5 Beste Utendørs Smart Plugger av 2019

0
301

Smart plugger legge til enestående nivåer av brukervennlighet til dag-til-dag liv. Du kan kontrollere selv gamle apparater fra telefonen via Wi-Fi. Noen smart plugger kan selv bli satt på tidtakere og venstre for å fungere automatisk.

Andre kan bli satt til å deaktivere hvis ingen bevegelse i et rom. Disse er små, billig enheter som endrer måten vi nærmer rutinemessige oppgaver, men de fleste av dem er ikke værbestandig på noen måte.

Når det gjelder å finne den rette utendørs smart plug, alternativene er mer begrenset. Et utendørs smart plug er nyttig for ferie dekorasjoner eller bare dag-til-dag bruk, som slår en sikkerhet søkelyset på dine hjemme, men det er kanskje ikke føler for det, hvis du ikke kan finne en anstendig en. For å hjelpe, vi har rundet opp det vi mener er de beste smart-plugger for bruk utendørs.

iDevices Utendørs Bryteren (Amazon)

Den iDevices utendørs slå gir deg nivåer av kontroll over din ferie lys viser du aldri engang visste at du ønsket. Smart plug-fungerer med både Siri og Alexa, gir to separate uttak for å koble ting til, og er testet for utendørs bruk med en IP44 værbestandig rating. Dette betyr at det er trygt å la seg ut i regnet, men det vil ikke overleve total innlevelse.

Det er noen ulemper, fremst av dem er at du ikke får individuell kontroll av hvert utsalgssted. Slå av strømmen til en enkelt utsalgssted slår av strømmen til både. Når det er sagt, $43 det er et billig alternativ til å levere smartere kontroll av julelys.

Maxcio Utendørs Wi-Fi Stikkontakt (Amazon)

Den Maxcio Utendørs Wi-Fi Stikkontakt er en av de beste smart-plugger for utendørs, så det sjekker ut ganske mange bokser fra begynnelsen av. Det er kompatible med talestyringsfunksjonen gjennom både Amazon Alexa og Google Hjem, og gir deg individuell kontroll over hver stikkontakt.

Du kan angi tidsplaner og tidtakere for hvert utsalgssted, for—selv om å skape en kunstig flimmer i din julelys er kanskje ikke den beste ideen. Oppsett og konfigurasjon tar bare et par minutter, noe som gjør Maxcio Utendørs Wi-Fi Outlet i utgangspunktet plug-and-play.

Som iDevices bryteren, Maxcio uttaket har en IP44 værbestandig rating. Mens det ikke krever en sentral hub for å betjene, Maxio bare fungerer på 2,4 GHz-båndet, ikke 5 GHz. Smart plug måler også spenning og energi lekkasje.

Mens du vil ikke få detaljerte rapporter om hvor mye energi hver port bruker, eventuelle enheter som er koblet til vil det være beskyttet. Den Maxcio er budsjett-vennlig, for å komme inn på bare $25 på Amazon.

Kasa TP-Link Smart Utendørs Plugg (Amazon)

Hvis du leter etter merkevare anerkjennelse, er det vanskelig å finne et selskap bedre kjent enn Kasa. Den Kasa TP-Link Utendørs Smart Plug gir deg individuell kontroll over begge sine utsalgssteder, samt muligheten til å sette opp timeplaner og tidtakere.

Der Kasa utendørs plug virkelig skinner, men er værbestandig rating. Kommer inn på IP64, dette utendørs smart plug har en mye høyere rating enn de andre på denne listen. Det er designet for å håndtere omtrent alt været kan kaste på den korte av total innlevelse.

Den Kasa TP-Link Smart Utendørs Plugg kan styres via Google Hjem og Alexa. Det er flott for å kontrollere noe som en pool pumpe eller et elektrisk apparat. Det har også Wi-Fi-rekkevidde opp til 300 meter, noe som betyr at du kan bruke og kontrollere det langt fra hjemmet. Design og foringsrør er klumpete, men gir rikelig med plass til å koble ledninger til hver butikk.

Geeni Utendørs Smart Plug (Amazon)

De fleste av de beste smart-plugger på denne listen har to porter, men ikke alle er ute etter som. Noen ganger trenger du en enkel port i en relativt snever ramme for arbeidet i lukkede områder, og du trenger det på et budsjett.

Hvis dette er tilfelle, Geeni Utendørs Smart Plug er det beste valget. Kommer inn på $19.99 på Amazon, er dette smart plug har Wi-Fi innebygget i sin utforming—ingen-hub som kreves. Den er kompatibel med Amazon Alexa, Google Hjem, og Microsoft Cortana. Du kan også sette opp planlegging og tidtakere slik at det bare gir strøm i stille perioder.

Selv om ingen IP-rating er gitt, beskrivelser av produktet gjør det virke som en IP44-klassifisering er mest sannsynlig innsats. Det kan mangle bjeller og fløyter av noen av de andre smart-plugger, men gir nok av verktøyet for sin lave pris.

Tonbux Utendørs Smart Plug (Amazon)

Tonbux kan være en relativt ukjent firma, men deres utendørs smart plug sett dem bortsett fra konkurransen for en helt klar årsak: det har tre separate porter, som hver kan styres uavhengig av de andre.

Den Tonbux er IP44 værbestandig og kan styres fra Google Hjem og Amazon Alexa. I henhold til spesifikasjoner, hver kontakt kan støtte 15 ampere og 1875 watt på sin egen, noe som betyr at du har nok av kraft for alle enheter som du kanskje ønsker å kontrollere.

Dette smart plug er ideell for bruk under en carport eller utenfor et verktøy skur der du kanskje trenger å koble flere enheter på en gang.