15 Beste Stedene Å Selge Bilder På Internett

0
265

Før internett, hvis du ønsket å selge dine bilder, du vil sannsynligvis nærme seg en rekke aviser eller blader, eller skriv inn bilde konkurranser og håper å vinne pengepremier for din skudd.

I dag skjønt, internett er et utmerket redskap for å tjene penger, hvis du har en egen evne med et kamera fordi du kan selge bilder på internett. Det er ikke så mye om legitimasjon, men hvor god er ditt arbeid.

Det gir deg også frihet fra å jobbe på din egen bekvemmelighet fra den komforten av ditt hjem og fleksibilitet til å tjene penger på dine vilkår.

Der Hvor Å Selge Bilder På Internett

 1. Shutterstock
 2. Adobe Stock
 3. 123RF
 4. iStock
 5. SmugMug
 6. Etsy
 7. Kan Stock Photo
 8. Alamy
 9. Dreamstime
 10. Foto Ly
 11. 500px
 12. Snapped4U
 13. Stocksy
 14. EyeEm
 15. Din egen fotografering nettstedet

Shutterstock

Shutterstock er et stort bildearkiv som er vert hundrevis av millioner av bilder og videoer. Det tiltrekker seg tusenvis av bidragsytere som tjener penger ved å laste opp bildene sine til markedet.

Prisen strukturen er ganske komplisert som utbetalinger, som faller mellom $0,25 og $28 per bilde, basert på inntjening over tid (“lifetime earnings”), men du beholder opphavsretten slik at du kan selge andre steder.

Du kan også tjene som en affiliate ved å henvise andre fotografer eller kunder til nettstedet, og tjener hver gang de selge eller kjøpe bilder.

Adobe Stock

Adobe Stock (tidligere Fotolia) er en microstock nettsted som inneholder millioner av bilder på Creative Cloud-tjeneste ved hjelp av Adobe desktop programmer som InDesign, Photoshop, Illustrator og andre.

Royalties på mellom 20 og 46 prosent er utbetalt umiddelbart, i motsetning til andre nettsteder som vente til din konto balanse når en viss grense, eller etter en viss tid har gått.

123RF

Dette er et annet godt sted å selge bilder på nettet og tjene mellom 30 og 60 prosent per last ned avhengig av hvor mange som er kjøpt. Du kan tjene mer når 123RF kunder som kjøper større oppløsning på bildene og få betalt via PayPal, Payoneer, eller Skrill.

iStock

iStock ved Getty Images er et populært foto bibliotek som selger bilder til mer enn 1,5 millioner kunder over hele verden.

Når du fyller ut søknaden din, den iStock photo team vil gå gjennom, og etter godkjenning, kan du sende inn dine bilder og tjene royalties fra 15 prosent, eller opp til 45% per salg som en eksklusiv bidragsyter.

SmugMug

Dette nettstedet er litt forskjellig fra andre bildebyråer områder som det er abonnementsbasert og profitt potensial er mye høyere enn utbetalingene for andre nettsteder.

Du holder 85 prosent av markup-pris for dine bilder, men det er en catch – du har å kjøpe en Pro-abonnement for å nyte høy royalty.

Etsy

Du sannsynligvis vet Etsy som en markedsplass for håndlaget kunsthåndverk og samleobjekter, men du kan også selge dine bilder på plattformen. Med en etablert publikum på mer enn 30 millioner brukere, er du nødt til å gjøre noen gode penger fra din unike fotografering.

Du kan angi priser for bildene dine og kontrollere hvordan du vil ha dem vises til kjøpere. En nyttig håndbok som er tilgjengelig slik at du kan lære å lage din merkevare, marked, pris og selge dine bilder, pluss hvordan å være vellykket på plattformen.

Kan Stock Photo

Kan Stock Photo er en stock photo markedsplass som appellerer til de prisbevisste som kjøper sin prisene er litt billigere enn andre steder. For å komme i gang, vil du sende inn tre bilder til vurdering, og når du har blitt godkjent, kan du laste opp og begynne å tjene.

Utbetalingene varierer mellom $0,25 og $75, og du vil bli betalt via PayPal når du tjener $50. Du kan tjene en ekstra $5 for hver fotograf du se til å selge sine fotografering på nettstedet.

Alamy

Alamy har millioner av bilder tilgjengelig for salg og en god kommisjonen utbetaling til å starte opp. Bidragsytere mottar en provisjon av 50 prosent månedlig på hvert salg, så lenge ryddet midler er $50 eller mer. Du står fritt til å selge bildene dine andre steder på nettet, noe som gjør det til et av de beste valgene for folk som ønsker å selge sine bilder på nettet.

Alamy samarbeider også med media byråer, som betyr at du kan få betalt for live nyheter bilder også.

Dreamstime

Bilde: selge-bildene-online-dreamstime

Dreamstime lar deg selge bilder på nettstedet ditt og få royalties mellom 25 og 50 prosent per nedlasting, pluss 20 cent for hver akseptert opplasting. Hvis du selger utelukkende gjennom Dreamstime selv, vil du få 60 prosent royalty på alle bildene.

Deres vetting prosessen er strengere enn andre plattformer, så bare laste opp ditt beste, høy kvalitet på arbeidet. Fotografering og design konkurranser er også tilgjengelig slik at du har lagt insentiver til å vinne premier for arbeidet ditt.

Foto Ly

PhotoShelter er en ecommerce plattform som integrerer inn på din nettside og ulike sosiale medier, slik at du kan selge dine bilder. Det er abonnementsbasert som ikke bare lar deg beholde full kontroll over visning av bildene dine, men lar deg også holde 92 prosent av salgssummen.

500px

Dette er en community-basert fotografer’ plattform hvor du kan liste opp dine bilder og tjener mellom 30 og 60 prosent provisjon utbetaling på ikke-eksklusiv og eksklusive bilder henholdsvis.

Du kan også delta i Bildet Quest konkurranser og vinne premier.

Snapped4U

Dette nettstedet er utelukkende for stående og event fotografering, så hvis du er på reise, fortsatt-livet, landskapet og bildebyråer nisje, dette er ikke for deg.

Du kan opprette gallerier for hendelser eller pengeinnsamling og en del av salget vil bli donert til veldedighet. Betalings-terskelverdiene er lavere enn i andre områder, og er sendt ut på 1. og 15. i hver måned, etter å ha tjent opp minst $20.

Stocksy

Stocksy er en favoritt for utgivere på jakt etter nye bilder til bruk på deres innhold. Det kommandoer svært høy fotografering standarder, og krever eksklusivitet, så kan du ikke selge dine bilder andre steder online eller offline.

Utbetalingene er mellom 50 og 75 prosent av de totale innkjøpene, som er ganske sjenerøs i forhold til andre nettsteder.

EyeEm

Dette nettstedet fokuserer på reklame bildebyråer. Hvis arbeidet er fokusert på kommersielle eller reklame fotografering, kan du få ditt navn og merke ut det gjennom EyeEm.

De gir tre lisenser under som du kan selge bilder: Sosial -, Web-og Full, noe som hente $20, $50, $250 per bilde henholdsvis. En 50 prosent provisjon belastes per bilde selges, pluss at du kan legge inn oppdrag og tjene mer penger.

Din Egen Fotografering Nettstedet

Ingenting slår å selge dine bilder på din egen fotografering ecommerce plattform. Hvis du har teknisk know-how for å gjøre dette, kan du spare på kostnader og tjene 100 prosent fortjeneste per bilde selges.

Hvis du ikke er tech-savvy, kan du bruke en gratis nettsted byggmester som gjør alt backend fungere for deg, og begynne å selge dine egne bilder på lager. Legg til plugins for kjøpere å laste ned elementer som er kjøpt og betalingsløsninger for enkel gjennomføring av transaksjoner.

Hvordan Å Selge Bilder På Internett

Identifisere markedet. Hvis du kan ta flotte bilder, du kan selge dem på nettet for kontanter.

Bloggere, nettside eiere, stock photo nettsteder, markedsføring etater, eller personer som søker etter unike, bilder av høy kvalitet for å inkludere i sitt innhold er noen av de største forbrukerne av online fotografi.

Det betyr at du har potensial til å selge bilder i alt plass i disse gruppene er å produsere innhold for.

Velg en plattform

Når du er ferdig med å redigere bildene dine, og du er klar til å selge dem, trenger du en liste over de beste stedene å selge dine aksjer fotografering til. Det er dusinvis av arkivfotografi nettsteder der du kan laste opp bilder eller illustrasjoner, og få betalt hver gang de er lastet ned.

Hvert nettsted tilbyr ulike betalinger og fordeler for bidragsytere. Før du skriver en juridisk kontrakt med noen av dem, forskning hvordan de håndterer bilder, opphavsrett, eksklusivitet vilkårene, og andre forhold, slik at du vet hva du får til.

Det er også fordeler og ulemper av å selge bilder på nettet som du må være klar over. For eksempel, en av ulempene er volumet av bilder på lager fotografering nettsteder.

Hvis arbeidet ikke er unikt eller høy kvalitet, det vil ikke gjøre noen grep. Plus, vil du trenger for å selge mye siden du ikke gjøre en masse penger fra hvert bilde.

Fordelen er at bildene vil være i front av mange kjøpere som kunne bestemme seg for å kjøpe dem.

Selger På Din Egen Fotografering Nettstedet

Alternativt, hvis du er tech-savvy, kan du selge dine bilder på nettet deg selv ved å sette opp en foto butikk hvor kjøpere komme og kjøpe bilder.

Hvis du tar denne ruten, kan du legge til nøkkelord og søkeord for kjøpere til å enkelt finne bilder, eller bruk sosiale medier nettverk og fortelle folk om fotograferingen din bedrift.

Men det er ikke alt; du kan arbeide med nettsteder som gir kundene mulighet til å skrive ut bilder på fysiske elementer som er tilpasset krus, t-skjorter og lerreter.

Du kan også registrere deg for å være et bilde anmelder, og se bilder som andre fotografer, sende, eller på listen din fotografering som en tjeneste.