5 Ting Du Må Gjøre Når Du Får en Ny Telefon

0
95

Når du får din nye telefonen, er det et par ting du må gjøre for å få det opp til hastighet. Dette er ikke kommer til å bli lo om hvilke apper du installerer eller ganske bakgrunn. Dette er en full-on, pro-nivå guide til hva du må gjøre med en ny telefon.

Ønsker du å overføre over alle apper og data fra den gamle telefonen, selvfølgelig. Men du bør også sørge for at det er verdt å holde og gjøre det så sikkert som mulig.

Inspisere Den Nye Telefonen

Vi forventer at ting skal være fint rett ut av boksen, men når var siste gang du virkelig sjekkes? Gjør det nå når den er fortsatt under garantien, og du har fortsatt tid til å ta det tilbake.

 1. Se på alle sømmer der glasset møter tilfelle.
 2. Sjekk alle portene for å gjøre sikker på at de er riktig montering.
 3. Gå gjennom alle elementer som leveres i boks med det.
 4. Hvis du kan åpne undervannshuset og kontroller batteriet, gjør det.
 5. Ta ut SIM-skuffen og microSD-kortet skuffen hvis den har en.
 6. Ta en god titt på alt for sprekker. Sømmer må være det samme bredde for alle rundt. Det bør ikke være noe misfarging eller biter av plast som stikker ut heller.
 7. Plugger bør passe på riktig måte i sine havner. På telefoner, bør det ikke være noe slingringsmonn. Hvis ledningen plug ikke bo i havnen på egen hånd, eller det wiggles mye, er noe galt.

Hvis du ser noen av disse problemene, merk dem med en gang. Ta bilder hvis du kan. Hvis det ikke er opp til dine standarder, ta det tilbake.

Lade Telefonen For Åtte Timer

Når telefonen går din visuell inspeksjon, begynner å lade det. Holde telefonen er slått av og la den lade for en full åtte timer. Over natten er det enkleste.

Det finnes noen teorier om den beste måten å lade en telefon, men for første gang, vil du ønsker å sørge for at den har en fullt oppladet før du starter telefonen satt opp. På den måten, det vil ikke dø halvveis gjennom å installere en app, overføring av data, eller oppdatere telefonens operativsystem.

Gjøre De Grunnleggende Nye Telefonen Set-Up

Gjør et minimum for å sette opp den nye telefonen. Hver telefon har sin egen setup prosedyre, ofte inkludert sikkerhet å sette opp, så gå gjennom det. Hvis det finnes oppdateringer for operativsystemet til telefonen, og bruke disse som godt.

Ideelt sett oppdateringer for operativsystemet til å gi bedre sikkerhet og funksjonalitet, så det er best å alltid bruke disse.

Noen telefoner ønsker å starte overføring av data fra den gamle telefonen til den nye telefonen. Hvis dette trinnet kan enkelt gjøres senere, kan det være en god idé å sette det ut. Vi har fortsatt ikke hundre prosent vet at telefonen er god.

Inspisere Telefonen, Del 2

Vår første inspeksjonen var bare en fysisk en. Vi trenger å gjøre en funksjonell kontroll, så vel. Hvis telefonen ikke klarer det funksjonelle inspeksjon og alle våre data er av den gamle telefonen, vil du trenger å overføre det tilbake til den gamle telefonen, slik at du kan gå tilbake til den nye telefonen.

Når vi inspiserer telefonen denne gang, vi kommer til å sjekke:

Mobilnettet

Hvis telefonen ikke opprette en tilkobling til cell network eller faller det lett, og deretter resten spiller ingen rolle.

Du kan kontrollere dette ved å flytte inn og ut av stedene som den gamle telefonen ville slippe samtaler. Hvis den faller samtaler raskere enn den gamle telefonen, kan det ikke være så gode. Holde i sinnet, celle-signaler naturlig variere i styrke, selv når du ikke er på samme sted.

Screen-Funksjon

 1. Er det deler av skjermen som er mørkere eller lysere enn resten?
 2. Er det døde punkter?
 3. Ikke hele skjermen registrere tingene riktig?
 4. Er touch-skjermen er kalibrert slik at når vi trykker på ett sted, det er nøyaktig der hvor den trykker du registrerer?

Port Funksjon

 1. Koble hodetelefonene i og prøve dem. Virker det?
 2. Er det noen statisk eller spraking?
 3. Gjør det automatisk vil justere volumet når du plugger hodetelefonene i, slik at den ikke blåser mot trommehinnen ut?
 4. Plugg i laderen. Gjør telefonen umiddelbart begynne å lade?
 5. Viser det seg at den lades? Prøv det med veggen lader og en USB-port på en datamaskin.
 6. Når de er koblet til datamaskinen, kan du overføre filer frem og tilbake?

Kameraet Test

Ta noen bilder med alle kameraene på telefonen og i alle moduser mulig; fortsatt, video, panoramautsikt, slow motion…hva moduser det har. Gjør bildene kommer ut som de bør? Ikke alle måter å fange et bilde arbeid, som å trykke på en fysisk eller knapp på skjermen og talekommandoen.

Sjekk Trådløse Tilkoblinger

Kontroller at den nye telefonen skal koble til Wi-fi-og Bluetooth-enheter, og opprettholder en forbindelse over en rimelig avstand. Det skal forbli tilkoblet til Wi-fi-hvor som helst i hjemmet at andre enheter kan koble fra.

For Bluetooth, bør du være i stand til å holde kontakten på minimum 30 meter fra Bluetooth-enheten, hvis det ikke er noen vegger mellom telefonen og enheten. Disse to testene, er ikke definitiv, men. Hvis vi opplever et problem, kan problemet være med Wi-fi eller Bluetooth-enheter, og ikke telefonen. Sjekk med andre enheter hvis du har noen.

Hvis telefonen har NFC evner og du bruker tjenester som Apple Betaler eller Google Wallet, som skal testes så snart som mulig.

Sjekk GPS. Hvis du kan stille inn telefonen til å finne posisjonen din ved hjelp av kun GPS-signaler til å gjøre det. Så sjekk på telefonens kart for å se om den finner nøyaktig hvor du er. Hvis du står i et åpent felt, telefonens GPS bør være nøyaktig innenfor en 16 fot. radius. Hvordan vil vi vite? Vi vant ikke, men vi vil vite om GPS-er veien utenfor og sier at vi er to veier over.

Sjekk Telefonens Sensorer

Smarttelefoner har flere sensorer innebygd. De kan inneholde en gyroskop, magnetometer, akselerometer, nærhet og lys-sensorer.

Gyroskop sanser telefonens posisjon. Test det ved å dreie den nye telefonen, og se om den gjør det den er ment å gjøre. Slå sidelengs bør ta telefonen skjermen i liggende modus. Vippe det over gjør at skjermen slår du av for mange telefoner.

Den magnetometer bånd i nært samarbeid med GPS. Tenk på det som et kompass. Åpne telefonens kompass-appen og se om den finner nord og endringer retningene hvis du slår rundt.

Nærhet sensorer brukes til å se hvor langt telefonen er fra andre faste gjenstander. Den bruker en kombinasjon av et infrarødt lys-sensoren og en infrarød LED. LED skinner IR-lys, som vi ikke kan se, og IR-sensoren plukker det opp. Dette er hvordan telefonen vet at det er nær øret, og slår av skjermen.

Lys Sensorer oppdager hvor sterkt lyset er rundt telefonen. Dette er sensoren som brukes når kameraet er i autoflash-modus. Hvis det er nok lys, blitsen ikke går av og vice versa. Det er hvordan vi kan teste det, også.

Noen telefoner har barometers innebygd. Barometeret oppdager atmosfærisk trykk. Det kan brukes til å bestemme hvor langt over havet, vi er eller om det er innkommende endringer i været. Ikke alle telefoner som har disse. Hvis din gjør, vil det være en app som kan få tilgang til det, og vis du hvis det fungerer.

De fleste telefoner nå har en fingeravtrykkleser, kan brukes for ytterligere sikkerhet. Sette opp sikkerhet for å kreve fingeravtrykk og teste det. Hvis du ikke kan få inn i telefonen, lett å bruke fingeravtrykk-sensor, det kan være feil.

Sette Opp Telefonen Sikkerhet

Siden smarttelefon er en elektronisk forlengelse av vårt liv, vi trenger å holde telefonen sikker og trygg. Identitetstyveri vokser eksponentielt. Det faktum at vi har alt fra vår familie bilder til regjeringen ID til bank-og kredittkort som er lagret på våre telefoner, gjør dem en ettertraktet mål for tyver.

 • Sikre telefonen. Sette det høyeste nivå av sikkerhet på det som du kan. For de fleste telefoner, som betyr å sette opp fingeravtrykk lås. Det er på høy sikkerhet og høy bekvemmelighet, så hvorfor ikke?
 • Sett opp evnen til eksternt av telefonen. Hvis telefonen blir mistet eller stjålet, kan du eksternt slette den fra hvilken som helst datamaskin.
 • Krypter din telefon. Ved å kryptere alle data på telefonen, selv om noen stjeler mobilen din og kopier alle data fra en eller annen måte, vil dataene fortsatt være ubrukelig til dem. Det er mulig de kunne dekryptere den med nok tid og ressurser, men det er langt lettere for dem å bare stjele en annen ti telefoner som ikke er kryptert. Kriminelle er generelt opportunistiske. Når noe blir vanskelig, det er ikke verdt sin tid.

Til slutt, sikre nye telefonen fysisk. Få en god sak for den som vil beskytte den mot støt og fall. Det vil ikke være bombproof, men det vil hjelpe telefonen siste før det er tid for neste oppgradering.

Det er Godt Å Gå

Nå på at telefonen er fullstendig testet og beskyttet, du vet det vil fungere bra for deg i lang tid. Sikker, gjør disse tingene er ikke like morsomt som bare fyre opp telefonen og spille spill eller legge ut bilder, men det gjør at du kan gjøre det når du vil ned i veien.

Det er heller ikke så lenge en prosess som du kanskje tror. Hele denne prosessen, utenfor for å vente på telefonen for å lade, overføre data og kryptere det, bare tar omtrent en halv time. Da er det tid for å nyte telefonen i flere år.