Buiten de American Classic: 6 Unieke Manieren te Nemen Mac en Kaas

0
46
Brent Hofacker/Shutterstock

Je hebt waarschijnlijk graag een vorm van boxed mac als een kind en later genoten de genoegens van gebakken zelfgemaakte macaroni en kaas. Maar, heb je ooit geprobeerd het op pizza of in een BBQ Beef Sandwich?

Het is een fantastisch bijgerecht voor veel Amerikaanse klassieke voorgerechten, maar waarom niet deze beroemde traditionele comfort food naar het volgende niveau? Van gebakken mac en kaas ballen naar chili mac, hebben we iets speciaals voor u.

Gebakken Mac en Kaas Ballen

Damn Heerlijk

Deze trendy gebakken voedsel is populair in restaurants, en je kunt het vinden in het begin van de herfst carnaval. Dus, waarom niet proberen het thuis? Of hebt u een extra mac en kaas restjes van gisteravond diner of een extra vak van easy mac in uw voorraadkast, dit recept werkt.

Na uw mac is afgekoeld in de koelkast voor een paar uur, merkt u krijgt het bedrijf als de kaas te koud. Met behulp van een cookie scoop, je zult even grote ballen die je vervolgens duik in het ei en de Panko paneermeel. Na het bakken, je moet knapperig goudbruin ballen van gebakken goedheid.

Dit zorgt voor het perfecte spel dag voorgerecht of party naast. U kunt niet verkeerd gaan met gebakken voedsel, vooral wanneer het een familie favoriet zoals macaroni en kaas.

Voor het Recept: Verdomd Lekker

Mac Attack (Cheeseburger)

Food Network, met Dank aan Paul Malvone

Als je hoopt op iets gezond is, blijven scrollen want dit is vol van vet te mesten en heerlijke ingrediënten. Echter, als je hoopt op iets dat je smaakpapillen dansen, dan is dit een voor jou.

Zelfgemaakte mac en kaas gemengd met een warme saus naar keuze, gevormd in pasteitjes en geplaatst op de top van de burger pasteitjes. Vergeet niet over de plakjes spek, in het geval dit klinkt niet aantrekkelijk genoeg is.

Voor een beetje extra begeleiding, bekijk de handige tutorial video. Pak een biertje of cola, want je zult zeker nodig hebt om te wassen naar beneden.

Voor het Recept: Food Network

Gegrilde Mac en Kaas

Breng met Penningen

Hier is een ander recept dat geeft u de keuze van zelfgemaakte of kookplaat macaroni. Welke u ook kiest, werkt uitstekend geschikt voor dit heerlijke lunch behandelen. De auteur pleit ook voor het maken van deze met tomaat soep voor een perfecte combo.

Als je ooit hebt gemaakt gegrilde kaas, dan kunt u zeker van deze sandwich ook. Voeg de mac en de kaas in je broodje en genieten van het kijken naar uw kinderen genieten van elke hap. In het geval dat u benieuwd was, heb je eigenlijk niet nodig om kinderen rond te maken dit. Deze maaltijd is bedoeld voor volwassenen-vriendelijk ook.

Voor het Recept: Breng met Penningen

Mac ‘ N ‘ Cheese Pizza

Alle Recepten

In het geval het je nog niet opgevallen, we hebben een trend gaande is hier. Elke één van deze maaltijden valt onder het soort voedsel dat de meeste kinderen zijn dol op om te eten. Dus waarom niet combineren een klassieke maaltijden voor kinderen die de hele familie zal eten?

Dit geeft je het perfecte excuus om de sloot take-out pizza en vervang het met dit twee-in-een meesterwerk. Met slechts een paar ingrediënten, dit makkelijk-te-maken de maaltijd is er één waar je zult genieten van het dienen van de tijd en het weer.

Voor het Recept Alle Recepten

Barbecue Mac Gegrilde Kaas Sandwiches

BunsInMyOven

Geraspte barbecue rundvlees met verse macaroni en kaas komen samen zo mooi tussen twee sneetjes zuurdesembrood. Voeg een plakje cheddar om die extra goedkoop te verhogen, en je hebt een behoorlijk broodje in de voorkant van je.

Als je niet een fan van rundvlees, probeer draadjesvlees in de plaats. Één van beide manier, het malse vlees gaar aanvulling cheesy macaroni zo mooi, dus waarom niet combineren in een maaltijd.

Serveer deze met een zijde van zoete aardappel frietjes of aardappel kroketjes, en genieten van elke hap.

Voor het Recept: Broodjes in mijn Oven

Chili Mac ‘n Cheese

Lekker

Chili is één van die klassieke stevige maaltijden die geweldig smaken, vooral op een kille avond. Hier krijg je om het te proberen met mac en kaas verwerkt. Hoe slim.

Als u, net als chili, macaroni en kaas, en goulash, je vrij veel te krijgen om te genieten van alle drie de maaltijden gecombineerd in één.

Dit klassieke chili recept is extra cheesy en maakt gebruik van cavatappi pasta voor een luxe uitstraling. Bestrooi met extra cheddar en een klodder zure room voor de perfecte winter maaltijd.

Voor het Recept: Lekker