Hoe te Installeren van een Slimme Sluiting

0
110
Josh Hendrickson

Wanneer u nu een nieuwe smarthome, één van de eenvoudigste gadgets kunt u toevoegen aan je arsenaal is een slimme sluiting. Het is niet veel moeilijker dan het veranderen van een standaard slot op je huis. Hier is wat te doen.

De Basis

Voor deze gids, we zijn het installeren van een Schlage Coderen smart lock. Zelfs als u een andere slimme sluiting van een ander merk, de meeste (zo niet alle) de stappen zijn hetzelfde. U zult over het algemeen vinden de drie belangrijkste componenten in een smart lock: een exterieur stuk dat kan een toetsenbord, slot voor een sleutel, of beide, een interieur stuk dat houdt de accu ‘ s en circuits, en de bout waarmee uw deur. Het lastige deel is het aansluiten van ze allemaal.

Een snelle tip: Je hebt misschien gezien het advies om te testen uw smart lock voor het installeren van het door het plaatsen van de batterijen in te schakelen. Dan kunt u er zeker van het slot bevoegdheden up voor het in de deur.

Dat lijkt me een goed advies, maar de eerste keer dat een smart lock ingeschakeld, het toetst of de deur naar links gericht of naar rechts gericht en past de bolt mechanisme aan te passen. Zonder een echte deur te testen tegen, het mag denk dat verkeerd, en uw installatie zal niet correct werken. Als u wilt voor het uitvoeren van deze test, moet u controleren of de instructies voor een factory reset proces. Na het uitvoeren van de test, met een fabriek-reset het slot.

Het verwijderen van de Oude Sluis

Voordat u kunt installeren van uw nieuwe smart vergrendelen, moet u de oude uit. Standaard sloten zijn makkelijk te verwijderen, zolang u de toegang tot het interieur van uw huis toch. Begin met het vinden van de twee schroeven aan de binnenkant duim weer stuk. Vervolgens draai de schroeven los.

Josh Hendrickson

Open de deur (als je dat nog niet hebt gedaan) en ga je naar de voorkant van het slot (waar steek je de sleutel). De sleutel van de montage moet los, trek die uit.

Josh Hendrickson

Nu op de zijkant van de deur, kijk voor de bout die dia ‘ s uit als u het vergrendelen. Draai de twee schroeven los en trek de bout montage uit.

Het Installeren Van Uw Smart Lock

Vind nu de bout voor uw nieuwe sluis, en kijk voor het top merk:

Schuif de bout in uw kozijn, en zorg ervoor dat de “top” naar boven. Kijk in de deur opening te zien als de bout interieur centra met uw deur goed. U zult merken dat er drie gaten in de montage—die moet zo dicht mogelijk bij het centrum mogelijk. Als ze niet zijn, u kunt verlengen of verkorten van de bout (afhankelijk van de lengte) te centreren. Meestal doe je dat door te draaien aan de schroef mechanisme, maar u kunt ook gebruik maken van een schroevendraaier in de plaats. Installeer vervolgens de twee schroeven om de klep van de bout op zijn plaats.

Het hoeft niet perfect gecentreerd zijn, maar het moet worden afgesloten. Josh Hendrickson

Vervolgens vindt de outdoor montage stuk naar de sluis. Aandacht besteden aan de lange ding bar en de elektronische draad.

Josh Hendrickson

Plaats de montage van uw deur. Als u dit doet, wordt de draad van de zaak bar door het middelste gat van de bout montage. Het moet het enige gat in de bar past door. Zorgvuldig kant van de bedrading onder de bout hardware. U wilt ervoor zorgen dat de hardware niet steek de bedrading.

Josh Hendrickson

Als uw smartcard slot montage lijkt gevoelig voor het vallen van de deur, op dit punt, zullen we het beveiligen van het in latere stappen. Dit is vooral gebruikelijk met hoge toetsenborden. Je zou kunnen overwegen met dubbelzijdig plakband op zijn plaats te houden totdat u volledig kunt veilig het slot.

Sommige slimme sloten zijn voorzien van een stalen of kunststof plaat dat gaat in tegen de binnenzijde van de deur. Pak die en voer de draad vanaf de voorkant montage door middel van het. Dan vinden de twee lange schroeven en hen de twee andere in het bezit van de bout montage aan de voorzijde montage. Dit slot alles op zijn plaats.

Met een aantal sluizen, je sluit het interieur montage met de twee lange schroeven zonder de metalen plaat.

Josh Hendrickson

Sluit de draad van de outdoor stuk aan het interieur montage. Meestal is het interieur stuk bevat kanalen te voer de bedrading door en te voorkomen dat te knijpen.

Josh Hendrickson

Zodra u de draad is aangesloten, plaatst u het interieur slot op de deur, en bevestig deze met schroeven.

Josh Hendrickson

Nu nog hoeft te doen is het invoegen van uw batterijen. De eerste keer dat je lock ingeschakeld is, zal de test die manier de deur gezichten. Het is normaal voor het vergrendelen en ontgrendelen meerdere keren als onderdeel van dat proces. Zodra deze is voltooid, kunt u beginnen met het koppelen van de app en het opzetten van de Pennen als u een toetsenbord.

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik je Meerdere Beeldschermen aan Je Mac
  • “Het Wijzigen van de Standaard-Shell Bash op macOS Catalina
  • “Hoe Windows 10 de “Reset Deze PC” Heeft Gekregen Krachtiger
  • “Waar Zijn iTunes-Functies in macOS Catalina?
  • “Wat Nieuw is in Ubuntu 19.10 “Eoan Hermelijn,” Nu Beschikbaar