10 Verleidelijke Val Cocktails voor Uw Volgende Get-Together

0
94
G-Rock Studio/Shutterstock

Gooien samen een soirée voor vrienden is leuk, maar het kan ook het gevoel stressvolle zonder een barman bij de hand. Als u nodig hebt om het vinden van de perfecte vallen cocktail voor uw volgende feest, hebben wij een aantal suggesties.

Deze 10 volwassen dranken zijn fantastische traktaties om te delen met je vrienden. Met zo veel feestdagen om de hoek, je hebt veel speciale gelegenheden om te genieten van deze leuke drankjes.

Vallen Sangria

Dagelijks Maven

Of u nu een oenophile of gewoon genieten van de af en toe een glas met vrienden, deze sangria is een geweldige manier om de wijn naar een geheel nieuw niveau. Wij begrijpen dat sommige wijnliefhebbers zou niet durven mengen met andere ingrediënten met hun gegiste druiven. Echter, sommige mensen kunnen niet genoeg krijgen van deze heerlijke, verfrissende drank.

Je hoeft geen afscheid te nemen van deze zomer BBQ klassieke gewoon nog niet, omdat de herfst aroma ‘ s in deze versie zijn niet van deze wereld. De taart met appel -, citroen-en limoen aroma ‘ s zijn een perfecte aanvulling op de kaneel en cherry brandy. Wil je meer dan één glas.

Voor het Recept: Dagelijkse Maven

Gekruide Appel Moscow Mule

Thuis Koken Herinneringen

Als je nog nooit hebt geprobeerd een Montana, Moskou, of Zuid-mule, is er geen beter moment dan nu. U kunt deze gember cocktail op vele manieren, maar de belangrijkste ingrediënten bestaan van alcohol, gemberbier, en limoensap.

In dit recept leer je hoe je een gekruide eenvoudige siroop van suiker, het water, de kaneelstokjes en de kruidnagels. De kruiden komen tot leven en integreren perfect in een frisse, aromatische drank die je zult genieten.

Voor het Recept: Thuis Koken Herinneringen

Ginger Pear Snap Cocktail

Boulder Locavore

Dit is een fancy cocktail—en een lekkere ook. Peer is in het seizoen is dit de tijd van het jaar en is een goede snack, dus waarom niet gebruiken voor het maken van een volwassene drank? De peer en gember-aroma ‘ s, in combinatie met citroen en verse rozemarijn, maken een gewaagde cocktail die zowel vers en lekker.

Als u zich vet, geven deze een keer te proberen.

Voor het Recept: Boulder Locavore

Val Apple Cider Margarita

Wicked Spatel

De meeste mensen denken van margarita ‘ s als een all-zomer-lange drinken, maar we hebben het niet eens. Als tequila is uw vergif, dan kun je misschien graag dit unieke apple cider margarita.

U kunt genieten van deze hete, op de rotsen, of zelfs bevroren, als dat je ding is. Hoewel het niet een klassieke margarita met zure mix -, sinaasappel-likeur, en triple sec, het is nog steeds een smaakvolle traktatie.

Voor het Recept: Wicked Spatel

Pumpkin Pie Martini

Geen Lepel Nodig

Je had niet gedacht dat we zouden vertrekken uit pompoenen, heb je? Dat zou een misdaad met Halloween om de hoek. De auteur van dit recept zegt dat dit volwassen drank smaakt als een dronken pumpkin pie. Het heeft een romige, gladde textuur, en zelfs degenen die niet pumpkin pie fans lijken te genieten.

Dus, als je hebt een kostuum partij komen, dit zou wel eens een hit. Door alle middelen, geef het een keer te proberen voordat je get-together—u zult niet teleurgesteld worden.

Voor het Recept: Geen Lepel Nodig

Caramel Apple Martini

Geïnspireerd door de Charme

Als wodka is meer jouw ding, misschien zult u genieten van deze lip-rimpelen caramel apple martini. Dit recept staat voor zoveel redenen. U zult genieten van dat het duurt slechts drie ingrediënten om dit te laten drinken.

Als u wilt, kunt u verblinden je glas met een kaneelstokje garnering en een kaneel suiker rim. Apple cider, karamel wodka, en Butterscotch Schnaps zijn een fantastische combo, maar wees voorzichtig, ze zijn gevaarlijk lekker!

Voor het Recept: Geïnspireerd door de Charme

Ginger Pear Bourbon Cocktail

Geen Lepel Nodig

Dit is een andere peer en gember combo, maar dit keer met een kick van bourbon! Vieren het begin van de herfst met deze fruitige, gingery dorstlesser.

De peer nectar en honing, in combinatie met de bourbon en bijten gember, maken dit een gedurfde en heerlijke combinatie. Bourbon liefhebbers zullen echt genieten van dit najaar te behandelen.

Voor het Recept: Geen Lepel Nodig

Herfstzon Cocktail

Alle Recepten

Hier is weer een heerlijke bourbon drinken. Deze keer het recept voor maple siroop en Grand Marnier maken van een dronken bourbon volwassen drank.

Een squeeze elk van clementine en citroensap aan toe en je hebt jezelf een lekker drankje. Geniet van deze met uw vrienden op uw volgende feestje.

Voor het Recept Alle Recepten

Pumpkin Spice Wit-Russische

Delish

Wit Russen fantastische dessert drankjes, maar wie heeft ooit gezegd dat je niet kon hebben dessert voor het diner? Of waarom niet genieten van uw mooie laatste natuurlijk de hele nacht?

Als u wilt een val-feestelijke versie van deze lekkere traktatie, wij hebben het! Dat klopt; de auteur gemaakt iets unieks met pumpkin pie spice, Kahlua, en pumpkin spice creamer.

Voor het Recept: Heerlijk

Apple en Gin Cocktail Herfst

Geen Lepel Nodig

We zullen dingen wrap up met een ander apple-cocktail. Van alle zoete en scherpe smaken komen samen aan het maken van deze heerlijke traktatie. De gin biedt een piney smaak om u eraan te herinneren dat de winter is om de hoek.

Dus, als u van een drankje aan de rand opstijgen Thanksgiving (vooral als je hosting), dit kan maar één.

Voor het Recept: Geen Lepel Nodig