De Beste Motion Sensor Lampen voor in de Kast, Kasten of Lades

0
265
B. Forenius/Shutterstock

Zijn uw kasten en kasten een beetje te donker? Kon je lades gebruik enkele accentverlichting? Misschien is het tijd om te grijpen een paar motion-sensor verlichting voor al die donkere plaatsen in uw leven.

Motion sensor lampen zijn geweldig, want ze zijn probleemloos. Ze schakelen automatisch aan en uit, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het verspillen van elektriciteit. Plus, ze zijn eenvoudig te installeren (is makkelijker dan een fitting), en ze lopen meestal op batterijen, dus ze hoeven niet in een stopcontact.

Maar welk licht moet je het kopen? Hoe weet je of een motion sensor licht voor u zal werken?

Wat te Zoeken In Motion Sensor Verlichting

Elke sensor van de motie het licht is anders. Sommige zijn lang en dun, anderen zijn dik en rond. Sommige zijn bedoeld om te werken als accent verlichting, terwijl anderen kunnen verlichten een hele kamer.

In andere woorden, je moet voorzichtig zijn wanneer je winkel voor de sensor van de motie-verlichting. Het is gemakkelijk om te eindigen met een die niet aan uw behoeften (of is gewoon lelijk).

Gelukkig, kunt u voorkomen dat een teleurstelling als je je bedenkt welke van de volgende functies zijn het meest belangrijk om u van te voren:

  • Veelzijdigheid: Sommige light-producten vereisen lijm vast aan de muur en kunt u de anderen met schroeven en / of magneten. Denk na over hoe veel flexibiliteit die u nodig hebt van uw lichten, samen met extra functies, zoals een “always-on” – toets of dimmen instellingen.
  • Vermogen: Motion sensor lampen zijn voorzien van automatische uitschakeling functies, maar ze kan nog steeds eten door batterijen vrij snel. Voor die reden hebben we alleen opgenomen oplaadbare lampjes in dit artikel (minus de Philips Hue LightStrip, dat wordt aangesloten op een stopcontact).
  • Het werk Afstand: Super-gevoelige lichten werken het beste in de walk-in pantry ‘ s, kasten, en andere grotere gebieden, terwijl de minder gevoelige lichten werken het best in een kleine lades of kasten. Kunt u vertellen hoe gevoelig een licht wordt door de motion detectie bereik.
  • Grootte: hoeveel verlichting heb je nodig? Heb je nodig om te verlichten uw hele kast of alleen de binnenkant van een lade? Over het algemeen, grote en lange lampjes verlichten van een groter gebied dan kleine of gerichte verlichting.

Nogmaals, met uitzondering van de Philips Hue LightStrip, alle de bewegingssensor en lichten in dit artikel worden gevoed door oplaadbare batterijen. Dit betekent dat ze kosten een paar dollar meer dan de verlichting werkt op een AAA of AA batterijen, maar ze ook niet nodig de batterij te vervangen.

Nu dat u weet wat u zoekt in een motion sensor licht, het is tijd om te winkelen!

Beste Algemeen: LUXJET LED Strips

LUXJET

LUXJET LED-strips zijn een betaalbare, eenvoudige verlichting optie voor uw kast, kasten, of andere donkere of schemerige plaats. U kunt ze ook gebruiken als accent verlichting. U alleen sluit u ze aan op een ondergrond met de meegeleverde lijm, en je bent good to go!

Elke LED strip is 3,2 meter (één meter) lang, en de beweging sensoren hebben een bereik van ongeveer 16 voet (5 meter).

Beste Algemeen

1M Oplaadbare Sensor van de Motie Kledingkast Licht, LUXJET Flexibele LED Strip met 30LED -, bewegings-en lichtsensor, Warmwhite Nacht Licht voor Wand-Wc Cabine

LUXJET de oplaadbare LED-strips zijn ideaal voor de meeste kasten en kasten. Ze zijn goed betaalbaar en makkelijk te installeren en op te laden.

Shop Nu

$13.99
Meer aanbiedingen

Beste Budget-Optie: AUVON Puck Verlichting

AUVON

Oplaadbare bewegingssensor verlichting kan een beetje duurder. Als u wilt de meest verlichting voor uw geld, check out AUVON twee-pack van Puck Lichten. Kunt u deze lichten aan elk oppervlak met magneten of de meegeleverde zelfklevende pads. Ze hebben vijf helderheid en verlichting-modi en een bereik van circa 20 meter.

Beste Optie Begroting

AUVON Oplaadbare de motiesensor nachtlicht, Warm Witte LED Stick-Op de Kast Licht bij Schemering tot Dageraad Sensor, Instelbare Helderheid voor een Muur, Kast, Hal (2-Pack)

AUVON lampjes zijn klein, goedkoop en veelzijdig. Bij deze prijs, het is verbazingwekkend dat deze lampen zijn oplaadbaar en voorzien van vijf verlichting modi.

Shop Nu

$16.99
Meer aanbiedingen

Beste Optie: LightBiz Verstelbare Verlichting

LightBiz

De LightBiz 78-LED Light Bar is een geweldige optie voor het echt donker kasten of kasten. Het detecteert beweging vanaf een afstand van maximaal 10 meter, en heeft een handige altijd-op functie (voor wanneer u het nodig om rond te graven in je kast), en een instelbare helderheid-knop. Net als andere kast verlichting, kunt u magnetisch sluit de LightBiz met een oppervlak of gebruik de meegeleverde zelfklevende strip.

Beste Premium Optie

Upgrade 78 LED Kast met Licht, Oplaadbare Dimbare Motion Sensor Kast Licht Draadloos Onder Kabinet Nacht Licht met Grote Levensduur van de Batterij 3200mAh voor de Kast,Kledingkast,Keuken,Hal (2-Sensor-Modi)

De LightBiz 78-LED Light Bar is een premium verlichting optie voor donkere kasten of kasten. Het heeft een instelbare helderheid, een altijd-op functie, en kan beweging detecteren van maximaal 10 meter afstand.

Shop Nu

$29.98
Meer aanbiedingen

Flexibele en Demontabele: Neporal Nacht Licht

Neporal

Heb je ooit wilde een wand armatuur die dienst doet als een zaklamp? De Neporal Nacht Licht is een vreemd klein apparaat. U kunt deze in elke richting, of koppel het los van de muur (het is een altijd-op modus voor dit doel). Het kan nuttig zijn in een grote kast, onder een gootsteen, of zelfs in een hal.

Flexibele en Afneembare

Neporal Onder Kabinet Lichte Oplaadbare met PIR Sensor-LED Motion Sensor Licht Binnen 1800mAh Nacht Licht bij Schemering tot Dageraad Fotocel Sensor voor Cupborad Keuken Trap Slaapkamer

De Neporal Nacht Licht is een oneven oplaadbare armatuur kunt u draaien in elke richting. U kunt zelfs koppel het los van de muur en gebruik het als zaklamp!

Shop Nu

$13.99
Meer aanbiedingen

Beste Slimme Optie: Philips Hue LightStrip

Philips Hue

Is motion sensing niet genoeg? Philips Hue Lichtlijnen zijn een stevige optie voor smarthome liefhebbers (of voor iedereen die wil gewoon een beetje kleur in hun leven).

Deze LED strips zijn een beetje duur, maar ze zijn van zeven meter lang en versterkt voor outdoor gebruik. Plus, kunt u de LightStrip de kleur of de helderheid van de Philips Hue app of een slimme assistent. U kunt zelfs schema ‘ s maken of koppelen van de LightStrip met een Tint motion sensor.

Houd in gedachten dat de Philips Hue producten vereisen een Tint Hub, en dit licht is het van stroom te voorzien via een stopcontact, geen batterijen.

Beste Slimme Optie

Met de Philips Hue-Wit & Kleur Ambiance Buiten LightStrip 2m/7ft (Vereist Tint Hub Werkt met Amazon Alexa, Apple HomeKit, en Google-Assistent)

Een Philips Hue LightStrip is de ultieme kast licht. Gewoon koppelen met een motion sensor, kies een kleur en je bent klaar om te gaan!

Shop Nu

$77.99
Meer aanbiedingen