Det Bästa Bröstet Stropp HR-Skärmar till Super-Exakt Träningsdata

0
47
Polar

Medan fitness trackers är i ropet, en äldre gadget kan vara en bättre hjälp om du är ute efter att träffa din fitness mål: en kista band puls tracker. De är billigare, mer korrekt, och sällan behöver ett batteribyte.

Dessa är mer nischade idrottsman prylar och kan inte enkelt att hitta på hyllorna i Bästa Köpa eller Academy. Men för dem som vill ha ett enkelt och effektivt sätt att få super-exakt puls-data, de kan inte bli slagen. Vi har valt ut de bästa på marknaden.

Den Bästa Övergripande Bröstet HR Tracker: Wahoo TICKR

Wahoo

För alla som vill byta till ett pulsband pulsmätare utan att bryta banken, Wahoo TICKR är det bästa alternativet. Denna super-enkla tracker går på en billig klocka batteri för månader (eller år), och ansluts till de flesta träningsutrustning via ANT+ för trådlös standard, med Bluetooth finns som en backup för de flesta telefonen motion apps. (Wahoo gör sin egen app, men tracker fungerar med nästan alla app som stöder extern hårdvara.)

Dess enkla hårdvara och snap-on, justerbar rem är bara om idiotsäker. Det hjälper att det är liten: Den låga profil tracker kan lätt passa även under tighta träningskläder. För en korrekt uppgradera utan krusiduller, kan du inte göra något bättre.

Bästa Budget Bröstet HR Tracker

Wahoo TICKR pulsmätare, Bluetooth/ANT+ –

Den Wahoo Tickr är billigt, diskret och lätt att använda. Det är också bland de minst dyra trådlösa trackers på marknaden.

Handla Nu

$49.99
Fler erbjudanden

Den Mest Exakta Bröstet HR Tracker: Polar H10

Polar

Löpare och cyklister älskar Polar H10, tack vare mätnoggrannhet som konsekvent slår konkurrensen. Dess ekg-sensor, vattentät design, och dubbla Bluetooth och ANT+ – anslutning (båda på samma gång, om du behöver det) innebär att den kan användas i nästan alla situationer.

Användaren kan bytas batteri är klassad för 400 timmar av aktiv spårning, och det kan rädda ett träningspass i det lokala minnet om du inte har din telefon eller spårning gadget praktiskt. Det fungerar också på semi-patentskyddad 5 Khz “Gymlink” trådlös standard. Och ja, trots Polar branding, H10 är mer än glada att arbeta med appar från tredje part.

Mest Exakta Bröstet HR Tracker

Polar H10 Pulsmätare

Polars H10 är gold standard för grundläggande puls trackers, och det fungerar med Bluetooth, ANT+, och GymLink.

Handla Nu

$75.54
Fler erbjudanden

Ett Premium-Alternativ Bröstet HR Tracker: Garmin HRM-serie

Garmin

Polar skulle kunna gå att plocka, men träning entusiaster som är avsedda för en viss utbildning stil kanske vill kolla in Garmin ‘ s flaggskepp bröstet stropp, också. HRM kommer i tre fina varianter: HRM-Kör, HRM-Simma, och HRM-Tri, med design, val avvägda för löpare, simmare, och triathlon-atleter, respektive.

HRM-Kör, till exempel, använder rörelsedetektorn att gissa din takt och steglängd, medan HRM-Simma har en lite “sticky” – band som inte halka ner din överkropp efter en timme i poolen, och dess kropp motstår klor korrosion från vattnet. HRM-Tri är mindre för montering under ett tri-färg och spår både löpning och simning data.

Dessa varianter är dyrare än H10, och har lite mer att glida i sin puls upptäckt. De saknar Bluetooth, så att din telefon måste ha stöd för ANT+ om du vill använda det som ett träningspass följeslagare. Men den extra data kan vara värt det om du är ute efter att göra förbättringar till de mycket specifika värden.

Bästa Alternativet för Bröstet HR Tracker

Garmin Garmin HRM-Kör

Garmin HRM-Kör, HRM-Simma, och HRM-Tri-trackers erbjuder särskilda funktioner för idrottare fokuserat på ett ämnesområde.

Handla Nu

$80.85
Fler erbjudanden