Google Pixel 4 en 4 XL Volledige Recensie: Een Stap Vooruit, Een Stap Terug

0
125

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $799-999

Nu Kopen

Cameron Summerson

Ik heb met behulp van de Pixel 4 voor een paar weken nu, en er zijn een paar zekerheden: het heeft de beste camera die ik ooit heb gezien op een smartphone, en het is de ergste levensduur van de batterij die ik heb gezien in jaren. Het is ook meer dan alleen deze twee dingen.

Hier is Wat We Willen

 • Waanzinnig goede camera ‘ s
 • Mooie display
 • Face Unlock is snel en soepel
 • De beste Android-ervaring
 • De “nieuwe” Google-Assistent is krachtig, intelligent en handig

En Wat We niet

 • Gemiddelde-bij-de beste levensduur van de batterij
 • Motion Gevoel is nog steeds een soort van overbodige
 • Met behulp van Pinnen in apps die het niet ondersteunen, Face Unlock (de meeste) voelt als een grote stap achteruit
 • Vloeiende Weergave is lang niet zo cool als het kan
 • Face Unlock is nog steeds niet zo veilig is als het zou kunnen worden

Die zijn waarschijnlijk twee details die je hebt gezien opgemerkt over de hele linie—van de review beoordelen, post voor post, iedereen is ofwel praten over hoe geweldig de camera (en oh man, het is of hoe verschrikkelijk de levensduur van de batterij is. En terwijl die dingen waar zijn, er is meer aan deze telefoon dan alleen het hoog en laag.

Het ding is, zou dit de beste telefoon die Google ooit heeft uitgebracht. Helaas, het is de donkere wolk opknoping over het nu (batterij), die overschaduwt alle grote dingen over de telefoon.

Als een geheel pakket, het is een ongelooflijk stuk hardware. Het is vooruitstrevend en pro-actief zijn, dat is meer dan ik kan zeggen voor de laatste generatie van de Pixel, die was een “me too” telefoon en niets meer.

De Pixel 4 is uitgesproken fris. Het is een goede telefoon, want van wat het is, niet wat het probeert te worden.

De Radar is leuk, maar Niet Nuttig (Nog)

De Pixel 4 s vlaggenschip, de functie (buiten de camera, natuurlijk) is de nieuwe radar-chip ingebouwd in de bovenste ring—het is de hele reden dat de telefoon is voorzien van een ring. Dus dank u, radar-chip, voor het wegwerken van de “bad” inkeping op deze generatie van de Pixel telefoon.

De ring huizen de radar-en dot-projector voor Face Unlock. Cameron Summerson

Maar je vraagt je misschien af, “oke, waarom wil ik een radar chip in mijn telefoon?” Het botte antwoord, althans voor nu, is dat je waarschijnlijk niet. Maar de techniek is veelbelovend en zeer efficiënt, dus het is een goede start.

Voor nu, de radar, maar een paar functies: wake uw telefoon uit wanneer u in de buurt, te wijzigen songs en alarmen op snooze. Google officieel oproepen van deze functies Motion Sense. In mijn ervaring tot nu toe, ze zijn hit-or-miss.

Bijvoorbeeld, de muziek track controls zijn gewoon soort van een noviteit. Je wuift met je hand boven het apparaat wijzigen als u het nummer—het werkt voor zowel gaan vooruit en achteruit in je tracklist—maar ik zou het eerlijk gezegd niet kunnen denken van de vele scenario ‘ s wanneer dat nuttig is (ik ben er zeker van dat zijn enkele, al is).

De enige tijd(s?) Ik heb het gebruikt Motion Zin te veranderen muziek, het was per ongeluk. Dus ja, het kan meer irritant dan handig. Op de kop, dit kunt u uitschakelen als u wilt (yay!).

Cameron Summerson

De andere toepassingen voor Beweging Gevoel, maar, meer, erm, nuttig. Wanneer de telefoon overgaat en u bij te halen, het belsignaal wordt rustig. Als uw alarm gaat af, en je grijpt naar de telefoon om het alarm uit, het wordt stil. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit-van-leven dingen die ik echt graven. Als ik al weet dat mijn wekker gaat af of mijn telefoon overgaat, is er geen behoefte aan te houden schalt op vol volume, dus dit maakt goed gebruik van de radar en de nabijheid van de opsporing. Ik hou er van.

RELATEDHow Tweak Motion Sense-Instellingen op de Google Pixel 4 4 XL en Pixel

Maar er is een ander groot voordeel van de radar: de steun met Face Unlock. Voordat u ooit pak de telefoon, de radar detecteert uw hand komen, die wakker maakt het apparaat. Dat, op zijn beurt, maakt de 3D dot projector, die begint met het scannen van uw gezicht. En dat alles nog voordat u het pak de telefoon!

De meeste van de tijd, de telefoon is ontgrendeld en klaar om te gaan voordat ik klaar was om naar te kijken. Het is een soort van noten—op een goede manier.

Face Unlock Is Legit, maar Er is Ruimte voor Verbetering

Als je hebt gebruikt een iPhone in de afgelopen paar jaar, dan weet je al wat Face Unlock is alles over op de Pixel-4—het is in feite een kloon van Face ID. In plaats van met behulp van uw vingerafdruk te verifiëren dat u, en u, het maakt gebruik van uw gezicht. Want alleen jij ziet eruit alsof je! Tenzij je een kloon is, in welk geval hij/zij ook kijken als jij. Gewoon niet laten hen hebben uw telefoon.

ontgrendelen ur telefoon met ur gezicht Cameron Summerson

Maar ik dwaal af. Net als Face ID met Face Unlock is netjes. Kiest u uw telefoon activeert de dot-projector, controleert uw gezicht, en ontgrendelt. Zelfs op die manier de lock-scherm, zodat u kunt doen dingen sneller. Het is goed.

Als je niet in het omzeilen van de lock-scherm, maar u kunt deze uitschakelen—maar ik niet aanraden. Waarom? Omdat apps zijn traag als de hel laden van het slot scherm. Het is zo veel sneller en het overslaan van de lock screen met je mooie gezichtje, dan trek de schaduw te krijgen van de melding die je zoekt.

RELATEDHow om te Voorkomen dat Face Unlock van het Omzeilen van het Slot Scherm op de Google Pixel 4

Er is ook de kwestie van de beveiliging met Face Unlock. Het is niet dat het onzeker precies, maar dat het niet zo veilig is als het zou kunnen (en moeten) worden.

Met Face ID, er is een instelling genaamd “Aandacht vragen” die vereist dat u om te kijken naar de telefoon voordat het wordt ontgrendeld. Want theoretisch zou iemand pak uw telefoon en zet het in de voorkant van je gezicht, terwijl je slaapt (of anders onbewuste) en ontgrendelen. Het probleem met Face Unlock is dat het niet op een dergelijke functie, waardoor het minder veilig is.

Het goede nieuws is dat Google werkt aan de functie. Het slechte nieuws is dat het niet beschikbaar zal zijn tot “de komende maanden”, die eerlijk gezegd geen zin. Er is een functie al op de Pixel 4 die gebruik maakt van de front-facing camera om de display wakker terwijl je op zoek bent naar het. Is dat niet hetzelfde? Waarom kan dit niet gewoon worden ingeschakeld op het vergrendelscherm te?

Er is ook een ander groot probleem met Face Unlock, althans voor nu: app-ondersteuning.

Meer apps die dit nodig hebben. Cameron Summerson

Nu, ik kan gebruiken in mijn gezicht te ontgrendelen bijna een beveiligde app die ik wil op mijn iPhone—Eenvoudige, LastPass, Jagen, etc. Maar op de Pixel 4, het werkt alleen met een handje vol apps, de meeste die ik niet eens gebruik (en u waarschijnlijk ook niet). Op het moment van schrijven, LastPass is de enige app die ik regelmatig gebruik ondersteunt Face Unlock.

Eerlijk gezegd, dat zuigt. Ik noemde het in mijn eerste indrukken van de telefoon, maar het herhalen: het gaat terug tot de met het invoeren van een wachtwoord of PINCODE om in te loggen is een belangrijke stap naar achteren. Dus terwijl Face Unlock is een stap voorwaarts in termen van technologie en potentiële bruikbaarheid, nu is het meer een belemmering dan een hulp.

Dat gezegd hebbende, er is licht aan het eind van de tunnel. De oude biometrische verificatie API is afgeschaft, en alle app-ontwikkelaars worden verplicht voor de ondersteuning van de nieuwe BiometricPrompt API begint op 1 November. Deze API wordt gebruikt voor alle biometrische verificatie, zoals Face Unlock, dus zullen we hopelijk beginnen te zien een toestroom van apps die ondersteuning bieden voor Face Unlock in de zeer nabije toekomst. Hopelijk.

En wanneer dat gebeurt, Face Unlock zal ongetwijfeld groot zijn. Er is niets heel graag gewoon op zoek naar uw telefoon om te verifiëren uw login ervaring voor secure apps. Ik doe het op mijn iPhone voor meer dan een jaar, maar op een of andere manier nog steeds voelt als een next-level functie. De toekomst is nu, y ‘ all.

Het Scherm is Prachtig, maar het Gladde Display” Is niet zo Groot

Direct onder de fancy radar en Face Unlock gadgets is misschien wel een van de telefoon de beste functies: in de display. En het is geweldig. Maar laten we reëel zijn hier—dit is het jaar twee-duizend-en-negentien en de Pixel-4 is een vlaggenschip telefoon. Vlaggenschip telefoons moeten vlaggenschip geeft. Dus het is geen verrassing dat de P4 XL display is prachtig—Een “a+” – beoordeling van DisplayMate, in feite. Je hebt nu, als u de zorg over dat soort dingen.

Je kunt niet zeggen van de foto, maar dat display is vrij glad Cameron Summerson

Naast het feit dat het een ongelooflijk aantrekkelijke display, het heeft ook een andere handige truc uit de mouw in een Soepele Weergave. Dit is wat Google is het aanroepen van de telefoon 90 Hz refresh rate, dat is iets dat ik al gegroeid naar liefde op de recente OnePlus telefoons, zoals de 7 Pro en 7T.

Maar hier is het ding: niet alle 90 Hz weergave-opties zijn gelijk geschapen. In vergelijking met OnePlus’ 90 Hz geeft, ik kan nauwelijks zeggen wanneer Vloeiende Weergave is zelfs ingeschakeld op de Pixel 4.

RELATEDHow voor het Uitschakelen van de 90Hz Display op de Google Pixel 4 4 XL en Pixel

Een groot deel van dat vanwege het 90 Hz is behandeld op de Pixel 4. In plaats van gewoon, weet je, op dit OnePlus telefoons, het is geschakeld aan het vliegen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de app heet, is uitgevoerd en de helderheid van het scherm, die eerlijk maakt Vloeiende Weergave van een nauwelijks-er-functie.

Dit is beter geworden dankzij een update die Google geduwd terwijl ik bezig was met deze review, waarmee de 90 Hz display in meer situaties. Ik zag een 16 procent sprong in de tijd 90 Hz werd ingeschakeld gedurende de eerste 24 uur, dat is een goed teken.

Nog steeds is de beslissing over de grens bij 90 Hz wordt gebruikt en wanneer dat niet zo is, heeft te maken met de levensduur van de batterij aangezien de hogere refresh rate geen gebruik meer van de batterij (en de Pixel 4 kunnen alle hulp gebruiken die het kan krijgen als het gaat om levensduur van de batterij).

Dat gezegd hebbende, er is een optie in de Developer-Instellingen te dwingen 90 Hz in alle apps, de hele tijd. Ik testte dat uit voor een dag of zo om te zien of het een verschil gemaakt, en ja—het maakt zeker een verschil. Alles is boterachtige glad, maar er is ook de ongelukkige bijwerking van het maken van niet-grote levensduur van de batterij nog erger. Ugh.

Ten Minste de Hardware is Sexy…

Toen ik voor het eerst zag de Pixel 4 (je weet wel, in de tientallen lekken in de aanloop naar de telefoon van de officiële aankondiging), was ik zeer uit-van het ontwerp—dat grote ol’ camera blok aan de achterkant was weinig meer dan een doorn in het oog. Fast-forward naar vandaag, en mijn gevoelens zijn zeer verschillend.

Cameron Summerson

Nadat de telefoon voor meer dan twee weken, heb ik gegroeid tot helemaal gek van de esthetiek. Het is zo veel beter in persoon dan in de officiële foto ‘ s. Het is Duidelijk Wit en Oh Zo Oranje modellen maken gebruik van een absoluut prachtige soft-touch matte glas voor de achterkant, dat is een van mijn favoriete materialen die ik ooit heb gezien op een telefoon voor. Zij houdt niet van vingerafdrukken, en het ziet er gewoon echt schoon. Zo subtiel en stijlvol.

Het zwarte model, aan de andere kant, niet deelt deze soepele touch, matte achterkant. Het maakt gebruik van meer traditionele glas, dus het is een glossy vingerafdruk magneet. Dat is jammer omdat een mat zwarte achterkant zou er zo verdomd goed naast de glossy camera plein. Can ‘ t win ’em all, denk ik.

Het is zo verdomd glanzend ugh Cameron Summerson

Rond de buitenkant van de telefoon is een matte zwarte aluminium frame, dat ziet er echt fantastisch op alle versies van de telefoon. Nogmaals, als het zwarte model heeft een matte achterkant in plaats van glossy, het zou zelfs schoner, maar het is wat het is. Maar het mat zwart naast de matte white op de duidelijke Witte toestel is net zo stijlvol.

Tenslotte, is er de kleine pop van kleur op de power-toets. Alle modellen hebben een uniek gekleurde toets, dat is ook iets dat ik dacht dat ik zou haten. Maar ik ben er gewend aan geraakt, en heb ik een soort van als de knipoog voegt aan de telefoon. Ik ben niet echt een grillig soort man, maar ik waardeer dat beetje speelsheid.

…En de Prestaties Verlaat Je niet Willen…

De Pixel 4 en 4 XL hebben de Qualcomm Snapdragon 855 chipset, die snel en vloeiend genoeg voor elke toepassing die u eventueel wilt op een smartphone. Ik heb nul klachten over zijn functioneren en wat de telefoon kan.

Een ding dat ik was een beetje bezorgd over, echter, is de RAM situatie. Ik heb met behulp van telefoons met een 8+ gb RAM-geheugen voor meer dan een jaar, zodat de Pixel 4 6 GBs had me af als ik zou merken of niet. Dus heb ik? Om het simpel te zeggen: misschien.

De meeste van de tijd, ik kon het verschil niet zien, maar er was de occasionele hik met bepaalde apps. Bijvoorbeeld, ik gebruik AccuBattery om nauwkeurig te peilen batterij drain (en waar het vandaan komt) op elke telefoon die ik review. Het draait in de achtergrond en controleert wat er gebeurt op de telefoon. Ik heb nog nooit een probleem had met het al eerder, maar op de Pixel 4 ik heb ‘task killer’ – fouten—de app had een harde tijd doet zijn ding, want er bleef iets te doden.

Maar natuurlijk, ik maak geen gebruik van een task killer. Dat betekent dat de telefoon was het doden van de app, zelfs nadat ik verwijderd uit de batterij optimalisatie lijst. Het ding is, kan ik niet zeker of het de beperkte RAM of gewoon overdreven agressieve taak van het management op Android ‘ s deel. Zou dit nog gebeuren als de telefoon had 8 GB RAM? Of is 6 GB prima, en Android moet gewoon rustig de hel neer als het gaat om het doden van achtergrond taken? Moeilijk te zeggen, eigenlijk.

Afgezien van dat een klein probleem, maar de Pixel 4 de prestaties van solid. Top-notch. Stellar. Het is fijn, zelfs.

…Maar Kan de Batterij

Hier zijn we dan, op het punt waar ik wil u vertellen dat de vorderingen van de Pixel 4 is verschrikkelijk levensduur van de batterij is overdreven. Als ik echt wil in staat zijn om dat te zeggen.

Maar ik kan het niet. De levensduur van de batterij is gewoon slecht, vooral op het kleine model.

Cameron Summerson

En het is niet alleen een “man ik wil dit ding zou gaan voor twee dagen zonder opladen!” non-issue. Het is een echt probleem. Graag, het is 3:00 PM, beter zet mijn telefoon op te laden slecht. Ik ben vergeten wat de batterij angst is tot nu toe slecht.

En echt, dat is wat de kop van dit review is alles over: tussen input pin-codes of wachtwoorden om in te loggen in apps en de verschrikkelijke levensduur van de batterij, het voelt als de oude dagen van Android, terwijl het tegelijkertijd aanbieden van futuristische functies waarmee u de controle van uw telefoon door te zwaaien met je handen in het rond. Serieus, het is zo onsamenhangend. Is dit wat er gebeurt als het verleden en de toekomst samenkomen? Ik denk het wel.

Het belangrijkste is dat de PINCODE en het wachtwoord ding kan (en zal!) worden opgelost in de toekomst. Meer en meer apps ondersteunen Face Unlock voor veilige authenticatie, en uiteindelijk zal zo alomtegenwoordig als vingerafdruk login is nu. Maar de batterij? Dat is een ander verhaal.

Echt, het voelt niet aan als er iets is wat Google kan doen om dit op te lossen—de batterij in de Pixel 4 is gewoon te verdomd klein. Maar er is een lichte zijde: levensduur van de batterij op het XL-model is aanzienlijk beter (maar nog steeds gemiddeld).

Ik was in staat om mijn handen op een XL-na ongeveer een week en een half met de kleinere Pixel 4, en het was alsof een adem van verse lucht. Het is nog steeds niet wat ik zou noemen “geweldig”, maar het is verdomd zeker beter dan de kleine. Het is te onderhouden. Tenminste, ik heb geen batterij angst met het grotere model.

Levensduur van de batterij is beter op de XL. Cameron Summerson

Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat de vroege levensduur van de batterij rapporten zijn vaak scheef vanwege de Adaptieve Batterij. Deze functie “leert” hoe u uw telefoon gebruikt voor het optimaliseren van de levensduur van de batterij, en dat proces duurt een paar weken tot een minimum.

In mijn tijd bij zowel de Pixel 4 en 4 XL, ik heb levensduur van de batterij verbeteringen na de eerste twee weken, al zou ik het niet noemen ze significant. Marginale verbeteringen zijn nog steeds verbeteringen al, dus ik neem het maar. Als je een Pixel en zijn teleurgesteld in de levensduur van de batterij in eerste instantie, geef het wat tijd—het zal beter worden, zelfs als slechts licht.

Dus, over de “harde cijfers.” Zoals ik al eerder zei, ik gebruik Accubattery op elk apparaat dat ik review. Het houdt historische gegevens over de batterij van de telefoon status: laad-en lostijden, welke apps zijn eten van de meest batterij, het gemiddelde verbruik, de tijd in een diepe slaap…al het goede gegevens men nodig heeft om de monitor op de accu.

Maar ook zoals ik al eerder zei, Android gehouden te doden. Dat betekent dat ik niet een van de gegevens die ik meestal op vertrouwen beoordelingen. Dus hier is wat ik u kan vertellen: gemiddeld, ik denk dat ik heb ongeveer vier en een half uur (of zo) van het scherm-op-tijd met de XL, en misschien over drie en een half tot vier van het kleinere model. En dat is echt te duwen.

Inactief levensduur van de batterij is niet geweldig op model—zoals u kunt zien in de afbeelding hierboven, de Pixel 4 XL laat zien dat een volledig opladen duurt ongeveer 21 uur en 30 minuten. Dat is…niet geweldig.

In een wereld waar mijn iPhone XR is nog steeds zitten op 56 procent met meer dan vier uur aan het scherm op tijd, er is geen enkele reden waarom we zouden moeten accepteren dat om te raken van de lader na slechts een paar uur van gebruik. Het is zeker de laagste van de lage plekken voor de Pixel 4, en iets dat ik denk dat zal een grote dealbreaker voor een heleboel mensen.

Dus hier is de onderste lijn op de levensduur van de batterij: als dit iets is wat u over de zorg, krijgen de grotere telefoon, en u moet ten minste worden voldaan. Het is de enige manier om te gaan.

De Camera is Onwerkelijk

Als de batterij is het dieptepunt van de telefoon, de camera is op het hoogste punt. Het is fenomenaal, en eerlijk gezegd de grootste verlosser van het gehele pakket. Want als je wilt de beste camera die je kunt krijgen in een smartphone, dit is het Diepe Fusion veroordeeld worden.

Een eerste haatte ik het, toen vond ik het. Als een Zure Patch Kid. Cameron Summerson

Dat is wat maakt het zo moeilijk om te haten de Pixel 4 (niet dat ik wil om het te haten—ik wil love it), omdat de camera is net zo indrukwekkend dat het smeekt, kunt u de handset met u en foto ‘ s van…alles. Tussen de moordenaar Nacht Zicht en astrofotografie functies, de computer-verbeterde 8x zoom, dubbele blootstelling, en de absolute eenvoud van het net aanwijzen-en-opname wanneer u niet wilt dat om te knoeien met die onzin, deze camera zal blow your mind.

In feite, nam ik bijna elke foto in deze review met de Pixel camera alle foto ‘s van het XL-model (de zwarte) werden genomen met de kleinere Pixel 4, en alle foto’ s van de Pixel 4 (de witte) werden genomen met de XL. Dus, terwijl je dit leest, je was ook afgaande camera kwaliteit zonder het zelf te weten. Verrassing! De enige uitzondering is, natuurlijk, de foto ‘ s met beide samen, die werd genomen met…een andere telefoon. Kunt u raden welke?

Maar ik dwaal af—alle verleden Pixels had een grote camera ‘ s. Maar ik denk dat de Pixel 4 is de grootste sprong die we hebben gezien maar in de kwaliteit van de afbeelding. De rekenkundige fotografie winst hier zijn duidelijker dan welke telefoon dan ook voor.

   Een voorbeeld van de Pixel 4 de zoom-mogelijkheden: 1x, 2x, en 8x.

De Pixel 4 is de eerste Google-telefoon met meerdere achterkant camera ‘ s, ook. Het heeft een 12.2 MP primaire shooter naast een 16 MP tele zoom lens voor foto ‘ s. De overgang tussen de twee camera ‘ s is naadloos, die is anders dan de meeste andere Android-telefoons.

Wanneer u bijvoorbeeld een dubbele tik op het scherm om 2x zoom, het automatisch overschakelt naar de telelens, die toevallig ook recht op 2x. Extra inzoomen blijft op de tele lens; dan computational fotografie neemt om de 8x zoom eruit niet crap. Het is allemaal vrij netjes, en als je eenmaal erachter te komen dat je niet hoeft om te schakelen lenzen, super intuïtief. Ik neem het zal een eenvoudige overgang voor de gebruikers die niet gewend zijn aan multi-lens-apparaten.

Geschoten met Nacht Zicht.

Zo goed als de camera is, maar er is ook een beetje een donkere wolk opdoemen: de Pixel 4 niet voor onbeperkte opslag van foto ‘ s in volledige resolutie zoals afgelopen Pixel telefoons hebben. Dat was een groot pluspunt voor veel gebruikers, als ze zouden kunnen slaan onbeperkt foto ‘s in hun Google-Foto’ s account zonder enige wijziging aan de bron-bestanden.

Ik schoot dit in het midden van een warenhuis met waardeloze warenhuis verlichting. Geen bewerkingen. Kijk eens naar die kleuren! Cameron Summerson

Maar met Pixel 4, dat is voorbij. U kunt nog steeds het uploaden van foto ‘ s in originele kwaliteit, natuurlijk, maar nu zullen zij nemen ruimte in uw Google Drive. U kunt ook gebruik maken van dezelfde “hoge kwaliteit” opslag-optie die alle Foto ‘s krijgen de gebruikers, die gebruik maakt van Google’ s compressie tools te verkleinen. Je krijgt gratis onbeperkte opslag met deze optie.

Nacht Zicht met Astrofotografie-Modus Cameron Summerson

Veel gebruikers zijn onthutst over de verandering, wat logisch is, maar om eerlijk te zijn, ik kan niet zeggen een groot verschil (als ik het kan zelfs vertellen één voor één alle) tussen de originele afbeelding en Google gecomprimeerde afbeelding. Dus eerlijk gezegd, ik denk dat dit prima samengevat—het is een minder perk die je krijgt voor het kopen van een Pixel hoewel, die doet pijn. Ik krijg het.

De Nieuwe Assistent is Slimmer en Dommer op Hetzelfde Moment

De Pixel 4 heeft een nieuwe versie van Google-Assistent, en het is geweldig. Het is intuïtiever, meer conversatie, en minder opdringerig op het scherm. U kunt vragen wat voor weer het is, vraag dan het te delen met uw echtgenoot, en het begrijpt wat “dat” is. Het is erg cool.

De nieuwe Assistent-AI is minimaal. Cameron Summerson

Maar je kunt het gaat dieper dan dat. U kunt vragen om het te openen Twitter. U kunt vragen om u te laten zien Jimmy Butler op Twitter. Kunt u die vragen aan je laten zien foto ‘s van een bepaalde plaats wilt zien van de foto’ s van Orlando? Vragen. Wat over Disney World? Vragen. Magic Kingdom? Yep—vragen. Dit nieuwe, meer krachtige Assistent is beter, sneller, sterker dan ooit tevoren. Het is geweldig.

Maar—en dit is een grote maar voor sommige mensen—het werkt niet als er een GSuite-account op uw telefoon. Het hoeft zelfs niet de belangrijkste-account. Als u een GSuite account aangemeld op de telefoon, de nieuwe Assistent zal niet werken. Het zal standaard terug naar het oude. En man, dat is gewoon vervelend.

Natuurlijk, als u geen gebruik maken van GSuite, het is geen big deal! Maar als je dat doet (en veel mensen doen voor het werk), het is dom. Wat nog erger is, is dat het niet duidelijk is wat dit is nog een probleem—Google zegt dat het niet zal werken. Het zal uiteindelijk, maar dat geval niet nu.

De Onboard AI Slimmer is, Te

Google Assistent is niet de enige AI die kreeg een upgrade op de Pixel 4,—er zijn verschillende andere AI-gebaseerde tools die zijn voorzien van een kleine kwaliteit-van-leven-verbeteringen.

Bijvoorbeeld, de nieuwe Recorder app neemt stem transcriptie naar het volgende niveau. Het registreert en getranscribeerd audio, zodat u kunt sparen voor alle opnamen en gemakkelijk te zoeken naar specifieke tekst later. Als je jezelf opnemen van gesprekken, lezingen, interviews, etc. vaak, dan is het een killer tool. En het beste van alles: het werkt offline.

Alles wat de Recorder app nodig voor het verwerken van de menselijke taal is er op de telefoon, zodat het niet nodig is een constante verbinding met het internet om u te begrijpen. Dat is ook de reden waarom de nieuwe Assistent is dus veel sneller.

Langs dezelfde lijnen als Recorder is een zelfde soort functie met de naam ‘ Live Bijschrift. Dit is een systeem-brede functie die getranscribeerd audio-on-the-fly. Dus, als je een video bekijkt en schakel de Live Caption, zal het automatisch schrijven is al gesproken woord van de video en het tonen op het scherm. Het beste deel is dat het gek-nauwkeurige, ook. Ik was erg onder de indruk terwijl ik aan het spelen was met hem. Hoewel dit een leuke functie te gebruiken als je niet kunt luisteren naar een video die je bekijkt, het is een game-changer voor elke gebruiker die slechthorend is.

Ook nieuw voor de Pixel 4 is de Veiligheid van de app een app die in staat is om het detecteren van een botsing met de auto, met de vraag of u in orde bent, en zelfs automatisch bellen 911 voor u. Dat is een aantal van de volgende niveau detectie als het is nauwkeurig, maar het is super cool. Uw telefoon kan letterlijk je leven redden.

Veiligheid is meer dan alleen het detecteren van botsingen, maar het houdt ook uw medische informatie en kunt u aangeven contacten delen van een bericht in geval van nood. De hoofdpagina van de app heeft een grote “Start-bericht” knop die, wanneer getikt worden, zorgt voor een snelle boodschap die luidt, “ik ben in een noodsituatie. Hier is mijn plaats.” In slechts twee snelle tikjes, het laat de mensen die belangrijk zijn in uw leven en weet dat er iets mis is, en waar u bent, zodat ze kunnen hulp stuurt. Dat is geweldig.

Tenslotte is er de Call Screening functie. Terwijl deze Pixel-exclusieve feature is niet nieuw, het is toch de moeite waard om over te praten, want, man, het is zo cool. In principe, als je een gesprek hebt u drie opties: beantwoorden, weigeren, of op het scherm.

Wanneer u ervoor kiest om het scherm van de oproep, een Assistent-achtige stem antwoorden, vertelt de beller dat je met behulp van een screening service die wordt aangeboden door Google. De beller kan dan u vertellen waarom ze belt—iets wat die je kunt luisteren op in real-time, natuurlijk—en dan kunt u kiezen om antwoord als u wilt. Als je eenmaal hebt gebruikt Call Screening, het is moeilijk om terug te gaan naar een telefoon zonder.

Conclusie: De Beste Pixel met de Ergste Batterij

De mens, die witte. Zo goed. Cameron Summerson

Het lijkt alsof elk jaar is er een start probleem met Pixel telefoons. Dit jaar is dat de batterij, dat is een echte schande. Omdat andere dan de gemiddelde-bij-de beste levensduur van de batterij, dit is de beste Pixel die ik ooit heb gebruikt. De camera is beter dan ooit, en de interface is mooi gebaar navigatie, zeker nu het werken met derden starters als Nova, is een hoog punt in de nieuwe interface), het lichaam is slank en uiterst sexy…het is gewoon een verdomd goede telefoon.

En echt, ik ben niet zeker weet moet je de batterij van je weerhouden van ten minste overweegt de Pixel 4 voor uw volgende telefoon. Zoals ik al zei in het batterij gedeelte, als u een te krijgen, stel ik voor het XL-model, omdat het gaat beter levensduur van de batterij, maar als je bent dood ingesteld op het kleinere model, gewoon in de wetenschap dat de batterij is niet geweldig. Het dragen van een draagbare lader, houden draadloze opladers rond, wat—net klaar voor.

Want als je voorbij de batterij problemen, zul je hou van deze telefoon. Alles wat over is ronduit geweldig.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $799-999

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Waanzinnig goede camera ‘ s
 • Mooie display
 • Face Unlock is snel en soepel
 • De beste Android-ervaring
 • De “nieuwe” Google-Assistent is krachtig, intelligent en handig

En Wat We niet

 • Gemiddelde-bij-de beste levensduur van de batterij
 • Motion Gevoel is nog steeds een soort van overbodige
 • Met behulp van Pinnen in apps die het niet ondersteunen, Face Unlock (de meeste) voelt als een grote stap achteruit
 • Vloeiende Weergave is lang niet zo cool als het kan
 • Face Unlock is nog steeds niet zo veilig is als het zou kunnen worden