Google Pixel 4 och 4 XL Full Review: Ett Steg Framåt, Ett Steg Tillbaka

0
111

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $799-999

Köp Nu

Cameron Summerson

Jag har varit med Pixel 4 för ett par veckor nu, och det finns ett par konstateranden: det har den bästa kameran jag någonsin sett på en smartphone, och det har de sämsta batteritid jag har sett i år. Det är också mer än bara dessa två saker.

Här är Vad Vi Gillar

 • Vansinnigt bra kameror
 • Vackra visa
 • Ansiktslås är snabbt och flytande
 • Den bästa Android-upplevelse
 • Den “nya” Google Assistant är en kraftfull, smart och användbar

Och Vad Vi inte

 • Genomsnittet-på-bästa batteritid
 • Motion Känsla är fortfarande slags reklamtrick
 • Med hjälp av Stiften i program som inte har stöd för Face Unlock (de flesta) känns som ett stort steg bakåt
 • Smidig Display är inte alls lika kallt som det kan vara
 • Ansiktslås är fortfarande inte så säker som den kan vara

De är sannolikt två detaljer som du har sett noteras över hela linjen—från granskning att granska, skriva inlägg, alla är antingen prata om hur bra kameran är (och oh man, är det) eller hur fruktansvärd den är batteritiden. Och medan dessa saker är sanna, det finns mer till denna telefonen än bara högt och lågt.

Saken är den, att det här kan vara den bästa telefonen som Google någonsin har släppt. Tyvärr, det har de mörka moln som hänger över det just nu (batteriets livslängd), som överskuggar alla de fantastiska saker om telefonen.

Som ett helt paket, det är en otrolig maskinvara. Det är framåtblickande och proaktivt, vilket är mer än jag kan säga om den senaste generationen Pixel, vilket var ett “me too” – telefon och inget mer.

Pixel 4 är avgjort färska. Det är en bra telefon för vad det är, inte vad det försöker vara.

Radarn är Snyggt, men Det är Inte så Användbar (Ännu)

Pixel 4: s flaggskepp har (utanför kameran, förstås) är det nya radar chip inbyggda i den övre ramen—det är hela anledningen till att telefonen har en infattning. Så tack, radar chip, för att bli av med den “badkar” notch på denna generation av Pixel telefonen.

Bezel hus radar och dot-projektor för Face Unlock. Cameron Summerson

Men du kanske frågar dig själv, “okej, varför vill jag en radar chip i min telefon?” Den trubbiga svar, åtminstone för nu, är att du förmodligen inte. Men tech är lovande och mycket effektiv, så det är en bra start.

För nu, radar har endast ett fåtal funktioner: att vakna upp din mobil när du kommer nära det, byta låtar, och aktivera snooze för alarm. Google officiellt kallar dessa funktioner Motion Känsla. I min erfarenhet så här långt, de är hit-or-miss.

Till exempel, låt kontrollerna är bara sortera av en nyhet. Du vifta med handen ovanför enheten om du vill ändra den här låten—det fungerar för både framåt och bakåt i din låtlista—men jag kan ärligt inte komma på många situationer när det är lämpligt (jag är säker på att det inte finns några, dock).

Den enda gång(er?) Jag har använt Motion klokt att byta musik, det skedde av misstag. Så ja, det kan vara mer irriterande än användbar. På uppåtsidan kan du inaktivera det här om du vill (yay!).

Cameron Summerson

Andra användningsområden för Motion Mening, emellertid, är mer, erm, användbar. När telefonen ringer, och du kommer att plocka upp det, det ringer blir tyst. När larmet går bort, och du tar tag i telefonen för att tysta det, det blir tyst. Dessa är utmärkta kvalitet i livets funktioner som jag verkligen gräva. Om jag redan vet att mitt alarm går av eller på min telefon ringer, det finns ingen anledning för det att hålla skrällande på full volym, så detta gör bra användning av radar närhet upptäckt. Jag älskar det.

RELATEDHow att Justera Motion Känsla Inställningar på Google Pixel 4 och Pixel 4 XL

Men det är en annan enorm fördel av radar: dess stöd med Face Unlock. Innan du någonsin plocka upp telefonen, radar känner av din hand komma mot det, som vaknar enheten. Det, i sin tur, möjliggör 3D dot projektorn börjar söka efter ditt ansikte. Och det är allt innan du ens plocka upp telefonen!

De flesta av tiden, telefonen var upplåst och redo att gå innan jag var redo att titta på det. Det är för typ av nötter—på ett bra sätt.

Ansiktslås Är en Bluff, men Det finns Utrymme för Förbättringar

Om du har använt en iPhone under de senaste åren, då vet du redan vad Face Unlock handlar om att på Pixel 4—det är i princip en klon av Face ID. I stället för att använda ditt fingeravtryck för att verifiera att du är bra, du använder ditt ansikte. Eftersom bara du ser ut som du! Om du inte har en klon, i vilket fall han/hon/de också se ut som du. Bara låt dem inte har din telefon.

låsa upp ur telefonen med ur ansiktet Cameron Summerson

Men jag avvika. Precis som Face ID med Face Unlock är snygg. Du plockar upp din mobil, som aktiverar dot projektorn, verifierar ditt ansikte, och låser upp. Det är även förbi låsskärmen så att du kan göra saker snabbare. Det är bra.

Om du inte in förbi låsskärmen, men du kan stänga av det—men jag rekommenderar det inte. Varför? Eftersom apparna är långsam som fan att ladda från låsskärmen. Det är så mycket snabbare att hoppa låsskärmen med din pretty-little ansikte, dra sedan ner i skuggan för att komma till anmälan du är ute efter.

RELATEDHow för att Förhindra Face Unlock från att Kringgå skärmlåset på Google Pixel 4

Det är också frågan om säkerhet med Face Unlock. Det är inte så att det är osäkert exakt, utan snarare att det inte är så säkert som det kan (och bör) vara.

Med Face ID, det finns en inställning som heter “Kräver Uppmärksamhet” som kräver att du tittar på telefonen innan den låses upp. Därför, teoretiskt sett, att någon kunde ta telefonen och lägga den framför ditt ansikte medan du sover (eller på annat sätt omedvetet) och låsa upp den. Problemet med Face Unlock-är att den inte har en sådan funktion, vilket gör det mindre säker.

Den goda nyheten är att Google arbetar på funktionen. Den dåliga nyheten är att det kommer inte att vara tillgängliga förrän “de kommande månaderna”, vilket ärligt talat inte är vettigt. Det är en funktion som redan finns på Pixel 4 som använder en framåtvänd kamera för att hålla skärmen vaken medan du tittar på det. Är inte det samma sak? Varför kan det inte bara vara aktiverat på låset skärmen för?

Det finns också en annan stor fråga med Face Unlock, åtminstone för nu: app support.

Fler appar behöver detta. Cameron Summerson

Just nu kan jag använda mitt ansikte för att låsa upp nästan säker app jag vill ha på min iPhone—Enkel, LastPass, Chasar, etc. Men på Pixel 4, fungerar det bara med en handfull appar, av vilka de flesta jag behöver inte ens använda (och du förmodligen inte heller). I skrivande stund, LastPass är den enda app jag använder regelbundet som stöder Face Unlock.

Uppriktigt sagt, det suger. Jag nämnde det i mitt första intryck av telefonen, men det tål att upprepas: att gå tillbaka till att ha för att mata in ett lösenord eller en PIN-kod för att logga in är ett stort steg bakåt. Så medan Face Unlock är ett steg framåt när det gäller teknik och potentiella nyttan, just nu, är det mer av ett hinder än en hjälp.

Som sagt, det finns vissa ljus i slutet av tunneln. Den gamla biometrisk verifiering API har tagits bort, och alla app-utvecklare kommer att krävas för att stödja den nya BiometricPrompt API som börjar den 1 November. Detta API är till för alla biometrisk verifiering, inklusive Face Unlock, så vi ska förhoppningsvis börja se en tillströmning av appar som har stöd för Face Unlock-inom en mycket snar framtid. Förhoppningsvis.

Och när det händer, Face Unlock-utan tvekan kommer att bli bra. Det finns inget riktigt gillar att bara titta på telefonen för att verifiera din inloggning erfarenhet för att säkra appar. Jag har gjort det på min iPhone i över ett år, men på något sätt känns det ändå som en del nästa-nivå-funktionen. Framtiden är nu, y ‘ all.

Skärmen är Underbar, men “Smidig Display” Är inte Allt så Bra

Direkt under alla fancy radar och Face Unlock-prylar är utan tvekan en av telefonens bästa egenskaper: displayen. Och det är bra. Men låt oss vara riktigt här—detta året är två-tusen-och-nitton och Pixel 4 är ett flaggskepp telefon. Flaggskepp telefoner bör ha flaggskepp visar. Så det är ingen överraskning att P4-XL display är underbara—En “a+” betyg från DisplayMate, i själva verket. Du nu, om du bryr dig om att sortera saker.

Kan du inte berätta från bilden, men att displayen är ganska smidigt Cameron Summerson

Bortsett från att vara en otroligt attraktiv display, den har också ett annat snyggt trick i rockärmen i Jämn Visning. Detta är vad Google är ringer telefonen är 90 Hz uppdateringsfrekvens, vilket är något som jag har vuxit till kärlek på senaste OnePlus telefoner som 7 Pro och 7T.

Men här är grejen: det är inte alla 90 Hz display alternativ är skapade lika. Jämfört med OnePlus’ 90 Hz visar, jag kan knappt berätta när Smidig Display är även aktiverade på den Pixel 4.

RELATEDHow att Inaktivera 90Hz Visas på Google Pixel 4 och Pixel 4 XL

En stor del av detta är på grund av hur 90 Hz hanteras på Pixel 4. I stället för att bara vara, du vet, som det är på OnePlus telefoner, det är växlas på fluga. Detta beror på en mängd faktorer, som vilken app som är igång och skärmens ljusstyrka, vilket ärligt talat gör Smidigt Visa en knappt-där har.

Detta har blivit bättre tack vare en uppdatering som Google knuffade medan jag arbetade med denna översyn, som gör det möjligt 90 Hz visas i fler situationer. Jag märkte 16 procent hoppa i tid 90 Hz var aktiverat under de första 24 timmarna, vilket är ett gott tecken.

Fortfarande, beslutet att begränsa när 90 Hz används och när det inte har att göra med batteritid eftersom den högre uppdateringsfrekvens inte använda mer batteri (och Pixel 4 kan använda all hjälp det kan få när det kommer till batteritid).

Alla som sagt, det är en möjlighet för Utvecklare Inställningar för att tvinga 90 Hz i alla apps, hela tiden. Jag testade att för en dag eller så för att se om det gjorde någon skillnad, och ja—det gör definitivt en skillnad. Allt är smörig mjuk, men det är också den negativa effekten av att inte göra-bra batteritid ännu värre. Usch.

Minst Hårdvaran är Sexiga…

När jag först såg den Pixel 4 (du vet, i massor av läckage leder upp till telefonens officiella tillkännagivandet), jag var väldigt off-sätta av design—som stor ol’ kamera-block på baksidan var lite mer än en skamfläck. Spola framåt till idag, och mina känslor är mycket olika.

Cameron Summerson

Efter att ha telefonen för drygt två veckor, jag har vuxit till absolut älskar det estetiska. Det är så mycket bättre person än i officiella bilder. Den Klart Vit och Åh Så Orange modeller använder en helt underbart mjuk, matt glas för baksidan, som är en av mina favorit material jag någonsin sett på en telefon innan. Det håller inte fingeravtryck, och det ser bara riktigt ren. Så subtil och elegant.

Den svarta modellen, å andra sidan, delar inte denna mjuka beröring, matt tillbaka. Det använder mer traditionella glas, så det är en blank fingeravtryck magnet. Det är verkligen synd eftersom en matt svart rygg skulle se så jävla bra bredvid den glansiga kamera square. Kan inte vinna dem alla, antar jag.

Det är så jävla blanka usch Cameron Summerson

Runt utsidan av telefonen är en matt svart aluminium ram, som verkligen ser fantastisk ut på alla versioner av telefonen. Igen, om den svarta modellen hade en matte tillbaka i stället för blank, det skulle vara ännu renare, men det är vad det är. Men matt svart bredvid matt vit på Tydligt Vit enhet är bara så stilrena.

Slutligen, det är lite pop av färg på power-knappen. Alla modeller har ett unikt färgade power-knappen, som är också något som jag trodde att jag skulle hata. Men jag har blivit van vid det, och jag gillar de fantasier som det bidrar till telefonen. Jag är egentligen inte en nyckfull typ av kille, men jag uppskattar att lite av lekfullhet.

…Och resultatet Kommer inte att Lämna Dig som Vill ha…

Pixel 4 och 4 XL har Qualcomm Snapdragon 855 chipset, som är snabb och smidig nog för alla program du kan tänkas vilja ha på en smartphone. Jag har noll klagomål om dess prestanda och vad telefonen klarar av.

En sak som jag var lite rädd för, dock, är den RAM situation. Jag har använt telefoner med 8+ gigabyte RAM-minne i över ett år nu, så Pixel 4 6 GBs fick mig att undra om jag skulle märka eller inte. Så, har jag? För att uttrycka det enkelt: kanske.

De flesta av tiden, jag kunde inte se skillnaden, men det var en tillfällig hicka med vissa appar. Till exempel, jag använder AccuBattery att exakt mäta batteriet laddas ur (och var det kommer ifrån) på varje telefon som jag granskar. Det körs i bakgrunden och övervakar vad som händer på telefonen. Jag har aldrig haft problem med det innan, men på Pixel 4 fick jag “task killer” – fel—appen har svårt att göra sin sak för att något höll döda den.

Men självklart, jag använder inte en task killer. Det innebär att telefonen var döda app, även efter att jag tagit bort den från batteriet optimering listan. Saken är den att jag kan inte vara säker på om det är den begränsade RAM eller bara alltför aggressiv ärendehantering på Android är en del. Skulle detta ändå hända om telefonen hade 8 GB RAM-minne? Eller är 6 GB fina och Android bara behöver lugna fan när det kommer till att döda av bakgrunden uppgifter? Svårt att säga, egentligen.

Bortsett från att en liten fråga, men den Pixel 4: s prestanda är stabil. Top-notch. Stellar. Det är bra, ännu.

…Men Batteriet Kan

Nu är vi här, vid den punkt där jag vill berätta för dig att påståendena i den Pixel 4 är fruktansvärt batteritid har varit överdrivna. Som jag verkligen vill kunna säga att det är.

Men jag kan inte. Batteriets livslängd är bara dålig, särskilt på den lilla modellen.

Cameron Summerson

Och det är inte bara en man-jag önskar att denna sak skulle gå till två dagar utan att behöva en extra kostnad!” icke-fråga. Det är ett verkligt problem. Liksom, det är 3:00 PM, bättre lägga min telefon på laddning dåligt. Jag har glömt vad batteriet ångest är hittills dåligt.

Och egentligen, det är vad rubriken för denna översyn är allt om: mellan behöva mata in pin-koder eller lösenord för att logga in i appar och den fruktansvärda batteritid, känns det som i gamla dagar Android samtidigt erbjuder futuristiska funktioner som gör att du styr telefonen genom att vifta med händerna runt. Allvarligt, det är så osammanhängande. Är detta vad som händer när det förflutna och framtiden kolliderar? Jag tror så.

Den största grejen här är att PIN-koden och lösenordet sak kan (och vill!) att vara fast i framtiden. Fler och fler appar kommer att stödja Face Unlock för säker autentisering, och så småningom, det kommer att bli så allmänt förekommande som fingeravtryck logga in nu. Men batteriet? Det är en annan historia helt och hållet.

Verkligen, det känns inte som det är något som Google kan göra för att fixa detta—batteriet i Pixel 4 är bara för jävla liten. Men det finns en ljus sida: batteritid på XL-modellen är betydligt bättre (men fortfarande i genomsnitt).

Jag kunde få mina händer på en XL efter ca en och en halv vecka med mindre Pixel 4, och det var som en fläkt av frisk luft. Det är fortfarande inte vad jag skulle kalla “bra”, men det är jävligt säker på att bättre än den lilla. Det är funktionsduglig. Åtminstone jag inte har batteri ångest med den större modellen.

Batteritiden är bättre på XL. Cameron Summerson

Det är också värt att påpeka att tidigt batteritid rapporter är ofta skev på grund av Adaptiv Batteri. Denna funktion “lär sig” hur du använder din telefon för att optimera batteriets livslängd, och att processen tar ett par veckor till ett minimum.

Under min tid med både Pixel 4 och 4 XL, det gjorde jag se batteritid förbättringar efter de första två veckorna, men jag skulle inte kalla dem betydande. Marginella förbättringar finns fortfarande förbättringar om, så jag tar det. Om du får en Pixel och är besviken på batteritiden i början, ge det lite tid—det kommer att bli bättre, även om det bara lite.

Så, om “hårda siffror.” Som jag sa tidigare, jag använder Accubattery på varje enhet som jag granskar. Det håller historiska data på telefonens batteri status: laddning och urladdning gånger, vilka appar som äter mest batteri, genomsnittlig användning, tid i djup sömn…alla bra mått man behöver för att övervaka batteriet.

Men också som jag sa tidigare, Android hålls döda den. Det innebär att jag inte får någon av den data som jag brukar lita på för recensioner. Så här är vad jag kan säga: i genomsnitt, skulle jag antar att jag fick ungefär fyra och en halv timme (eller så) av tv-on-tid med XL, och kanske om tre och en halv till fyra av den mindre modellen. Och det är verkligen driver det.

Ledig batteritid är inte bra på någon modell som ni kan se av bilden ovan, Pixel 4 XL visar att en full laddning tar ca 21 timmar och 30 minuter. Det är…inte bra.

I en värld där min iPhone XR fortfarande sitter på 56 procent med mer än fyra timmar av skärmen på gång, det finns ingen anledning till varför vi ska acceptera att behöva slå laddaren efter bara några timmars användning. Det är definitivt det lägsta av låga ställen för Pixel 4, och något som jag tror kommer vara en stor dealbreaker för många människor.

Så här är den nedersta raden om batteriets livslängd: om det är något du bryr dig om, få större telefon, och du bör åtminstone vara nöjd. Det är den enda vägen att gå.

Kameran är Overkligt

Om batteriet är låg punkt i telefonen, kameran är den högsta punkten. Det är fenomenala, och ärligt talat är den största frälsare av hela paketet. För om du vill ha det bästa kameran som du kan få i en smartphone, här är det—Djupa Fusion bli fördömd.

En första jag hatade det, då jag gillade det. Som en Sour Patch Barn. Cameron Summerson

Det är det som gör det så svårt att hata Pixel 4 (inte för att jag vill hata det—jag vill älska det) eftersom kameran är bara så imponerande det ber dig att ta telefonen med dig och ögonblicksbilder av…allt. Mellan mördaren Natten Syn och fotografering funktioner, beräkningsmässigt-förbättrad 8x zoom, dubbel begränsning av exponeringen, och den absoluta enkelheten i att bara peka-och-skjuta när du inte vill bråka med någon som skit, denna kamera kommer att blåsa ditt sinne.

I själva verket, jag tog nästan varje bild i denna recension med Pixel kamera—alla bilder av XL-modell (den svarta) har tagits med mindre Pixel 4, och alla bilder på den Pixel 4 (vit) togs med XL. Så medan du läste detta, var du också att döma kamera-kvalitet utan att ens veta om det. Överraskning! Ett undantag är naturligtvis skott med båda tillsammans, som togs med…en annan telefon. Kan du gissa vilken?

Men jag göra en utvikning—alla tidigare Pixlar hade stora kameror. Men jag tror Pixel 4 är det största språnget vi sett ännu i bildkvalitet. Den digitalt fotografi av här är tydligare än någon telefon innan det.

   Ett exempel på Pixel 4 s zoom-funktioner: 1x, 2x, 8x.

Pixel 4 är det första Google-telefon med flera bakre kameror också. Det har en 12.2 MP primära skytten tillsammans med en 16 MP teleobjektiv för att zooma skott. Övergången mellan de två kamerorna är sömlösa, som är annorlunda än de flesta andra Android-telefoner.

När du till exempel dubbelknacka på displayen om du till 2x zoom, det går automatiskt över till teleobjektiv, som råkar vara just på 2x. Ytterligare zoomning visas på teleobjektiv, då computational photography tar över för att göra 8x zoom ser inte som skit. Det är alla ganska snyggt, och när du räkna ut att du inte behöver byta objektiv på alla, super intuitivt. Jag antar att det kommer att bli en enkel övergång för användare som inte är vana vid att multi-lins-enheter.

Skott med Natt Sikte.

Lika bra som kameran, men det är lite av ett mörkt moln hotande: Pixel 4 inte få obegränsad lagring av foton med full upplösning som tidigare Pixel telefoner har. Det var en stor selling point för många användare, eftersom de kan lagra obegränsat bilder i Googles Foton konto utan några ändringar till källfilerna.

Jag sköt detta i mitten av ett varuhus med läskig varuhus belysning. Inga ändringar. Titta på dessa färger! Cameron Summerson

Men med Pixel 4, som är borta. Du kan fortfarande ladda upp bilder på original kvalitet, naturligtvis, men nu kommer de att ta upp utrymme i din Google Drive. Alternativt kan du använda samma “hög kvalitet” förvaringsmöjlighet på att alla Bilder som användare får, som använder sig av Google ‘ s komprimering verktyg för att förminska storleken. Du får gratis obegränsad lagring med det här alternativet.

Natten Syn med Astrofotografering Läge Cameron Summerson

En hel del av användarna är upprörd över förändringen, vilket är begripligt, men för att vara ärlig, jag kan inte säga en enorm skillnad (om jag kan även berätta för någon alls) mellan den ursprungliga bilden och Google är komprimerad bild. Så ärligt talat, jag tror det är bra generellt—det är en mindre del får du för att köpa en Pixel dock, vilket gör ont. Jag får det.

Den Nya Assistenten är Smartare och Dummare på Samma Gång

Pixel 4 har en ny version av Google Assistent, och det är bra. Det är mer intuitiv, mer konversation, och mindre påträngande på skärmen. Du kan fråga vad vädret är, sedan ber man att dela det med din make, och det förstår vad “det” är. Det är väldigt coolt.

Den nya Assistent AI är minimal. Cameron Summerson

Men du kan gå djupare än så. Du kan be den att öppna Twitter. Du kan be den att visa dig Jimmy Butler på Twitter. Du kan be den att visa dig bilder från en viss plats–vill ni se bilder från Orlando? Be. Vad om Disney Världen? Be. Magic Kingdom? Japp—fråga. Detta nya, mer kraftfulla Assistent är bättre, snabbare, starkare än någonsin tidigare. Det är häftigt.

Men—och detta är ett stort men för vissa människor—att det inte fungerar om det är en GSuite-konto på din telefon. Det behöver inte ens vara det huvudsakliga kontot, antingen. Om du har en GSuite konto har loggat in på telefonen, den nya Assistenten kommer inte att fungera. Det kommer att återgå till det gamla. Och mannen, som är bara irriterande.

Naturligtvis, om du inte använder GSuite, det är ingen big deal! Men om du gör det (och en massa människor gör för arbete), det är dumt. Vad värre är att det inte är klart vad det här är ännu en fråga—Google säger bara det inte kommer att fungera. Det kommer så småningom, men den möjligheten finns inte nu.

Ombord AI är Smartare, För

Google Assistant är inte den enda AI som fick en uppgradering på Pixel 4, heller—det finns flera andra AI-baserade verktyg som erbjuder små quality-of-life förbättringar.

Till exempel, den nya Brännaren appen tar röst transkription till nästa nivå. Den registrerar och transcribes ljud, så att du kan spara alla inspelningar och enkelt söka efter viss text senare. Om du hittar dig själv spela in samtal, föreläsningar, intervjuer, etc. ofta, då det är en mördare verktyg. Och det bästa av allt: det fungerar offline.

Allt Diktafonen app behöver för att behandla mänskligt språk är rätt det på telefonen, så att det inte behöver ständig uppkoppling till internet för att förstå dig. Det är också därför som den nya Assistenten är så mycket snabbare.

Längs samma linjer som Recorder är en liknande typ av funktion som kallas Live Bildtext. Detta är ett system-wide funktion som transcribes ljud i farten. Så, om du tittar på en video och aktivera Live Bildtext, kommer det automatiskt att transkribera alla talade ordet från video och visa det på skärmen. Det bästa är att det är galet korrekt, också. Jag var mycket imponerad samtidigt som jag lekte med det. Även om detta är en cool funktion att använda när du inte kan lyssna på en video som du tittar på, det är spel-växlare för alla användare som är hörselskadade.

Även nya till Pixel 4 är Säkerheten app—en app som klarar av att detektera en bilolycka, ber om du är okej, och även automatiskt att ringa 911 för dig. Det är några nästa nivå upptäckt om det är korrekt, men det är super cool. Telefonen bokstavligen kan rädda ditt liv.

Säkerheten innebär mer än att bara upptäcka kraschar, även om det också håller din medicinska info och låter dig ange om du vill dela ett meddelande i händelse av en nödsituation. Den viktigaste sidan av app har en stor “Start meddelande” knappen för att, när knackade, genererar ett snabbt meddelande som lyder “jag är i en nödsituation. Här är min plats.” På bara två snabba tryckningar, det låter viktiga personer i ditt liv vet att något är fel, och var du är så att de kan skicka hjälp. Det är bra.

Slutligen, finns det Call Screening funktionen. Medan denna Pixel-exklusiva funktionen är inte ny, det är fortfarande värt att tala om, eftersom man, det är så coolt. I grund och botten, när du får ett samtal, har du tre alternativ: svara, neka, eller skärmen.

När du väljer att skärmen call, en Assistent-som röst svar, berätta för den som ringer att du använder en screening tjänst som tillhandahålls av Google. Den som ringer kan då berätta för dig varför de ringer—något som du kan lyssna på i realtid, förstås—och då kan du välja att svara på det om du vill. När du har använt Call Screening, det är svårt att gå tillbaka till en telefon utan det.

Slutsats: Det Bästa Pixel med den Värsta Batteri

Mannen, som vit. Så bra. Cameron Summerson

Det verkar som varje år, det är en lansering problem med Pixel-telefoner. Detta år, det är batteriet, som är en verklig skam. Eftersom andra än genomsnittet-på-bästa batteritid är detta den bästa Pixel jag någonsin har använt. Kameran är bättre än någonsin, gränssnittet är bra (gest navigering, särskilt nu som det fungerar med tredje part launchers som Nova är en hög punkt i det nya gränssnittet), kroppen är elegant och ultra-sexig…det är bara en jävla bra telefon.

Och verkligen, jag är inte säker bör du låta batteriet avråda dig från att minst med tanke på den Pixel 4 för din nästa telefon. Som jag sade i batteriet, om du får en, jag föreslår XL modell eftersom det inte bli bättre batteritid, men om du är död inställd på den mindre modellen, bara att gå in i det med vetskapen att batteriet är inte bra. Bära en bärbar laddare, hålla trådlös laddare runt, vad, bara att vara redo för det.

För om du kan komma förbi batteri frågor, du kommer att älska den här telefonen. Allt annat om det är häpnadsväckande.

Betyg: 8/10
Pris: $799-999

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • Vansinnigt bra kameror
 • Vackra visa
 • Ansiktslås är snabbt och flytande
 • Den bästa Android-upplevelse
 • Den “nya” Google Assistant är en kraftfull, smart och användbar

Och Vad Vi inte

 • Genomsnittet-på-bästa batteritid
 • Motion Känsla är fortfarande slags reklamtrick
 • Med hjälp av Stiften i program som inte har stöd för Face Unlock (de flesta) känns som ett stort steg bakåt
 • Smidig Display är inte alls lika kallt som det kan vara
 • Ansiktslås är fortfarande inte så säker som den kan vara