Filter Google spreadsheets Gegevens zonder het Veranderen van Wat Medewerkers Zien

0
94

Filters in Google spreadsheets laat u bij het analyseren van de gegevens in uw document door te laten zien alleen de dingen die je wilt. Echter, het verandert hoe zien anderen het document, ook. Hier is hoe te gebruiken filter uitzicht op om te vertrekken elke medewerker standpunt ongewijzigd.

Brand-up van Google spreadsheets en open een werkblad aan de slag te gaan.

Klik Op Gegevens > Filter Uitzicht Op > Nieuw Filter Aanmaken Bekijken.

De rij getallen en kolom letters zet een donker grijze kleur als het geactiveerd is. Op dit moment, geeft u uw filter uitzicht op een naam om het te onderscheiden van alle andere weergaven maken in de toekomst en check het assortiment is de juiste. U kunt altijd bewerken van deze later, indien nodig.

Voor deze handleiding, willen we een filter wat in de tabel met een prijs per eenheid hoger is dan $10. Klik op het filter-pictogram in het veld voor de “Prijs Per Eenheid.”

Voor het volgende deel, u kunt kiezen om te filteren, hetzij door waarden of voorwaarden voor het analyseren van uw gegevens. “Filter met de Waarde” biedt een eenvoudige manier om de gegevens te bekijken en kiezen van specifieke waarden in de kolom. “Filter Toestand” geeft u een veel verfijndere aanpak met de optie voor het toevoegen van aangepaste formules voor het vinden van gegevens.

Klik eerst op “Filteren op Voorwaarde” de sectie uitvouwen, klikt u op de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op de “Groter Dan” – optie.

GERELATEERD: Hoe Markeer een Rij in Google spreadsheets met Behulp van Voorwaardelijke Opmaak

Geef de voorwaarden op voor de filter en klik op de “OK” knop.

Net als dat, u ziet nu alle producten die kosten meer dan $10 per eenheid zonder verstoring van de weergave van een andere bijdragers.

Want je kunt schakelen slechts één filter tegelijk, je kunt stapel filters voor elke kolom om het verhogen van uw gegevens het analyseren van potentieel. Alles wat je hoeft te doen is klik op een van de andere filter pictogrammen en herhaal het proces.

Zet de filter uitzicht op uitschakelen, klikt u op de “X” in de rechterbovenhoek van het blad.

Wanneer je wilt om te zetten in een gefilterde weergave weer op, klik op Gegevens > Filter Uitzicht op en kies vervolgens een filter te bekijken.

Een van de grote dingen over het filter uitzicht is de mogelijkheid om aan te tonen gefilterde gegevens zonder afbreuk te doen aan andere bijdragers’ spreadsheet view. Echter, als iemand wil gebruik maken van uw filter uitzicht, ze kunnen zelfs mensen die hebben alleen-lezen toegang.

Klik op Gegevens > Filter Uitzicht, en kies vervolgens een van de aangepaste weergaven gemaakt door de andere medewerkers.

Hoewel dit een zeer elementaire gebruik van een gefilterde weergave, er lijkt geen grenzen aan het gebruik. U kunt stapel meerdere filters en zelfs het toevoegen van aangepaste formules voor het analyseren en sorteren van uw gegevens, zonder te verstoren andere mensen waarmee u werkt.

LEES VERDER

  • “Het Wijzigen van de Standaard-Shell Bash op macOS Catalina
  • “Hoe Windows 10 de “Reset Deze PC” Heeft Gekregen Krachtiger
  • “Waar Zijn iTunes-Functies in macOS Catalina?
  • “Wat Nieuw is in Ubuntu 19.10 “Eoan Hermelijn,” Nu Beschikbaar
  • “Spice Up van de Startpagina van Uw Browser met Deze 10 Willekeurige Website Generatoren