Sette Opp Egendefinerte Reddit Varsler Med “Varsleren For Reddit”

0
135

Alle vet Google Alerts, hvor du kan bli varslet via e-post og/eller RSS-feed hvis et bestemt søk dukker opp noe nytt. Den brukes av et stort antall mennesker og er lett en av Googles mest brukte verktøy.

Men visste du at noen har nå startet en tilsvarende tjeneste for Reddit?

Å være tydelig, “Varsleren for Reddit” er ikke offisielt støttet av Reddit så langt vi kan se. Det er heller ikke en del av selskapets produkttilbud. Det er i stedet et verktøy laget av en privatperson som bruker Reddit API for å overvåke nettstedet ditt og oppgi e-post-basert tilpasset Reddit-varsler for folk å overvåke en bestemt ord eller uttrykk.

Men hvis tjenesten tar av, kan vi for alvor se Reddit å kjøpe det. Det er veldig bra.

Hvorfor Bør Du Opprette Egendefinerte Reddit Varsler?

Reddit regninger seg selv som “forsiden av Internett”, og dette er ikke å overdrive på noen måte. Reddit er stor, noe som er nok understatement of the century. Består av tusenvis av “subreddits” på ethvert tenkelig emne, kan du finne ganske mye alle fag du er ute etter på det.

Så vel som forbrukere priste selskaper og deres produkter, kan de ganske enkelt slå og klage om disse selskapene, og produkter også. Samme gjelder for nettsteder som dette. Hva er folk sier på Reddit om oss? Liker de arbeidet vårt? Eller har vi rasende person ved å si Windows er bedre enn på en Mac?

Mens vi kan selvsagt manuelt søk Reddit til enhver tid en slik prosess kan være arbeidskrevende og tidkrevende. “Varsleren for Reddit” på den annen side er konstant sentinel, som står vakt og klare til å varsle deg når søkeordene dine er ytret på Reddit.

Prisene Planer

Før vi går inn på det indre arbeidet i “Varsleren for Reddit”, er det verdt å sammenligne priser planer, så det er selvsagt forskjeller mellom dem.

Det er en gratis tier og to betalt lagene. Som du kan se, den frie tier er sterkt begrenset til bare ett søkeord (kalt en “searcher”). Resultatene er også levert til deg som “lav prioritet”, som betyr at du ikke vil få resultater i sanntid. Gratis tier er mer eller mindre en “prøv det ut og se hva du synes om tjenesten” tier.

Betalt planer fjerner alle disse restriksjonene, og den eneste forskjellen mellom de to planene er antall “søkere” kan du kjører på en gang. For $2.99 plan, kan du ha 3 og $10 plan, kan du få 25.

$10 kan virke som mye penger for en tjeneste som dette, men hvis du er en høy inntekt selskap som baserer seg tungt på ditt omdømme, $10, er ingenting. Men å si, slik at selskapet kan ha mer enn 25 søkeord kjører.

Vi fikk tilgang til $10 tier for å prøve ut tjenesten, og dette er hva vi fant.

Hvordan Det Fungerer

Når du har laget en konto, du er pålogget, og valgt plan, og det er på tide å sette opp din første searcher – som er egentlig en tilpasset Reddit varsel.

“Søkere” gir deg en liste over alle kjørende søk vilkår og deres status. “Legg Searcher” er der du kan legge til en ny. Så klikker du på det nå.

Dette er alternativene du blir presentert med.

Søk etter Strengen” er søkeordet ditt eller keyphrase. Det er nesten det samme som hvordan du ville søke på Google, som følgende på NFR viser :

Men husk at de mer vanlige uttrykket, jo mer oversvømmet du kommer til å få varsler. For å se dette for meg selv, jeg nevnte “hunder” som en søkestreng og plutselig min Gmail-innboksen fikk oversvømmet med e-post.

Så lærdommen her er å gjøre søket så spesifikt som mulig, for å unngå for mange falske positive og/eller så mye ting som du er bokstavelig talt drukner.

Uansett, tilbake til innstillingen opp i søket. Du kan velge fra følgende :

  • Innlegg, kommentarer, eller begge deler.
  • Om søket er case-sensitive eller ikke. Med andre ord, hvis du skriver inn søkeordet med en øvre-saken første bokstaven, vil det bare se etter resultater, med en øvre-saken første bokstav.
  • Lengden på intervall varsel. Om du skal bli varslet umiddelbart eller daglig i en fordøye e-post. Hvis du er på den gratis plan selv om det ikke vil være “chat” så vil du være i lavt prioritert i køen.
  • Inkludere/Ekskludere Subreddits. Dette er hvor du kan si at hvis du ønsker å sette fokus på bestemte subreddits eller utelate bestemte subreddits. Dette bidrar til å gjøre resultatene mer målrettet, slik at du får de resultatene du faktisk ønsker.

Klikk “legg til” og NTR bot vil gå ut og gjøre sin ting.

Så snart det finner resultater som samsvarer med søkeordene dine, vil du få en e-post.

Tilpasset Reddit varsling tjenester som dette er en stor tidsbesparende for de som bruker og stoler på sosiale medier tungt. Å holde sanntid oversikt over oppdateringer på disse plattformene er rett og slett umulig, gitt mengden av ny informasjon som flyter gjennom dem på en daglig og timebasis.

Varsleren for Reddit hjelper folk til å holde på toppen av det som er sagt om dem og deres interesser på forsiden av Internett.