Govee DreamColor LED Strip Lights Zijn een Regenboog in Uw Huis

0
104

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $33

Kopen op Amazon

Josh Hendrickson

De meeste smart LED strips zijn voorzien van kleur-opties, maar ze zijn meestal beperkt tot een alles-of-niets-scenario. Uw hele strook kan wit of rood, of blauw, maar niet wit, rood en blauw. Govee DreamColor LEDs buck die trend.

Hier is Wat We Willen

 • Meerdere kleuren zijn echt leuk
 • Music sync maakt het voor een goed dansfeest
 • De App is functioneel als normaal

En Wat We niet

 • De afstandsbediening is omvangrijk en voelt zich overbodig
 • Kan geen verbinding maken met meerdere strips

Voor het grootste deel, Govee s $33 DreamColor LED strips beginnen op zoek hetzelfde als bij andere smart LED-strips. Ze komen verpakt in een wiel, ze zijn voorzien van plakband, zodat u kunt voldoen ze aan elk oppervlak, en de lampen hebben een app voor bediening van de telefoon.

Je krijgt niet veel anders in het vak andere dan de eenvoudige instructies en extra zelfklevende mounts te helpen houden een LED strip op zijn plaats. Maar Govee belooft meer dan de gebruikelijke LED strip.

In plaats van een strip die u kunt slechts één kleur tegelijk, de DreamColor LED strip kan zien meerdere kleuren. Favoriete sport-team? U kunt het licht van de strip met de kleuren. Bent u het gevoel patriottische? Deze lampen doen het rood, wit en blauw (of welke kleuren je vlag zou kunnen worden). Meestal, u zou moeten kopen losse lampjes en programma elke kleur afzonderlijk, maar niet zo met Govee. En dat is mede dankzij de app.

Een Functionele App Die niet Veel om naar te Kijken

Ik ben van plan om eerlijk te zijn, Govee ‘ s app (voor Android en iOS) is niet mooi. Het gaat over als kale en basic als je kunt krijgen. Je hebt tabbladen op scènes, muziek (meer daarover in een beetje), en de kleur opties. En je vindt basic-timers en schuifregelaars voor helderheid. Niemand het ziet er fantastisch uit. Maar het belangrijkste is, het is een gemakkelijk te navigeren app. Alles werkt op een eenvoudige manier.

Dat is niet zo mooi, maar het klaart de klus.

De meeste opties zijn dingen die je hebt gezien elders. U kunt een timer instellen om de verlichting uit, kies een scène, zodat het licht zich gedraagt in een bepaalde mode, of een kleur kiezen voor de LED-strip. Maar op de kleur pagina vind je een ongewone optie: doe het zelf.

In DIY, kunt u aangepaste scènes, die meerdere kleuren in je strip. Als je eenmaal de kleuren, u kunt zelf kiezen hoe te verspreiden en hen in de strip. Van de drie opties (hele, eerste lid, en in omloop brengen), ik wil de omloop het beste. Uw kleur keuzes zijn gelijkmatig verspreid over de strip, en dan bewegen ze in een tent-achtig effect. Het is vrij netjes.

Fatsoenlijke Verlichting met een Vervelend Controller

Dus hoe doen de lampjes kijken? Vrij goed. Ze staan op gelijke voet met andere goedkope LED strips die ik heb getest zoveel helderheid en kleur gaan. Als het niet voor het feit dat het display meerdere kleuren tegelijk, ik zou het niet weten het verschil tussen deze strook en iLinktek smart Led ‘ s.

Ze krijgen vrij helder. Dit is koud-wit op 100%. Warm wit is een optie, ook. Josh Hendrickson

Maar ze doen het weergeven van meerdere kleuren, zodat u kunt veel plezier hebben met dat. De app bevat voorgeprogrammeerde scènes, en de meeste van hen zijn net zo-zo. Ze zijn eenvoudig effecten, zoals het nabootsen van een zonsopgang of kaarslicht. Voor het vooraf ingestelde opties, de echte ster is de muziek-opties.

Met de music sync is ingeschakeld, is de verlichting puls met de beat van de muziek. U kunt kiezen uit drie verschillende effecten, en alle van hen zijn goed. Ik zou graag zien dat sommige video, maar de video-en pulserende lichten niet te mengen. Maar het is iets dergelijks aan het licht strips Dj ‘ s gebruiken bij een concert, gewoon in uw huis.

Helaas, Govee gebouwd op de mic, dat luistert naar muziek in een te grote afstand. De afstandsbediening is functioneel en werkt. Ziet u drie knoppen: één voor de voeding, één voor de scènes, en een voor muziek synchroniseren.

Dit afgelegen huizen de mic voor de music sync-functie. Josh Hendrickson

Maar het is groot en dient als het aansluitpunt voor de macht baksteen. Dat betekent dat je een bredere ruimte om de verlichting voor de afstandsbediening dan zou je met andere LED-strips. Stopte deze ergens smalle zoals achter plafondlijst gaat moeilijk op zijn best.

Met een omloop op, de kleuren omlaag op de strip als een slang. Josh Hendrickson

Govee verkoopt de DreamColor strips in zowel 16 voet (5 meter) en 32 voet (10 meter) opties. Helaas, u kunt niet verbinden met het licht strips net als andere LED-strips. Dus als 16 meter is niet lang genoeg, u zal hebben om te kopen van 32 meter en snijd hem neer op de lengte die u nodig hebt.

Ze zijn vrij goed licht voor de prijs. Tenzij je nodig hebt om ze te passen in een smalle ruimte, of je moet meer dan 32 meter van de aangesloten verlichting, deze zorgen voor een goede keuze met meer kleur controle.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $33

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Meerdere kleuren zijn echt leuk
 • Music sync maakt het voor een goed dansfeest
 • De App is functioneel als normaal

En Wat We niet

 • De afstandsbediening is omvangrijk en voelt zich overbodig
 • Kan geen verbinding maken met meerdere strips