Bortom den Amerikanska Klassiker: 6 Unika Sätt att Integrera Mac och Ost

0
86
Brent Hofacker/Shutterstock

Du har förmodligen älskat någon form av boxarna mac som barn och senare njuta av nöjen bakade hemmagjord makaroner och ost. Men, har du någonsin försökt det på pizza, eller i en BBQ Beef Sandwich?

Det är en fantastisk sida skålen till många Amerikanska klassiska förrätter, men varför inte ta detta berömda traditionella comfort food till nästa nivå? Från stekt mac och ost bollar till chili mac, vi har något speciellt för dig.

Stekt Mac och Ost Bollar

Jävla Läcker

Detta trendiga stekt mat är populärt på restauranger, och du kan hitta det under tidig höst karnevaler. Så, varför inte prova det hemma? Om du har extra mac och ost kvar från gårdagens middag eller en extra box för enkel mac i ditt skafferi, detta recept fungerar.

Efter att din mac har kyls ned i kylskåp ett par timmar, du kommer att märka att det blir fast som ost blir kallt. Med hjälp av en cookie scoop, du kommer att göra lika stora bollar som du sedan doppa i ägg och Panko ströbröd. Efter stekning, har du krispig gyllenbrun bollar stekt godhet.

Gör detta till det perfekta spelet dag förrätt eller fest dessutom. Du kan inte gå fel med stekt mat, speciellt när det är en familj favorit som makaroner och ost.

Få Recept: Jävla Läcker

Mac-Attack (Ostburgare)

Food Network, Artighet av Paul Malvone

Om du hoppas på något frisk, hålla rullning eftersom denna är full av gödning och läckra ingredienser. Men om du hoppas på något som kommer få dina smaklökar att dansa, då denna är för dig.

Hemmagjord mac och ost blandat med en varm sås av ditt val, formas till biffar och placerade på toppen av burger färsbiffar. Kan inte glömma skivad bacon, i fall detta låter inte lockande nog som det är.

För lite extra vägledning, titta på de bra tutorial video. Ta en öl eller läsk, eftersom du kommer säkert att behöva tvätta det ner.

Få Recept: Mat Nätverk

Grillad Mac och Ost Smörgås

Spendera med Pennies

Här är ett annat recept som ger dig valet av hemmagjord eller spishäll makaroner. Vilket du än väljer så fungerar utmärkt för denna läckra lunchtid behandla. Författaren rekommenderar också att göra detta med tomat soppa för en perfekt combo.

Om du någonsin gjort grillad ost, då kan du säkert göra detta sandwich också. Lägg bara till mac och ost insidan av din smörgås och njuta av att titta på dina barn älskar varje tugga. I fall du undrar, du behöver faktiskt inte ha barn runt för att göra detta. Denna måltid är vuxen-vänliga också.

Få Recept: Spendera med Pennies

Mac-N-Cheese Pizza

Alla Recept

I det fall du inte har märkt, är att vi har en trend att gå på här. Var och en av dessa måltider faller under den stereotypa mat som de flesta barn älskar att äta. Så, varför inte kombinera klassisk mat till barnen att hela familjen kommer att äta?

Detta ger dig den perfekta ursäkten för att dike att ta ut pizza och ersätta det med denna två-i-ett mästerverk. Med bara ett fåtal ingredienser, det är lätt att göra måltiden är en du kommer att njuta av som betjänar om och om igen.

Få Recept: Alla Recept

Grill Mac Grillad Ost Smörgåsar

BunsInMyOven

Strimlad grill biff med färska makaroner och ost komma samman så fint mellan två skivor av surdegsbröd. Lägg bara till en skiva cheddar till att extra cheesy öka, och du har ganska en smörgås framför dig.

Om du inte är ett fan av nötkött, försök pulled pork i stället. Antingen sätt, anbud kokt kött kompletterar cheesy makaroner så fint, så varför inte kombinera dem till en måltid.

Servera detta med en sida av sötpotatis pommes frites eller tater tots, och njuta av varje tugga.

Få Recept: Bullar i min Ugn

Chili Mac ‘n Cheese

Läckra

Chili är en av de klassiska rejäl mat som smakar bra, speciellt på en kylig kväll. Här får du för att prova det med mac och ost ingår. Hur smart.

Om du gillar chili, makaroner och ost, och gulasch, du har ganska mycket att få njuta av alla tre måltider kombinerat i ett.

Detta klassiska chili recept är extra cheesy och använder cavatappi pasta för en exklusiv känsla. Strö över ytterligare cheddar och en klick gräddfil för den perfekta vintern måltid.

Få Recept: Smakrik