltron kunnen een beroep doen op kinderen, meer dan de meeste van de andere items op deze lijst. Echter, met vijf robot leeuwen op te bouwen (die allemaal combineren tot een 2,321-stuk, over 15-inch hoge Verdediger van het Universum), het is waarschijnlijk dan ook een kid ‘ s vaardigheden zonder ouder (s) helpen.

Dit model is gebaseerd op de originele gegoten Voltron speelgoed, met inbegrip van haar transformerende functie, waardoor het verrassend delicate voor zo een grote homp plastic.

Wanneer u klaar bent, heb je een pijnlijke beslissing te maken: geef alle vijf leeuwen, of Voltron in zijn volle glorie?

Het beste voor het Gigantische Robot Fans

LEGO Ideeën Voltron 21311 Bouwpakket (2321 Stukken)

De LEGO Voltron stel opnieuw de oorspronkelijke gegoten speelgoed, met inbegrip van de transformatie, het combineren van de robot in actie.

Shop Nu

$179.99
Meer aanbiedingen

Het beste voor Iemand met Veel Vrije Tijd: Creator Expert Taj Mahal

LEGO

De enorme Taj Mahal is één van de grootste LEGO-sets ooit verkocht. Het is ook de grootste als je niet tellen onder licentie van Star Wars-modellen. Deze zorgvuldig gedetailleerde 5,923-stuk recreatie van India ‘ s beroemdste architecturale landmark omvat de onmiskenbare centrale koepels en vier minaretten.

Zelfs ervaren LEGO-bouwers zal moeten dagen om deze samen. Wanneer ze klaar zijn, ze moet ook ergens ruim voor het weergeven van het 20-by-20-inch-base. Je zou willen in het voorjaar voor een vitrine, ook—het is een echte pijn aan stof.

Beste Freakin’ Enorme LEGO-Set die Gonna Take Freakin’ Dagen voor de Finish

LEGO Creator Expert Taj Mahal 10256 Bouwpakket en Architectuur Model, Perfect voor Oudere Kinderen en Volwassenen (5923 Stuks)

Dit gigantische architectonische set is bijna 6000 stuks, en meet bijna vier vierkante meter aan de voet.

Shop Nu

$369.95
Meer aanbiedingen