Halloween Haar en Make-up Must-Haves voor Last-Minute Party

0
57
gpointstudio/Shutterstock

Happenin’ achtervolgt en pop-up Halloween partijen regel oktober. Als u niet wilt gepakt worden zonder uw tanden, hebben wij een aantal bloederige goodies je zou het verstandig zijn om te houden in je kist.

Van last-minute office partijen impromptu zombie walks, je weet nooit wat bedrog kunnen verschijnen in oktober. Als u te lang wacht om het plannen van uw kostuum, de minst populaire Disney prinsessen (en een ton van Shreks) zal de enige zijn die dingen nog in de winkels.

Echter, als u een stash van macabere benodigdheden in uw hol, je kan veranderen op elk moment en met een snelheid—zelfs als het geen volle maan is.

Alle van de items op onze lijst beschikbaar waren op het moment van schrijven, maar als ze toevallig niet op voorraad, gebruik ze als inspiratie!

Huiveringwekkende Kapsels

Een brutale pruik of sommige haarverf is de snelste manier om jezelf te veranderen in iemand (of iets) anders. Als je een van deze griezelige coifs rond uw haunted mansion, u kunt een paar maken van een van onze andere suggesties en uit op je bezemsteel:

 • Zwarte gothic pruik: Of het nu Dracula of Morticia, iedereen heeft op zijn minst één Halloween vieren ze als een Dark Lord of Meesteres van de Nacht—of Cher.
 • Clown pruik: Ja, zelfs als je naar het circus-variété hansworst, de meeste mensen zullen nog steeds creeped out. Natuurlijk, als je wilt het wat meer duidelijk over uw mayhem, u kunt gaan als het creepiest een van alle.
 • Mul pruik: Je kan gewoon winnen van de kostuum wedstrijd met deze beauty! Het zet direct je in de trailer park verhuurder van uw dromen of een lid van zowat elke band, circa 1982. Combineer deze met een gescheurd, gevlekt tank top en een aantal gescheurde jeans en je bent klaar voor de kegger (let ‘ s get real, je bent het brengen van het vat).
 • Krimpen ijzer: In de jaren ’80, op zoek als je een verloren gevecht met een wafel ijzer was totally rad! Nu kunt u ook voor die felbegeerde “mijn keuken apparaten zijn bezeten” te kijken. Deze stijl is het maken van een comeback, maar misschien vind je dit ijzer nuttig, zelfs nadat u de rock Halloween feestje als je favoriete Go-Go.
 • Wayne en Garth: Het is feest, het is uitstekend! Dit zijn variaties op de mul thema, maar waarom sluit een goede zaak? De Wayne pruik is inclusief de hoed, dus gewoon een hoopje zwart t-shirt, een streepje van denim en een frisse Garth, en u kunt besteden Halloween in Wayne ‘ s World. U zult moeten uw mede-feestgangers huilen, “We zijn niet waardig!” in een mum van tijd.
 • Pruik met krulspelden: Ooit afgevraagd waarom zie je ton van zombie oma ‘ s op Halloween? Omdat het een easy-peasy kostuum! Je hebt PJ ‘ s, een mantel, en een aantal bunny slippers, toch? Net het addertje onder het gras deze pruik en sommige zombie gezicht (daar later meer over), en je bent klaar om te voldoen aan uw collega-Wandelaars op het Senior Center voor sommige Apocalyps Bingo.
 • Zwarte tijdelijke verven: Als u liever niet dragen van een bezwete, jeukende pruik, kunt u de tijdelijke spray-in dye route. Deze zwarte spuitbus van Hoge Balken maakt je haar stug zoals haarlak, maar het wil smeren. Zorg ervoor dat drapeer een handdoek over je kostuum voordat u deze gebruikt, en spuit het op buiten—tenzij je wilt schilderen van de muren en de kat ook.

Angstaanjagende Gezichten

Creativa Images/Shutterstock

Nu heb je de schrijnende haar bedacht, het is tijd om dat gezicht verschrikkelijk. Zelfs als u nog geen idee wat je wilt worden voor Halloween, een paar fatsoenlijke make-up paletten kunt openen een donkere, eindeloze wereld van de creativiteit.

Hier zijn enkele van onze essentiële make-up en speciale effecten kits voor jongens en ghouls:

 • Smokey eye palet en Zwarte eyeliner: Of u nu morphing in een goth pictogram of de Starchild van KUS, je hebt om te roken voor degenen die hun ogen. Dit oogschaduw palette van BYS heeft alles wat je nodig hebt om schaduw en laag uw weg naar de Meesteres van de Nacht. Dan heb je all-in gaan op het drama met een goede liquid liner. We willen de waterdichte pen van Docolor.
 • 80 oogschaduw palet: Als u liever Meesteres van de Dansvloer plaats van Duisternis, zult u de noodzaak voor een elektrisch blauw of roze of paars) oogschaduw om te gaan met die kant-paardenstaart je rockin’. Dit Spectrum palet heeft elke kleur Madonna, Cyndi Lauper, of een Armband in-tussen zou willen.
 • Clown make-up kit: Klaar om te ontketenen uw versie van Pennywise of Bozo op je nietsvermoedende vrienden? Slechts paar dit palet met één van de clown pruiken we deelden boven. Deze veelzijdige kit is niet alleen voor Killer Klowns from Outer Space, dat wel. Met de witte crème basis en de verscheidenheid van detail kleuren, kunt u de zombies, weerwolven, spoken, of de rest van de leden van KISS.
 • Witte pressed powder: U bent op zoek naar een beetje bleek deze avond. Nou, je zal het zijn, hoe dan ook, met dit aanbod van Bloody Mary Make-up. Als je wilt kijken net-gebeten en ziekelijk, maar niet bovennatuurlijk-dood-voor-eeuwen, deze poeder maakt de perfecte uitvalsbasis. En het handige compacte kunt u pauzeren voor aanpassingen tussen de slachtoffers.
 • Blues rocker baard: Als u niet wilt dat om te knoeien met make-up, maar willen nog steeds een kans op het winnen van die Doel van de Gift Card in de kostuum wedstrijd, slip op deze ZZ Top baard en uw southern rocker ‘tude. Deze schoonheid komt met de snor, maar vergeet niet te “ga je zelf een aantal goedkope zonnebril.”
 • Trauma-kits: Of het nu schotwonden, verschillende en diverse littekens, of iets meer office-specifieke, het maakt niet uit wat je gaat dragen wanneer je ziet eruit als een herrezen CSI slachtoffer. Niet discrimineren: bruto vrienden en vreemden gelijk!
 • Zombie make-up kit: Pak wat oude kleding uit de kringloopwinkel, cut-up, rol ze in wat vuil, en laat deze Leuke Wereld kit doet de rest. Of, je kunt rukken tot die pruik met krulspelden die we eerder en laat Zombie Oma!

Diverse Onheil

4PM Productie/Shutterstock

Nu u de verschillende gedaanten aan van de dwarsbalk aan de ziekelijke maskerade, wilt u misschien om te pick-up een aantal stoere rekwisieten.

Als je deze onheilspellende kansen en eindigt rond, zult u klaar om het hoofd te Scaretown voordat iemand kan zeggen: “Bloody Mary” drie maal:

 • Witch ‘ s hat: De heks kostuum blijft een aloude Halloween traditie om vele redenen—het is gemakkelijk, griezelig, en zwart is afslanken. Hadden we al gezegd dat het makkelijk is? Als u nodig hebt om hop op je bezemsteel in een oogwenk te vinden eye of newt, kunt u niet vergeten uw hoed! Of u nu glam disco, grunge, of klassieke crone, uw perfecte topper is slechts een klik verwijderd.
 • Bloed: Wanneer ga je bloederige, moet u het bloed. Niet de echte vorm! Stap verwijderd van de bloedbank, alstublieft. Het vinden van fatsoenlijke nep bloed kan een uitdaging zijn. Zeker, u kunt uw eigen, maar als je niet van dat soort van tijd, kunt u nab sommige behoorlijk realistisch formules op Amazon. Natuurlijk houd in gedachten, alle nep bloed vlekken op kleding en de huid. U zou kunnen worden een beetje pinker de eerste paar dagen van November dan u was in oktober.
 • Tanden: Als u wilt werpen op uw zwarte cape en het maken van muziek met de Kinderen van de Nacht, je gaat nodig hebben sommige nek chompers—en een goede set is moeilijk te vinden. Deze set bestaat uit meerdere sets van tanden, zodat u kunt kiezen precies de juiste maat voor uw tanden. U bevestig deze met de meegeleverde lijm, en hopelijk u niet van plan bent om te eten…eten.
 • Trauma hoofdbanden: Pak een fles van dat nep-bloed we hierboven beschreven, en meteen een horror film slachtoffer met het Wapen hoofdband set. Het bevat vier verschrikkelijke hoofd wonden, wat betekent dat u zal worden ingesteld voor vier rechte Halloweens!

Als de uitnodigingen voor deze Halloween hootenannies begint te rollen, bespaar jezelf wat gedoe! Als je score zelfs een paar van deze gruwelijke edelstenen, kunt u oproepen van het kostuum van je nachtmerries sneller dan wie dan ook kan zeggen “witching hour.”