De 10 Bästa LEGO presentförpackningar för vuxna Här julen

0
120
LEGO

LEGO är inte bara för barn. Det blev aldrig av, men nu, LEGO vet det också. Så, det är att göra fler uppsättningar med vuxna byggare i åtanke. Här är de bästa vuxen LEGO-set som finns för 2019 semesterperioden.

För dessa val, vi fokuserar på kombinationer som tilltalar vuxna, antingen på grund av ämnet (NASA historia, gamla spion filmer, och så vidare) och/eller på grund av att byggprocessen är för svårt för de flesta barn under 10 år.

Observera att LEGO priserna är ganska vätska, som de är i hög efterfrågan, och några av dessa uppsättningar är mycket sällsynta. Vi har beställt dem, ungefär, från minst till mest dyrt. Om det finns en specifik uppsättning som du letar efter den är slut i lager, prova olika online-butiker, LEGO och oberoende butiker, eller sekundära marknader som eBay—men se upp! LEGO leksaker är populära objekt för förfalskare.

Bästa julsockan: Idéer Kvinnor av NASA

LEGO

Denna söta lilla uppsättning är den perfekta julsockan för alla som är intresserade av historia utforskning av rymden. Kvinnor NASA har tre vinjetter: Apollo uppdrag programmerare Margaret Hamilton med sin stack på codebooks, Hubble-programmet leader Nancy Grace Roman med en modell av satelliter och astronauter Sally Ride och Mae Jemison med en mini Challenger-rymdfärjan.

Dessa gör stora skrivbord dekorationer, och det medföljande häftet har massor av historiska sammanhang för varje scen. Detta set är tekniskt ut, men det är tillräckligt vanligt för att det ska vara lätt att hitta till låga priser innan slutet av året.

En Stor Julsockan

LEGO Idéer 21312 Kvinnor av NASA (231 St)

Denna uppsättning av tre Kvinnor av NASA historiska skildringar är den perfekta billig gåva för en LEGO-samlare.

Handla Nu

$24.99
Fler erbjudanden

Bästa Budget: Technic Corvette ZR1

LEGO

Den Technic-serien är fullpackad med okonventionella design och komplexa lilla mekanismer som gör att även relativt små uppsättningar, som den här, roligt och utmanande att bygga. Denna officiellt licensierade Corvette är en trogen återgivning av Chevy ‘ s top-of-the-line-racer.

Det är nästan en meter lång och har avancerade funktioner, inklusive ett fungerande ratt och kolvar som rör sig när du kastar den. På under 600 stycken, det är en förvånansvärt snabbt bygga—du kan även ha tid att bryta ner och bygga alternativa “hot rod” konfiguration!

Bästa Budget Ställa In

LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 42093 Byggsats, 2019 (579 Stycken)

Du kan bryta ner detta tätt packad Corvette modell och bygga upp det som en klassisk hot rod.

Handla Nu

$45.80
Fler erbjudanden

Bästa Lilla Display: Idéer Pop-Up-Bok

LEGO

LEGO byggare som älskar den tekniska aspekten kommer att få en kick av denna Pop-Up-Bok som. Den gammaldags “inbunden” ser ut som något ur intro till en mid-talet Disney-film. När öppnat, det avslöjar en 3-D saga scenen.

Setet innehåller både Jack och bönstjälken och Little Red Riding Hood, som båda kan bytas ut. Det skickliga sätt på vilket plast tegel efterlikna vika papper är fascinerande. Du är även uppmuntras att göra din egen fällbara scener bygger på gångjärn design.

Bästa Lilla Display

LEGO Idéer Pop-up Bok 21315 Byggsats, Nya 2019 (859 Bitar)

Denna pop-up bok, komplett med expanderande saga vinjetter, rakt ut av de inledande poäng i en Disney-film.

Handla Nu

$55.99
Fler erbjudanden

Bästa-Och Utflyktsdisk Display: Idéer Dinosaur Museum

LEGO

LEGO har gjort dinosaurie-tema uppsättningar för bokstavligen decennier, men det är svårt att hitta någon som inte baseras på Jurassic Park. Detta är lite mer mogen, och presenterar förvånansvärt exakt, museum-stil modeller av dinosaurier skelett. Denna uppsättning innehåller T. rex mittpunkten, en triceratops, och pteranodon.

Korrekt dimensionerad för att LEGO är minifig människor, både en paleontolog och “LEGO sapiens” skelett siffra ingår också. På 910 stycken över tre display-vänliga modeller, detta gör man ett stort skrivbord set.

Köp

Bästa TV-Fans: Idéer Central Perk

LEGO

LEGO fan-drivna Idéer linje har förekommit en hel del pop-kultur, erbjudanden, men detta år är Central Perk set är särskilt aktuell, med Vänner som återkommer i tidsandan. Den berömda fiktiva New York coffeehouse är omsorgsfullt nyrenoverat och även inkluderar just-out-of-frame scenbelysning.

Setet innehåller minifigs av alla sex skådespelarna, Gunther, den argsint barista, plus massor av tillbehör, som Phoebe ‘ s gitarr, och Chandler är en gammal 90-talet laptop.

Här är en LEGO-butik exklusiva (detaljhandel och online), så det kommer att bli mycket dyrare från andra leverantörer.

Köp

Bäst för Mc Älskare: Skapare Expert Harley-Davidson Fat Boy

LEGO

Motorcyklar är bättre som leksaker och modeller, om så bara eftersom det är mycket svårare att gå ner i armar och ben när du spelar med Lego. Harley-Davidson Fat Boy har ett underbart trogna modell, komplett med en fungerande överföring (kedjan och motorns kolvar flyttar, tillsammans med bakhjulet).

Detta är inte den största LEGO som ligger runt, men det är en stor display bit, tack vare den särskilda uppmärksamhet som riktas till de ikoniska Harley linjer—det är knappast en stud för att synas på den färdiga pjäsen. Denna uppsättning är också exklusiva LEGO online och butiker, så det kommer att bli betydligt dyrare på andra ställen.

Köp

Bästa Utrymme för Fans: Idéer NASA Apollo Saturn V

LEGO

Denna enorma, 39-tums reproduktion av raketen från Apollo uppdrag är fylld av intressanta detaljer. Det skiljer i fyra sektioner, för att troget återskapa lanseringen steg från den ursprungliga månlandningen uppdrag.

I ett stycke eller bryts sönder, det är en fantastisk skärm på ett bord eller mantel, och även kommer med horisontella står. Det finns även mindre modeller av moon lander och havet återhämtning kapsel. Tack vare en mestadels symmetriskt rund design, det är också en förvånansvärt snabbt bygga för en uppsättning med exakt 1,969 stycken—och nej, det är inte en tillfällighet.

Bäst för Utrymme Fans

LEGO Idéer NASA Apollo Saturn V-21309 Yttre Rymden Modell Raket för Barn och Vuxna, Science Byggsats (1900 bitar)

Denna enorma LEGO raket bryts ned till historiskt korrekt att lansera etapper.

Handla Nu

$89.99
Fler erbjudanden

Bäst för filmentusiaster: Skapare Expert James bonds Aston Martin DB5

LEGO

När det kommer till James Bond spion bilar, det kan inte bli mycket bättre än den ursprungliga Aston Martin från Goldfinger. Detta är en ganska fantastisk rekreation av the1964 DB5, men det är 007 berör dolda inom bygga (och aktiveras av olika knappar och spakar) som gör det extra speciellt. Dessa inkluderar en pop-up kula sköld, distribuera kulsprutor, roterande nummerplåtar, och, naturligtvis, en katapultstol som dyker upp ur återgång taket. Är det verkligen ut, för—gummiband-drivna åtgärder lanserar den över hela rummet.

På grund av de många dolda funktioner och exakt, släta ytor, Aston Martin är en särskilt svår och tidskrävande att bygga för bara 1,295 bitar.

Bäst för filmentusiaster

LEGO Creator Expert James bonds Aston Martin DB5 10262 Byggsats, 2019 (1295 Bitar)

Detta James Bond spion bil är fyllda stötfångare till stötfångare med klassiska prylar från filmerna.

Handla Nu

$149.95
Fler erbjudanden

Bäst för Giant Robot Fans: Idéer Voltron

LEGO

Okej, så 1980-talet anime omvandla robot Voltron kan tilltala barn mer än de flesta andra punkter på denna lista. Men med fem robot lions att bygga (som alla samverkar till att göra en 2,321-bit över 15-tums-hög Försvarare av Universum), det är nog bortom barnens förmågor utan en förälders hjälp.

Denna modell är baserad på den ursprungliga die-cast Voltron leksak, inklusive dess att omvandla funktion, vilket gör det förvånansvärt känsliga för en så stor bit av plast.

När du är klar, har du en plågsamma beslut att göra: visa alla fem lejon, eller Voltron i sin fulla prakt?

Bäst för Giant Robot Fans

LEGO Idéer Voltron 21311 Byggsats (2321 Bitar)

LEGO Voltron uppsättning återskapar den ursprungliga die-cast leksaker, bland annat omvandla, att kombinera robot åtgärder.

Handla Nu

$179.99
Fler erbjudanden

Bäst för Någon med Massor av Gratis Tid: Skapare Expert Taj Mahal

LEGO

Den enorma Taj Mahal är en av de största LEGO set som någonsin sålts. Det är också den största (om man inte räknar licensierad Star Wars-modeller. Detta minutiöst detaljerade 5,923-bit återgivning av Indiens berömda arkitektoniskt landmärke innehåller den omisskännliga centrala kupoler och fyra minareter.

Även rutinerade LEGO byggare behöver dagar att sätta upp detta tillsammans. När de är klara, de ska också behöver någonstans rymliga för att visa sin 20-av-20-tums bas. Du kanske vill ha till våren för en visning fallet—det är en verklig smärta att damm.

Bästa Jävla Enorm LEGO Set som Kommer Ta Freakin’ Dagar till Slut

LEGO Creator Expert Taj Mahal 10256 Byggsats och Arkitektur Modell, Perfekt för Äldre Barn och Vuxna (5923 Bitar)

Denna gigantiska arkitektoniska set är närmare 6.000 stycken, och mäter nästan fyra kvadratmeter vid dess bas.

Handla Nu

$369.95
Fler erbjudanden