De Beste borstband HR-Monitoren voor de Super-Nauwkeurige Workout-Gegevens

0
64
Polar

Terwijl fitness-trackers zijn alle woede, een oudere gadget misschien beter helpen als u op zoek bent om te raken van je fitness-doelen te bereiken: een borstband hartslag tracker. Ze goedkoper, nauwkeuriger, en zelden behoefte aan een batterij te vervangen.

Dit zijn de meer niche atleet gadgets en kan niet gemakkelijk worden gevonden op de planken van Best Buy of Academie. Maar voor degenen die willen een eenvoudige en effectieve manier om super-nauwkeurige hartslag gegevens, kunnen ze niet worden geslagen. We hebben een selectie van de beste op de markt.

De Beste Algemene Borst HR-Tracker: Wahoo TICKR

Wahoo

Voor iedereen die wil om de overstap te maken naar een borstband van de hartslagmeter zonder verbreking van de bank, de Wahoo TICKR is de beste optie. Deze super-eenvoudig tracker werkt op een goedkope horloge batterij voor de maanden (of zelfs jaren), en maakt verbinding met de meeste fitnessapparaten via de draadloze ANT+ – standaard, met Bluetooth beschikbaar als back-up voor de meeste telefoon oefening apps. (Wahoo maakt zijn eigen app, maar de tracker werkt met vrijwel elke app ondersteunt externe hardware.)

De eenvoudige hardware en snap-on, verstelbare riem zijn onfeilbaar. Het helpt dat het kleine: De low-profile tracker past gemakkelijk onder strakke sportkleding. Voor een nauwkeurige upgraden zonder de franje, kunt u niet beter.

Beste Budget Borst HR-Tracker

Wahoo TICKR Hartslag Monitor, Bluetooth/ANT+ –

De Wahoo Tickr is goedkoop, onopvallend en gemakkelijk te gebruiken. Het is ook een van de minst dure draadloze trackers op de markt.

Shop Nu

Meer aanbiedingen

De Meest Nauwkeurige Borst HR-Tracker: Polar H10

Polar

Lopers en fietsers dol op de Polar H10, dankzij de nauwkeurigheid van de meting die consequent beter dan de concurrentie. Het elektrocardiogram sensor, waterdicht ontwerp en dual Bluetooth en ANT+ – connectiviteit (beide op hetzelfde moment, als je het nodig hebt) betekent dat het kan worden gebruikt in vrijwel elke situatie.

De gebruiker vervangbare batterij is geschikt voor 400 uur actief volgen, en het kan opslaan in een training sessie in het lokale geheugen als u niet over uw telefoon of het bijhouden van handige gadget. Het werkt ook op de semi-private 5 Khz “Gymlink” standaard voor draadloze netwerken. En ja, ondanks de Polar branding, de H10 is meer dan blij om te werken met apps van derden.

Meest Accurate Borst HR-Tracker

Polar H10 Hartslagmeter

Polar ‘ s H10 is de gouden standaard van de basic heart rate trackers, en het werkt met de Bluetooth, ANT+, en GymLink.

Shop Nu

$77.74
Meer aanbiedingen

Een eersteklas Alternatief Borst HR-Tracker: Garmin HRM-serie

Garmin

Polar kan de go-to halen, maar de training enthousiastelingen die zijn toegewezen aan een bepaalde stijl van training zou willen om te controleren Garmin ‘ s vlaggenschip borstband, ook. De HRM komt in drie premium varianten: HRM-Run, HRM-Zwemmen, en HRM-Tri, met design evenwichtige keuzes voor hardlopers, zwemmers en triathlon atleten, respectievelijk.

De HRM-Uitvoeren, bijvoorbeeld, maakt gebruik van motion detectie te raden om uw trapfrequentie en paslengte, terwijl de HRM-Zwemmen is een beetje ‘sticky” band die niet naar beneden glijden in uw lichaam na een uur in het zwembad, en haar lichaam is bestand tegen chloor corrosie van het zwembad water. De HRM-Tri is kleiner voor montage onder een tri-suit en tracks hardlopen en zwemmen gegevens.

Deze varianten zijn duurder dan de H10 en hebben een beetje meer drift in hun hartslag detectie. Ze missen ook Bluetooth, zodat je telefoon moet ondersteuning ANT+ – indien u wilt om het te gebruiken als een training metgezel. Maar de extra gegevens kan worden de moeite waard als u op zoek bent naar verbeteringen aan te brengen in deze zeer specifieke gegevens.

Het beste Alternatief Borst HR-Tracker

Garmin Garmin HRM-Run

Garmin ‘ s HRM-Run, HRM-Zwemmen, en HRM-Tri-trackers bieden specifieke functies voor sporters gericht op één discipline.

Shop Nu

$80.85
Meer aanbiedingen