Hoe Te Stoppen met iTunes Automatisch wordt geopend Wanneer U Klikt Op Een iOS-Link

0
54

Als iTunes is het automatisch openen elke keer dat u op een iPhone of iPad app download link, dan is uw browser is ingesteld om het programma te openen. U kunt stoppen met iTunes automatisch openen van de App Store links door te wijzigen hoe uw browser omgaat met die links.

Waarom zou je dat willen verhinderen dat dit gebeurt? Er zijn absoluut een aantal echt grote iOS-apps die er zijn, het kan behoorlijk frustrerend als alles wat je wil is te lezen via een app van de beschrijving of de waardering. Het is vooral vervelend als iTunes niet wordt geopend, en nu moet je wachten tot deze volledig op te laden, zodat u kunt afsluiten.

Elke browser werkt een beetje anders, dus kies de set van instructies die van toepassing zijn op het programma waar de links openen in iTunes automatisch.

Tip: iTunes kan een heel gedoe zijn als het gaat om andere taken te. Leren hoe om te voorkomen dat iTunes van de wijziging van de muziek-map als het ‘ s doen dat ook.

Waarom Doen iOS Koppelingen worden Automatisch Geopend?

Dit gebeurt omdat op een bepaald punt in het verleden, als u hebt geklikt op een iOS-link, wordt u gevraagd of je wilde om het te openen in iTunes. U moet een checkbox aangevinkt om te onthouden uw beschikking, zodat elke volgende keer dat u opent een iTunes link, zal de lancering van de app pagina met details over het programma in plaats van in uw browser.

Hoe dit werkt is via een bestand dat eindigt met de .itg bestanden met de extensie. Sinds iTunes geassocieerde deelnemingen .itg bestanden met zichzelf, een bestand op uw computer dat eindigt met de extensie of het bestand dat u probeert te openen van uw browser, zal starten in iTunes.

Opmerking: Het enige verschil is met Chrome Rand, die niet over een optie om te “onthouden” uw antwoord en zal dus altijd open iOS links in iTunes, maar alleen als u handmatig zeggen te doen. Je kunt het niet dwingen die browsers om te stoppen met je vragen en je kan me niet herinneren een “ja” of “nee” beantwoorden.

Firefox

 • Selecteer de drie-linked menu-knop aan de rechter kant van Firefox.
 • Kies Opties.
 • Zoek voor de Toepassing van de zoekbalk aan de bovenkant.
 • Zoek het item met de naam itms.
 • Selecteer de pijl-omlaag pijl naar rechts, en kies Altijd vragen.

Opera

Opera heeft een Handlers – menu in de ‘instellingen waar u kunt stoppen websites van de interface met uw programma’ s, zoals iTunes. Helaas kunt u niet uitschakelen gewoon iTunes links, dus wanneer het voltooien van deze stappen om te voorkomen dat iTunes automatisch worden geopend wanneer u klikt op iOS links, bent u ook in het stoppen van een ander protocol handlers (zoals mailto: – links openen van uw e-mail programma).

 • Selecteer het Opera menu in de linkerbovenhoek van het programma.
 • Kies Instellingen.
 • Zoeken naar handlers.
 • Klik Op Site-Instellingen.
 • Scroll naar beneden en kies Handlers.
 • De instelling uitschakelen door te klikken op de knop, waardoor het wit in plaats van blauw.

Internet Explorer

Internet Explorer protocol handlers worden beheerd, niet in de browser maar in plaats daarvan via het Control Panel. Echter, gaat de route niet altijd werken, dus de beste manier om ervoor te zorgen dat u kunt bewerken in de iTunes en Internet Explorer vereniging met .itg van bestanden is een kleine wijziging in het Windows-register.

 • Open de Register-Editor door de lancering van het dialoogvenster Uitvoeren (WIN+R) en het invoeren van regedit.
 • Navigeer naar HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftInternet ExplorerProtocolExecuteitms.
 • Dubbelklik op WarnOnOpen in het rechterdeelvenster.
 • Verander de waarde naar 1.
 • Selecteer OK.

Geen reboot nodig is om deze veranderingen te maken stick. De volgende keer dat u een iOS-koppeling in Internet Explorer, wordt u gevraagd om de lancering van iTunes.

Sluit dit scherm, of selecteer Toestaan , maar ook het vakje waarin u wordt gevraagd of u moet altijd worden gevraagd met dit venster. De check zorgt ervoor dat iTunes niet automatisch wordt geopend wanneer u klikt op een iOS-koppeling.

Chrome & Edge

Rand en een moderne versie van de Chrome-browser niet automatisch start iTunes, dus er hoeft geen instellingen te wijzigen. Echter, u mogelijk nog steeds gevraagd om iTunes te openen wanneer u op een iOS-koppeling.

Om te verhinderen dat dit gebeurt in deze browsers bij het openen van het itg link, klik op de optie die zegt niet open iTunes. In Chrome, kiest u Annuleren, of Niet in de Rand.

Of, als je de link naar de app gekopieerd, plakken zonder op enter te drukken, en verwijder de itms:// aan het begin. Het invoeren van die nieuwe URL laat u de app details in uw browser in plaats van iTunes.