Søvn Smartere – De Beste Enhetene For Bedre Søvn

0
89

En god natts søvn er en sjelden ting, som det slår ut. Ifølge statistikk, mer enn 35% av voksne ikke får nok søvn om natten. Par som statistikken med det faktum at 20% av alle bil krasjer er forbundet med søvnighet og du har en oppskrift for katastrofe.

Men vår søvnløshet kan ikke få skylden utelukkende på en fartsfylt samfunnet og for mange skjermer. Det er også grunn, i hvert fall delvis, til søvnforstyrrelser. Hvor mange mennesker kjenner du lider av søvnløshet? Hvor mange mennesker kjenner du snorke? Små, tilsynelatende ubetydelige vaner kan legge opp til dårlig søvnkvalitet.

Det finnes heldigvis løsninger som ikke involverer multi-natts søvn studier der du føler deg mer som en lab-mus enn et menneske. Høyre smarte enheter kan hjelpe deg å sove smartere og forbedre din nattlige rutiner, slik at du får en god natts søvn hver natt.

Lyd + Sove SE (Amazon)

For mange mennesker, total rolig er det motsatte av å slappe av. En liten mengde av bakgrunnsstøy kan gjøre det lettere å slappe av, fordi det kan drukne ut mer plutselige lyder som kan vekke deg fra å sove. Hvis du bor i byen, lyden av en høy bil eller en sirene, vil påvirke kvaliteten på søvnen selv om det ikke våkner helt.

Lyden + Sove SE lager hvit støy fra en av 64 ulike profiler. Det høres ikke loop og gi en mer autentisk opplevelse. Denne enheten bruker “Adaptive Lyd” – teknologi som justerer automatisk volumet av sin lydbilder hvis noen lyder er registrert som kan vekke brukeren.

Philips Hue Smart Lys (Amazon)

Når du begynner å føle deg søvnig på kvelden, er det ikke alltid grunn av tretthet—det er på grunn av en kjemisk som pumpes ut av hjernen din. Pinealkjertelen er aktivert av mørke og starter produksjon av melatonin. Imidlertid, antall lamper rundt en by, og inne i huset (spesielt blått lys) forstyrre denne naturlige syklusen i kroppen og gjøre det vanskeligere å sovne.

Smart lys som Philips Hue-lyspærer kan bli programmert til å dempe gradvis over en viss periode av tid. Dette langsom reduksjon av lys simulerer en solnedgang og kan utløse kroppen din til å begynne å produsere melatonin, noe som resulterer i følelser av søvnighet og en mer naturlig ønske om å krype i seng—fordi, som du vet, er å tvinge deg selv til å sove kan virke mot sin hensikt.

Sleep & Våkne Lampe (Amazon)

Mens en solnedgang som utløser kroppen din til å føle seg søvnig, en soloppgang gjør det motsatte. Det store flertallet av folk våkner brått på grunn av en vekkerklokke, noe som har en negativ innvirkning på humøret, og er bare en forferdelig måte å starte dagen på.

Imidlertid, å våkne opp til en naturlig sunrise (eller en lampe, som simulerer en naturlig soloppgang) bringer deg ut av søvn i en mer skånsom måte. Vil du våkne opp med mer energi og føler seg mindre groggy enn du ellers ville. Dette er perfekt for de som trenger å våkne opp før sola.

Behagelig Sleeptracker Skjerm (Amazon)

Hvis du er seriøs om å forbedre din søvn, en av de beste investeringene du kan gjøre er en sove-tracker. Disse enhetene er enten slitt, eller føres under madrassen (vår anbefaling er sistnevnte), og tiltak for de ulike stadier av søvn.

Søvn trackere kan fortelle deg hvor lang tid det tok deg å sovne, hvor mye tid du brukte på de ulike stadier av søvn, og mye mer. Den Behagelig Sleeptracker Overvåke analyserer din puste mønstre, sove sykluser og mye mer for å gi deg detaljert analytics om hvordan du sover.

Hvis du ønsker å holde styr på søvn, men kan ikke råd til en egen tracker, det finnes andre alternativer. For eksempel, du kan laste ned en rekke forskjellige iOS-apper som kan hjelpe deg med å spore din søvn.

Sirkel Hjem (Amazon)

Noen ganger din kvaliteten på søvnen er mindre om søvn i seg selv og mer om å få det. Sent på kvelden og Twitter, YouTube og Instagram binges kan holde selv de sleepiest personen våken lenge forbi sine sengetid.

Sirkel Home gir deg kontroll over Wi-Fi på enkelte enheter, gir bruksstatistikk, og lar deg opprette frister etter der enheten automatisk slås av for Wi-Fi-tilgang. Hvis du finner deg selv i stand til å slutte å surfe på nettet på et bestemt tidspunkt, løsningen er enkel: det er bare å slå tilgang til det før neste morgen.

Selvfølgelig, du kan alltid deaktivere Sirkel Hjem i en nødssituasjon (f.eks. hvis du trenger å gjøre ferdig litt arbeid på nettet), men det er en god måte å bryte en dårlig vane.

SmartDuvet (SmartDuvet)

Få ting forstyrre søvn som å være for varm eller for kald. Den SmartDuvet gir deg point-by-point kontroll over hvilken temperatur du vil ha din seng for å være, og det har til og med to separate soner for par å utnytte.

Teknologien forhindrer at det danner seg fuktighet, reduserer svette, og er også sagt å bidra til å hindre bed bugs. Den villeste delen? Den SmartDuvet faktisk gjør seg i morgen ved oppblåsing ulike lommer av luft gjennom sitt design. Det er fremtiden i en boks, og det kan være akkurat det du trenger for å sove bedre på natten.

Åtte Sove Smart Seng (Åtte Søvn)

Det er ingen produkt anbefaling for dette, fordi det rett type seng skiller seg for så mange mennesker. Smart senger kan bli funnet på alle forskjellige pris poeng, fra en rimelig $1,000-$2,000 prisklasse hele veien opp til et eye-vanning $36,000.

Nøkkelen er at disse senger automatisk justere basert på brukerens biometriske data til å holde den sovende så behagelig som mulig. En smart bed er løsningen for den personen som har prøvd alt annet, og kan ikke synes å sovne, uansett hva.