Hur man Installerar ett Smart Lock

0
124
Josh Hendrickson

När du ställer in en ny smarthome, en av de enklaste gadgets som du kan lägga till din arsenal är ett smart lock. Det är inte mycket svårare än att byta en vanlig lås på ditt hem. Här är vad du ska göra.

Grunderna

För denna guide, vi håller på att installera en Schlage Koda smart lock. Även om du har en annan smart lock från ett annat märke, de flesta (om inte alla) steg kommer att vara den samma. Du kommer i allmänhet att finna tre huvudsakliga komponenter i en smart lock: en yttre bit som kan ha ett tangentbord, lås för en nyckel, eller båda, en interiör bit som håller batterier och elektronik, och skruven som säkrar din dörr. Den svåra delen är att ansluta dem alla.

Som ett snabbt tips: Du kanske har sett råd att testa din smart lock innan du installerar den genom att sätta in batterier för att slå på den. Då kan du vara säker på låset befogenheter upp innan det är i dörren.

Det verkar som goda råd, men första gången en smart lock sätts på, den testar om dörren står inför eller rätt inför och justerar bolt mekanism för att matcha. Utan en verklig dörr för att testa mot, det kanske gissar fel, och din installera inte kommer att fungera korrekt. Om du vill utföra detta test, bör du kontrollera att instruktioner för en fabriksåterställning processen. Efter att du kört testet, factory-reset låset.

Ta bort den Gamla Lås

Innan du kan installera din nya smart lock, som du behöver för att ta den gamla. Standard lås är lätta att ta bort, så länge du har tillgång till inredning av ditt hem ändå. Börja med att hitta de två skruvarna på insidan tummen vänd arb. Så skruva dem.

Josh Hendrickson

Öppna dörren (om du inte redan har gjort det) och gå till framsidan av lock (där du för in din nyckel). Nyckeln församlingen ska vara lös, dra av det.

Josh Hendrickson

Nu på sidan av dörren, se till att skruven som glider ut när du låser den. Skruva loss de två skruvarna och dra bulten församlingen ut.

Installera Din Smarta Lås

Nu hittar bult för din nya lock, och se till det övre märket:

Skjut bult till din dörr ram, och se till att hålla de “främsta” ansikte upp. Titta i hålet i dörren för att se om bolt interiör centra med din dörr också. Du kommer att märka tre hål i församlingen—de bör vara så nära mitten som möjligt. Om inte, kan du antingen förlänga eller förkorta skruv (beroende på aktuell längd) för att centrera det. Vanligtvis, du gör det genom att vrida skruven mekanism, men du kan också använda en skruvmejsel i stället. Skruva sedan i de två skruvarna för att låsa skruven på plats.

Det behöver inte vara perfekt centrerad, men det ska vara nära. Josh Hendrickson

Nästa, hitta utomhusmontage bit till låset. Uppmärksamma lång sak bar och elektroniska tråd.

Josh Hendrickson

Infoga församlingen till din dörr. När du gör så, tråd saken bar genom det mittersta hålet för bulten församlingen. Det bör vara den enda hål baren passar igenom. Försiktigt sida ledningar under bolt hårdvara. Vill du se till att hårdvara inte planen ledningar.

Josh Hendrickson

Om din smarta lås församlingen verkar benägna att falla ut genom dörren vid denna punkt, kommer vi vara säkra det i ett senare steg. Detta är särskilt vanligt med höga knappsatser. Du kan överväga att använda dubbelhäftande tejp för att hålla den på plats tills du kan helt säkra lås.

Några smarta lås har en stål eller plast platta som går mot insidan av dörren. Ta tag i det och kör tråd från den främre montering genom det. Sedan hitta två långa skruvar och kör dem genom de två andra håller bult för montering på framsidan församlingen. Detta kommer att låsa allt på plats.

Med några lås, ska du bifoga invändig montering med två långa skruvar utan plåt.

Josh Hendrickson

Anslut kabeln från en bit till invändig montering. Vanligtvis, interiör bit innehåller kanaler för att köra ledningar genom och förhindra klämskador.

Josh Hendrickson

När du har kabel är ansluten, ställ interiör lås på dörren, och fäst det med skruvar.

Josh Hendrickson

Nu är allt som är kvar att göra är att sätta in batterierna. Första gången ditt lås slås på, kommer det att testa hur dörren står inför. Det är normalt för att låsa och låsa upp flera gånger som en del av processen. När den är klar, kan du koppla ihop din app och ställa upp Nålar om du har en knappsats.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Använder Flera Skärmar på Din Mac
  • “Hur vill Ändra Standard-Skalet Bash på macOS Catalina
  • “Hur Windows 10 “Återställ den Här DATORN” Har Blivit Mer Kraftfulla
  • “Där Är iTunes Har i macOS Catalina?
  • “Vad är Nytt i Ubuntu 19.10 “Eoan Hermelin,” Finns Nu