Halloween Hår och Makeup-Måsten för Att i Sista Minuten Fest

0
151
gpointstudio/Shutterstock

Happenin’ tillhåll och pop-up Halloween parter regel oktober. Om du inte vill att fastna utan dina huggtänder, vi har fått några blodiga godsaker du skulle vara klokt att hålla i din kista.

Från sista-minuten-firmafester improviserad zombie går, du vet aldrig vad lagvrängning kan visas i oktober. Om du väntar för länge med att planera din kostym, den minst populära Disney prinsessor (och massor av Shreks) kommer att vara den enda kvar i butikerna.

Men om du håller ett stash av makabra nödvändigheter i din lya, du kan förvandla sig när som helst och med en snabbhet—även om det inte är fullmåne.

Alla artiklar på vår lista var tillgängliga i skrivande stund, men om de råkar vara slut i lager, använd dem som inspiration!

Hårresande Frisyrer

En uppkäftig peruk eller några hårfärg är det snabbaste sättet att förvandla dig själv till någon (eller något) annat. Om du håller någon av dessa läskiga coifs runt din haunted mansion, du kan para ihop med några av våra andra förslag kan vara rabatt på din kvast:

 • Svart gotiska peruk: oavsett Om det är Dracula eller Morticia, alla har minst en Halloween firar de som en Dark Lord eller Älskarinna Natt—eller Cher.
 • Clown peruk: Ja, även om du går som en cirkus-olika pajas, de flesta människor kommer fortfarande att vara krypt ut. Naturligtvis, om du vill vara mer uppenbart om din mayhem, du kan gå så creepiest en av alla.
 • Mulle peruk: Du kan bara vinna kostym tävling med denna skönhet! Det omedelbart förvandlar dig till trailer park hyresvärden i dina drömmar eller en medlem av bara om alla band, ca 1982. Koppla ihop detta med ett torn, målat linne och lite slitna jeans, och du är redo för kegger (let ‘ s get real—du försöker föra fatet).
 • Kontaktpressning järn: På 80-talet, ser ut som om du förlorat en kamp med ett våffeljärn var helt rad! Nu, du kan också få den eftertraktade “mitt kök apparater är besatt av andar” utseende. Denna stil är att göra en comeback, dock, så du kan hitta den här strykjärn användbart även efter att du har rock Halloween shindig som din favorit Go-Go.
 • Wayne och Garth: Det är fest, det är utmärkt! Dessa är varianter på mulle tema, men varför sluta en bra sak? Wayne peruk innehåller hat, så det är bara att lägga till ett stänk av svart t-shirt, en skvätt denim, och en färsk Garth, och du kan spendera Halloween i Wayne ‘ s World. Du har din kollega partysugna gråter, “Vi är inte värdig!” i ingen tid.
 • Peruk med papiljotter: har du Någonsin undrat varför du se massor av zombie farmor på Halloween? Eftersom det är en easy-peasy kostym! Du har PJ ‘ s, en morgonrock och vissa kanin tofflor, rätt? Bara haffa denna peruk och vissa zombie ansikte (mer om det senare), och du är redo att träffa din medvandrare på Ledande Center för några Apocalypse Bingo.
 • Svart tillfälliga färg: Om du inte vill bära en svettig, kliande peruk, kan du gå den tillfälliga spray-i färg rutt. Denna svarta aerosol från Höga Balkar som inte gör håret stelt, som hårspray, men det gör utstryk. Var noga med att drapera en handduk över din kostym innan du använder det, och spraya på utsidan—om du vill måla dina väggar och katten också.

Skrämmande Ansikten

Creativa Bilder/Shutterstock

Nu när du har fått din hemska hår listat ut, är det dags att göra att möta fruktansvärda. Även om du inte har en aning om vad du vill ha för Halloween, några bra smink paletter kan öppna upp en mörk, oändlig värld av kreativitet.

Här är några av våra viktigaste makeup och specialeffekter kit för killar och gastar:

 • Smokey eye palette och Svart eyeliner: Om du förvandlas till en goth-ikonen eller Stjärnbarn från KISS, du har att röka upp dem i ögonen. Detta eyeshadow palette från BYS har allt du behöver för att skugga och lager på ditt sätt att Härskarinna i Natten. Sedan, du har att gå all-in på drama med en bra flytande liner. Vi tycker att det är vattenfast penna från Docolor.
 • 80-talet ögonskugga palett: Om du föredrar att vara Härskarinna av Dansgolvet snarare än Mörkret, du kommer att behöva några electric blue (eller rosa eller lila) ögonskugga för att gå med som side-hästsvans du rockin’. Detta Spektrum paletten har varje färg Madonna, Cyndi Lauper, eller någon Armband-i-mellan-kan tänkas vilja ha.
 • Clown smink-kit: Redo att släppa lös din version av Pennywise eller Bozo på din intet ont anande vänner? Para ihop den här paletten med en clown peruker som vi delade ovan. Denna mångsidiga kit inte bara för Killer Klowns from Outer Space, dock. Med vit grädde bas och olika detaljer färger kan du skapa zombies, varulvar, fantomer, eller resten av medlemmarna i KISS.
 • Vit pressat puder: Du ser lite blek i kväll. Tja, kommer du att, i alla fall, med detta erbjudande från Bloody Mary Makeup. Om du vill titta bara bitit och sjuklig, men inte övernaturligt-döda-för-talen, detta pulver är en perfekt bas. Och praktisk kompakt innebär att du kan pausa för touchups mellan offer.
 • Blues rocker skägg: Om du inte vill bråka med makeup men ändå vill ha en chans att vinna det Målet Presentkort i kostym tävling, glida på detta ZZ Top skägg och dina södra rocker ‘tude. Denna skönhet kommer med ” stache, men glöm inte att “gå och skaffa dig några billiga solglasögon.”
 • Trauma-kit: oavsett Om det är skottskador, och diverse ärr, eller något mer office-specifika, det spelar ingen roll vad du bär när du ser ut som en uppstånden CSI offer. Inte diskriminera: brutto vänner och främlingar likadana!
 • Zombie smink-kit: Ta tag i lite gamla kläder från sparsamhet butik, skära upp dem, rulla dem i lite smuts, och låt denna Roliga Värld kit göra resten. Eller, kan du rycka upp att peruk med papiljotter vi berört tidigare och släppa loss Zombie Gran!!

Diverse Rackartyg

4PM Produktion/Shutterstock

Nu när du har flera möjliga skepnader för att strut på morbid maskerad, kanske du vill plocka upp några ståndaktiga rekvisita.

Om du håller dessa olycksbådande odds och slutar runt, kommer du vara redo att gå för att Scaretown innan någon kan säga “Bloody Mary” tre gånger:

 • Häxa hatt: häxan kostym är fortfarande en tid hedrad Halloween tradition för många skäl—det är enkelt, läskigt, och svart är bantning. Nämnde vi att det är lätt? Om du behöver hoppa på din kvast på ett ögonblick för att hitta några öga vattensalamander, kan du inte glömma ditt hat! Oavsett om du är glam, disco, grunge, eller klassiska gumman, din perfekta topper är bara ett klick bort.
 • Blod: När du går blodigt, du behöver blod. Inte den verkliga slag! Steg bort från Blodet, Bank, snälla. Att finna en anständig falska blod kan vara en utmaning. Visst, du kan göra din egen, men om du inte har den typen av tid, kan du haffa några ganska realistisk formler på Amazon. Naturligtvis, tänk på alla falska blod fläckar kläder och din hud. Du kanske vara lite mer rosa de första dagarna i November än du var i oktober.
 • Tänder: Om du vill kasta om din svart cape och göra lite musik med Barn i Natt, du kommer att behöva några hals chompers—och en bra uppsättning är svårt att hitta. Detta kit innehåller flera uppsättningar av huggtänder så att du kan välja precis rätt storlek för dina tänder. Du fäst dessa med den medföljande lim, och, förhoppningsvis, om du inte tänker äta…mat.
 • Trauma pannband: Ta en flaska av denna falska blod vi nämnde ovan och bli en omedelbar skräckfilm offer med Vapen pannband set. Det finns fyra förfärliga huvud sår, vilket innebär att du kommer vara redo för fyra raka Halloweens!

Inbjudningar till dessa Halloween hootenannies börjar rulla in, spara lite krångel! Om du betyg ännu ett par av dessa ohyggliga pärlor, kan du trolla kostym av dina mardrömmar snabbare än någon kan säga “witching hour.”