Hvordan Å Bli En Xbox Insider

0
126

Ønsker du den aller beste funksjonene på Xbox tidligere enn alle andre? Du kan gjøre dette ved å bli en Xbox Insider. Dette er Microsofts system for å la lidenskapelig Xbox fans teste funksjoner tidlig og gi verdifulle tilbakemeldinger til Microsoft.

Det er gratis å registrere seg som en Xbox-Insider, selv om de funksjonene du får noen ganger vil avhenge av visse krav, slik som din Xbox Insider nivå, plattform eller regionen. Men det er nok for tidlig tilgang til funksjoner for å teste ut og betaer for å registrere deg for.

La oss ta en titt på hvordan å bli en Xbox Insider og hvordan du kan få tilgang til høyere nivå Xbox Insider ringer for enda mer tidlig tilgang til funksjoner.

Hvordan til å Bli med Xbox Insider Program

Til tross for navnet, Xbox Insider-programmet er tilgjengelig for både Xbox og Windows-10. Først vil vi forklare hvordan du blir med i programmet, på En Xbox-konsoll. Etter det, vil vi gå gjennom de nødvendige trinnene for å registrere deg.

For Xbox-Brukere:

 • Gå til Butikken-fanen på dashbordet
 • Velg Søk alternativet
 • Søk etter Xbox Insider Hub
 • Velg Installere alternativ
 • Så snart programmet er installert, når du åpner den, blir du automatisk registrert

For Windows 10 Brukere:

 • Trykk på Start-knappen på tastaturet.
 • Skriv Xbox Insider Hub i søket.
 • Klikk Installer program under Xbox-Insider Hub søkeresultat.
 • Butikken siden for Innsidehandel Hub vil vises. Klikk På Installer.
 • Når programmet er installert, klikker du Start fra Insider Hub lagre side.
 • I fremtiden kan du søke etter programmet fra Start-menyen.

Når du åpner programmet for første gang, må du godta vilkårene og betingelsene. Xbox Insider programmet er Microsofts måte å samle inn data om fremtidige funksjoner, så vil de ofte sender e-poster med undersøkelser og spørreskjemaer for å spørre om din erfaring.

Når du har godtatt vilkårene, kan du begynne å ta del i forskjellige Xbox Insider erfaringer. Mulighetene du har, vil avhenge av tilgjengelighet, plattform, og fra region til region. Enkelte funksjoner kan være tilgjengelige umiddelbart etter registrering, men andre kan bare være tilgjengelig for en begrenset tid hvis du har bruk for dem.

Når du har installert Xbox Insider Hub og har akseptert vilkårene, må du velge den Insider Innhold-knappen for å se hvilke funksjoner som er tilgjengelige for deg til å teste tidlig.

Her vil du være i stand til å se om det er noen spesifikke Insider programmer for kommende spill eller spill oppdateringer. Når et program er tilgjengelig, det vil vises under enten systemet eller spill-delen. Å velge den vil gi deg muligheten til å bli med.

De fleste av Xbox Insider funksjoner som er tilgjengelig for Xbox-En. For å få tilgang til disse funksjonene, må du bli med Xbox Insider Program under system-delen på Insider-fanen. Systemet er delt inn i fem forskjellige versjoner, kjent som ringer. Du må velge din ringe før du kan få tilgang til noen funksjoner. For å gjøre dette, følger du trinnene nedenfor.

 • Åpne Xbox Insider Hub – appen på Xbox-En.
 • På hovedsiden, velger Insider Innhold.
 • Neste, velg Xbox-En Oppdatering Forhåndsvisning under System-delen.
 • Velg Delta.

Du vil nå ha tilgang til et bestemt antall ringesignaler. Følgende er de typene som er tilgjengelige ringer.

 • Omega – Åpne for hvem som helst. Du vil motta system oppdateringer kort tid før vanlige brukere.
 • Delta – Nå nivå 2 på Xbox Insider-program og bli en del av programmet for 1 måned for å få noen oppdateringer tidligere enn Omega og vanlige brukere.
 • Beta – Bruker 3 måneder eller mer i Xbox Insider Programmet og komme opp til nivå 5 på Xbox Insider programmet. Få oppdateringer enda raskere enn Delta og Omega-brukere.
 • Alpha – Bare tilgjengelig via inviterer til vanlig Xbox Insider medlemmer. Få tidlig tilgang til nye funksjoner som kan fortsatt ha store problemer eller feil.
 • Alfa Hopp Fremover – en Annen invitere bare ring som gir brukere tilgang til funksjoner som er langt foran andre Xbox Insider medlemmer. Noen ganger Alpha gå Videre medlemmene få tilgang til eksklusive funksjoner som er aldri tilgjengelig for andre ringer.

Hvordan til Nivå Opp Din Xbox Insider Konto

For å få tilgang til nye funksjoner tidligere enn andre brukere, må du nivå opp din Xbox Insider-konto for å nå nye ringer. Å gå opp i nivå, kan du fullføre oppdrag og undersøkelser i Xbox Insider app.

For eksempel, den første oppdrag som er tilgjengelig for deg kan være å gjennomføre en undersøkelse om pengespill med andre. Denne spesielle undersøkelsen gir 10XP, som setter du halvparten av veien gjennom nivå 1. Det vil ta litt tid for nye oppdrag og undersøkelser skal vises. På toppen av det, trenger du å være en Xbox Insider for noen tid til å gå til hver ny ring, som nevnt ovenfor.

Det kan ta lang tid å gå opp i nivå gjennom hver ring i Xbox Insider program, men hvis du bruker noen få minutter hver uke i appen, vil du sakte begynner å komme nærmere til beta-ringen. Når du er i beta-ring, du kan ikke få noe høyere med mindre du er invitert.

Hvordan å Bli en Xbox Insider Alpha Ring Tester

Mens Alfa Ring testere er gitt tilgang på en invitasjon bare basis, det er noen skritt du kan ta for å øke dine sjanser. Å ha en bedre sjanse til å bli invitert, sørg for å ta del i så mange undersøkelser, oppdrag, og tester som mulig.

Når tilbød seg å gi tilbakemelding eller rapportere bugs, sørg for at du gjør det – mange har nevnt at det å være aktiv gjennom disse metodene er det som hjalp dem til å få en invitasjon.

Til syvende og sist, nye Xbox Insider Alpha Ring medlemmer vil bare bli invitert når Microsoft har behov for dem, og det er ingen automatisert prosess for det som de andre ringene.

Hvordan til å Forlate Xbox Insider Program

Hvis du er en del av Xbox Insider-Program, kan du motta e-post og meldinger fra Xbox om programmet. Du kan la stå i noen vits i å melde seg ut. For å gjøre dette, følger du trinnene nedenfor.

 • Åpne Xbox Insider Hub – appen.
 • I appen, velg Innstillinger.
 • Velg Administrer konto.
 • Velg For Å Avslutte Kontoen.

Du kan komme tilbake når som helst ved å åpne programmet igjen og akseptere vilkårene, men du vil miste din forrige XP og ansiennitet.

Oppsummering

Takk for at du leser vår guide til hvordan å bli en Xbox Insider. Vi håper at denne veiledningen har besvart alle spørsmål du måtte ha om programmet. Hvis du har noen flere spørsmål, føl deg fri til å nå ut.